Biologisk eller Kemisk Terror?

Biologisk eller Kemisk Terror? aristoteles
På denne debatside finder vi naive debattører, som med entusiasme forsøger at forvisse os andre mindre bemidlede om at der ikke er den mindste fare for at vores lille, fredelige land bliver udsat for terroraktioner! -Dette til trods for anholdelserne i Glostrup og Sarajevo. -Disse negligeres og forbigås i tavshed, -formentlig de rene drengestreger, ikke?

I går tog den øverste chef for Englands efterretningsvæsen MI5, - Mrs. Eliza M Buller, det usædvanlige skridt at informere befolkningen om følgende deprimerende trusselsