BinLaden og Vesten

BinLaden og Vesten modild
Er et fedt. Der er faktisk ingen forskel. 12 februar bragte Nyw York Times en artikkel med Bin Ladens udtalelser om det vestlige demokrati, her formuleret ved jura professeor Noah Feldman:

“the perverse claim that since the United States is a democracy, all citizens bear responsibility for its government's actions, and civilians are therefore fair targets.”

“Det perverse statement, at siden USA er et demokrati, bærer alle dets borgere ansvaret for regeringens handlinger, og civile er derfor fair mål”

Denne dybt debile udtalelse blev selvfølgelig kritiseret voldsomt og karakteriseret som depraveret eller udtryk for et fordærvet tankesæt, om man vil. Ingen finder det formodentligt rimeligt, eller hur?

Men 14 februar gik Israel og USA samme ærinde, idet det demokratiske valg i Palæstina ikke faldt ud, som det behagede de to lande. I bladet ”The Times” kunne man finde en gennemgang af landenes aktion, for at ændre tingenes tilstand. Intentionen var, at udsulte Palæstina’s regering, ved at tilbageholde penge, de retmæssigt skulle have. Effekten er jo tydelig, ingen løn, ingen offentlig service og en udtalt katastrofe for et i forvejen fattigt folk.

Her er der bare ikke tale om depravation/fordærvet tankegang, men om promovering af demokrati. I dette tilfælde var det ok, at hele befolkningen skulle rammes, så Hamas kunne opleve en faldende tilslutning. Folket blev straffet fordi de demokratisk valgte forkert.

Vi kan vel med sindsro sige, at lige nu er den Libanesiske befolkning udsat for det, vi kalder depravation, bortset fra, at når vesten bedriver denne usympatiske handling, at straffe en hel befolkning og lade civile mål være fair mål, hvad enten vi mener det nødvendigt, uundgåeligt eller beklageligt, er det helt i orden.

Hvordan mon den moralske habitus ser ud om et lille års tid? Set fra et humanistisk synspunkt er det allerede en forfærdelig situation.

Jeg opfordrer danskere til at gentænke situationen, det kan umuligt være sådan, at blot fordi det ”islamiske spøgelse” huserer, kan vi ikke se forskel på rigtigt og forkert? Eller hvad”

V.H. Modild

bin laden og modild, samme tanke. enoch.ben.enoch
Ærede debattører og gode borgere.

I bliver ført bag lyset af modild. I bliver i den grad taget som "gidsel" i hans personlige kampagne imod USA og hele den vestlige verdens kultur.

En syg tankegang fra en syg mand.

Jeg vil lige til en begyndelse give jer den korrekte oversættelse af det vås modild citere terroristen og morderen og den sorte satan bin laden.

Den kommer her.

“the perverse claim that since the United States is a democracy, all citizens bear responsibility for its government's actions, and civilians are therefore fair targets.”

Modild falske oversættelse for , at føre jer bag lyset---------------“Det perverse statement, at siden USA er et demokrati, bærer alle dets borgere ansvaret for regeringens handlinger, og civile er derfor fair mål”

Enoch korrekte oversættelse for at korrigere modild------------"...den perverse påstand, at siden De Forenede Stater er et demokrati, er alle borgere ansvarlige for deres regerings handlinger og civile er derfor rimelige mål".
Slut.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Uddrag af en "falskmønters" dagbog:

"Men 14 februar gik Israel og USA samme ærinde, idet det demokratiske valg i Palæstina ikke faldt ud, som det behagede de to lande. I bladet ”The Times” kunne man finde en gennemgang af landenes aktion, for at ændre tingenes tilstand. Intentionen var, at udsulte Palæstina’s regering, ved at tilbageholde penge, de retmæssigt skulle have. Effekten er jo tydelig, ingen løn, ingen offentlig service og en udtalt katastrofe for et i forvejen fattigt folk".
Citat slut.

Svar: Fakta er, at de sorte sataner, slynglerne har modtaget milliarder af dollars fra EU og de Arabiske emirater, men stukket dem i deres egen lomme.

Resultat. "muslim" snyder "muslim" og giver Israel og Danmark skylden. Det samme gør modild.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Her er der bare ikke tale om depravation/fordærvet tankegang, men om promovering af demokrati. I dette tilfælde var det ok, at hele befolkningen skulle rammes, så Hamas kunne opleve en faldende tilslutning. Folket blev straffet fordi de demokratisk valgte forkert".
Citat slut.

Svar: Ren manipulation fra modild for at promovere sig selv og sine syge ideer.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Vi kan vel med sindsro sige, at lige nu er den Libanesiske befolkning udsat for det, vi kalder depravation, bortset fra, at når vesten bedriver denne usympatiske handling, at straffe en hel befolkning og lade civile mål være fair mål, hvad enten vi mener det nødvendigt, uundgåeligt eller beklageligt, er det helt i orden"

Svar: Nej, det "...kan vi" ikke. Tal for dig selv.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Hvordan mon den moralske habitus ser ud om et lille års tid? Set fra et humanistisk synspunkt er det allerede en forfærdelig situation".
Citat slut.

Svar: Der kom lidt humanistisk pladder for, at gøre modils sindssyge tanker mere spiselige.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

"Jeg opfordrer danskere til at gentænke situationen, det kan umuligt være sådan, at blot fordi det ”islamiske spøgelse” huserer, kan vi ikke se forskel på rigtigt og forkert? Eller hvad” .
Citat slut.

Svar: Islamisk "spøgelse"? Manden er en tåbe. Kun en tåbe frygter ikke "havet".

Enoch

du må da være syg! anonym
modild er da ikke terrorist som BinLaden...

*GG* Askermanden
hvor ved du det fra?

Jeg er lige blevet belært. enoch.ben.enoch
Svar: Jeg er lige blevet belært om, at tanke først så handling.

Enoch

Ærede og min bare røv ihhh alså
kæft hvor er du trættende, enoch den døde i hjernen.

Hvem startede? :) modild
De officielle medier er alle enige om, at kidnapningen af en Israelsk soldat, er selve optakten til den stundende krig. Men måske kan man se lidt længere tilbage, og finde flere forklaringer?

Fra juni d.9 til juni d. 20 dræbtes 31 Palæstinensere, inklusivt 10 børn, 6 af dem under 5 år.

24 Juni overskrider Israel, den palæstinensiske grænse, og kidnapper to civile personer. To brødre den ene doktor hvis eneste fejl er/var, at de vist nok er brødre til en militant hamas soldat.

Til dem der har det bedst med, at "de andre" er dem, der er skyldige og onde, kan jeg her blot sige, at vi kan da godt fedte ned i historien og finde gode årsager til, at "de andre" slår tilbage.

Jeg kunne f.eks. refere til Olmerts erklæring og planer om annektering af Gaza-striben, (en genoptagelse og færdiggørelse af Sharon's planer), der kom samtidigt med "The Gaza disengagement" i maj måned.
Olmert anvendte udtrykket: "Convergence" eller "hitkansut" på hans eget sprog, og som basalt nok betyder, at Israel og Palæstina skulle løbe sammen. Planen for en krig, var altså allerede klar, anledningen blev en kidnapning.

Skal vi se på lidt flere seje eksempler?

V.H. Modild

må du tage ved lære men dog
så.

du er jo syg... give-peace-a-chance
Vi snakker om kollektiv afstraffelse....
det er sku sygt.

vi tænker og tænker dulkis
men det kan jo ikke blive ved med at blive ved det. Vi er vel også nødt til at lette en vis del og få noget gjort.

Du har ret modild
men det er jo ikke ligetil. Situationen er desperat og der er al mulig grund til fortvivlelse.

Vi kan jo nok ikke diktere Israel noget som helst, og USA er formodentlig lige så kolde i røven.

Der er vel kun små personlige "ofringer" tilbage, som kan gøre det ud for en handling imod dette barbari?

Måske kan vi også bede vores egen regring om at handle?

Hvad ellers?

V.H. Modild

Det er fortvivlende. give-peace-a-chance
Men det kan ikke blive ved...

det ender med at hele mellemøsten står i flammer.

Forråelse modild
Når man ser den allerede fremskredne forråelse, der karakteriserer nogle menneskers udsagn om hvad der er rimeligt at udsætte andre mennesker for, er det tid til eftertanke.

Det turde være indlysende, at en eskalering af det rå, danner præcedens for fremtidens konflikter, idet de vil blive målt i forhold til, hvad der tidligere har kunnet tillades.

I dag er det ikke et problem at myrde civile med fuldt overlæg, smadre demokratiske installationer som FN's bygninger og dræbe dem der måtte befinde sig der. Vi kan end ikke have et uafhængigt og opbyggeligt system, der kan overvåge de demokartiske og mellemmenneskelige handlinger. Krigsforbrydelserne bliver taget væk fra mediernes bevågenhed, og ind i fjerne installationer, hvor tortur og overtrædelser af almene menneskerettigheder, kan foretages uforstyrret.

Ja, FN bliver endda lagt for had og negligeret som en ubetydelig institution. Der er intet tilbage, bortset fra den rå og barbariske handlen, sanktioneret af en vildledt befolkning, der helt har glemt anstændighed og menneskelighed.

Principielt er vi fortabt, når hadet til andre, får os til at ligne dem, vi ikke kan lide.

V.H. Modild

Tak, lige på sømmet. give-peace-a-chance
Du har helt ret....

Det er en grim glidebane.

Uforståeligt Boldt
Jøderne blev fordrevet fra området i Bibelsk tid og var væk fra stedet indtil sejrherrerne i 2 verdenskrig så en mulighed for at slippe af med deres egne jøder- ud fra den betragtning at jøderne havde fortjent at få deres egen stat ovenpå den massive forfølgelse de havde været udsat for under nazismens herredømme i Europa. I den periode, hvor jøderne var væk fra området, var der - så vidt jeg ved- relativt roligt i området- men det skal jeg satme love for at de har fået sat en effektiv stopper for. Fejlen ved jøderne er at de mener de er mere brerettigede til at være i området end palæstinenserne og araberne er.
Hvis , det at forsvare sig selv, er legitimt for folkedrab, er det fuldstændig legitimt at palæstinenserne udraderer Israel fra verdenskortet.Området blev givet til jøderne af FN i 1948- FN - en organisation som Israel i dag ringeagter så meget at de tilsyneladende med koldt blod myrder 4 FN observatører.
Israelerne er ikke et hak bedre end deres bødler var under 2. verdenskrig- de troede også på at de var Herrefolket!

Hr.Modild kristen123
Hr.Modild

Du forholder dig ikke til Hamas og deres erklærede mål, at udslette Israel. Valget af Hamas var en ulmende krigs erklæring.
Hamas er kendt for adskillige terror aktioner begået mod Israel. De lovede en forsat kamp mod Israel i valg kampagnen, samtidig benægter de Israels eksistens, mens de erklærer Israels endelig.

Kun det tænkes Israels omfattende militære operationer som er reel nok, men hvis secundære mål afstraffer en nation og et folk. Netop er et resultat af arabisk terror gennem årtier.

Den moralske habitus, som du udtrykker dig, ser ud som den altid har gjort. Et bibelsk udtryk, der intet nyt under solen.

Hr.Modild, efter min opfattelse ser du livet i et teoretisk perspektiv, hvor du forventer alt vil falde ud som givet.

Det "islamiske spøgelser" er reel, spørg offerne i foreksempel Usa, England og Spanien. Eller i den Islamiske verden, Iraq, Egypten og Pakistan. De kender alle til spøgelset. Det er et problem!
Nu! forhold dig til det. Intet er givet på forhånd.

M.V.H

Hr. Kristen modild
Vi er jo ikke enige, og bliver det formodentlig heller ikke. Det er jo ok, men her fra hvor jeg sidder, er en simpel "body-count", uanset hvilket historisk nedslag du vælger noget, der burde give dig en fornemmelse om, hvor styrken i det område ligger.

Fra det perspektiv klinger det hult i mine ører, når jeg hører om Israels trængte situation.

Derudover begår Israel kriogsforbrydelser konstant, har altid gjort det, og vil formodentlig fortsætte med det.

Jeg har ikke glemt nogen part i det miskmask af ulykkelige begivenheder vi har været vidne til, jeg ser det blot nødvendigt at afbalancere udsagnene. :)

Jeg har intet, absolut intet til overs for landet Israels måde at hådtere deres situation på. De er for mig utroværdige og rigtig slemme, hvis jeg skal sige det mildt.

Der er ingen undskyldning for de uhyrligheder, de præsenterer verden for. Tænk dig om... Hamas erklærer dø over Israel... hvordan tror du, de skal effektuere denne trussel?

Er der da ingen der kan bruge fornuften?

V.H. Modild

Nazionisme xtranummer
"Hamas er kendt for adskillige terror aktioner begået mod Israel."

Israel er kendt for hundredfold af samme. Det forholder du dig ikke til ...

"De lovede en forsat kamp mod Israel i valg kampagnen, samtidig benægter de Israels eksistens, mens de erklærer Israels endelig."

Du mener sikkert at de ikke anerkender Israel. Og? Det er da enhvers gode ret.
Israels endeligt er jo blot tom retorik. Havde du forestillet dig, at de ville dænge hele Israel til med sten?

"Kun det tænkes Israels omfattende militære operationer som er reel nok, men hvis secundære mål afstraffer en nation og et folk. Netop er et resultat af arabisk terror gennem årtier."

Nej. Og hvori består det reelle?
Det primære mål er jo netop en kollektiv afstraffelse - det er ihvertfald resultatet - og det er næppe nogen tilfældighed.
Du synes derimod helt at udelukke 60 års ulovlig besættelse, summariske henrettelser, apartheid lovgivning, udbredt tortur, systematisk massemord osv osv fra Israelsk hånd.

"Det "islamiske spøgelser" er reel, spørg offerne i foreksempel Usa, England og Spanien."

Aaarh - et reelt spøgelse ... og hvordan skulle ofrerne vide hvem der ramte dem?
Heldigvis er de fleste amerikanere ved at forstå, at 11. september var en "false flag operation". Det samme vil også ske i England og Spanien.
Hvorfor tror du det har noget med islam at gøre?

"Intet er givet på forhånd."

Du ser desværre mere end forudindtaget ud ...

---------------------------------------------

Michael Melchior fra det inderste af Israels rådne kerne:

"Israel har udviklet sig til en af de mest udemokratiske stater i den vestlige verden."

"Sharon er ved at ødelægge Israel med sin ultrakapitalistiske politik"

"Hver fjerde israeler lever under fattigdomsgrænsen, fremmedarbejdere bliver behandlet som dyr og Israel ligger i toppen, hvad angår handel med kvinder"

http://terrorize.dk/txttv/?nid=04082710&cid=9

Tak. Hr. kristen123
Godmorgen Modild

"Der er ingen undskyldning for de uhyrligheder, de præsenterer verden for. Tænk dig om... Hamas erklærer dø over Israel... hvordan tror du, de skal effektuere denne trussel?"

Er en del enig og uenig. Uden undgriben vil de faktisk kunne sætte Israel i brand. Det er muligt at gøre leveforholdene utålelige og lamme samfundet at Israelere ønsker udvandrer. Det er militær operationer, der forhindrer deres målsætninger.

Glem nu ikke Iran og Syrian.

M.V.H

Kan du ha det. kristen123
Hej Xtranummer.

Jeg forholder mig rent faktisk til krigsforbrydelser.
Jeg forholder mig ligeledes til militære operationer og ser deres belæg derfor.

Israel er anerkendes i FN, derfor burde landet anerkendes af enhver nation. Især, når fred er målet mellem parterne i mellemøsten.
Kidnapninger, Selvmordbombere og raket angreb er det retorik?

Ulovlig besættelse, gentagelse af en ureel virkelighed, der ikke kan leves ud på FN´s tegnebræt. Besættelserne/bosættelserne er en overlevelse taktik, der er nødvendig efter mellemøstelige nationers gentager forsøg på tilintegøre landet.

Du er helt ude i hampen. Diverse konspirations teorier køre rundt i hovedet på dig. Kender du ordet paranoid?

"Hvorfor tror du det har noget med islam at gøre?"

Nej, vel. Jeg påstår ikke det er Islam, men grupperinger indenfor Islam og andre. Vi kan kun forholde os til hvad vi hører og ser. Ikke vores selv opfundne konspiration teorier og paranoia.

-------------------------------------------------

Kritik af Israel er ok!

--------------------------------------------------

Nazionisme?

Zionisme er når man går ind for Israels ret til eksistens som nation. Kn være mere, men ikke mindre.

Kan læse du ikke går ind for denne ret?

Ja, jeg er forudintaget. Men jeg går ind for en to stats løsning. I modsætning til dig, læses det.

Hvilken hån mod det jødiske folk, Nazionisme!

Kan du ha det.

En tåbes retorik. enoch.ben.enoch
"Er der da ingen der kan bruge fornuften"?

Citat af modild slut.

Svar: Og det skulle komme fra dig? Til svar kan jeg oplyse dig i din omtågede tilstand af enfantil slørhedshale, jo, det er der heldig vis og gudskelov.

Enoch

xtranummer, ztranummer. enoch.ben.enoch
xtranummer


Jeg forstår godt kristen 1 2 3 ikke gider dig. Det er fordi han ikke forstår dig eller han misforstår dig. Det gør jeg ikke (jeg forstår dig) og jeg værdsætter dit indlæg.

Det er faktisk et godt indlæg og jeg deler din begejstring. Fortsæt bare din retorik.

Enoch

Til at begynde med modild
kunne Israel afstå de områder, de stadig uretmæssigt okkuperer. Det være sig, hvis de er oprigtigt interesseret i, at leve i fred.

Det turde være indlysende, at et land der okuperer et andet lands område, ikke kan regne med, at alle finder det rimeligt, og nogen vil altid gribe til modstand. Historien er fyldt med den slags eksempler, jeg kan her nævne Irland som et godt eksempel.

Israel har kæmpet mod unge mennesker, ja drenge som har svaret igen med stenkast. Nogen gange har de faktisk dræbt disse knægte.

Israel har altid kunnet indtage de andres landområder uproblematisk, og de har gjort det.

Hvis man stopper al den konfrontationspolitik, kan det jo være, at man vil skabe en anden stemning?

V.H. Modild

Klart klart xtranummer
"Jeg forholder mig rent faktisk til krigsforbrydelser."

Hvor?

"Jeg forholder mig ligeledes til militære operationer og ser deres belæg derfor."

Løgne er ikke belæg.

"Israel er anerkendes i FN, derfor burde landet anerkendes af enhver nation."

Tankepoliti. Hizbollah er iøvrigt ikke en nation.
Anerkender Israel Libanon ved at sønderbombe landet? Sær form for anerkendelse DU dyrker.

"Især, når fred er målet mellem parterne i mellemøsten."

Hvorfor tror du målet er det? En slags klyngebombe-fred? Eller en hvid-fosfor-fred? En vi dræber alle jeres børn fred?
Jeg tror ikke du har været flittig nok med aftenbønnen.

"Kidnapninger, Selvmordbombere og raket angreb er det retorik?"

Nej, men i forhold til Israels militære operationer, er en sammenligning helt ude af proportion.

"Besættelserne/bosættelserne er en overlevelse taktik, der er nødvendig efter mellemøstelige nationers gentager forsøg på tilintegøre landet."

Hahaha - altså Israel bruger bosættelser som et levende menneskeskjold? Den var ny ...
Bosættelserne viser lige præcis, at besættelsen er Israels svar på Nazitysklands lebensraum.
Hvilke gentagne forsøg på at tilintetgøre Israel, er det du refererer til? Det passer jo bare ikke. Derimod gentager Israel gang på gang lige det du anklager Israels mål for.

"Du er helt ude i hampen. Diverse konspirations teorier køre rundt i hovedet på dig. Kender du ordet paranoid?"

Pas du hellere på at al-Qaeda ikke kommer og snupper dig mens du sover : )

"Jeg påstår ikke det er Islam, men grupperinger indenfor Islam og andre."

Du skrev nu Islam, men hvor er beviserne for dine nye beskyldninger?

"Vi kan kun forholde os til hvad vi hører og ser. Ikke vores selv opfundne konspiration teorier og paranoia."

Helt sikkert selvopfundne - mig og et par mio. andre ... men bare ærgeligt at du ikke selv kan tænke en selvstændig tanke.
Nu er teorien jo baseret på noget. Men hvorfor kan du ikke forholde dig til en teori?

"Ja, jeg er forudintaget. Men jeg går ind for en to stats løsning. I modsætning til dig, læses det."

En jødestat og en slavestat?
Oprettelsen af Israel er en af historiens største "fejltagelser" - og et tyveri af rang. Jeg ser ingen grund til at holde liv i det misfoster.

"Hvilken hån mod det jødiske folk, Nazionisme!"

Hvordan? At jeg klandrer nogen nazister som i ly af holocaust har taget alle jøder som gidsler i deres neofascistiske militær regime? Jeg har tværtimod ondt af de stakler ...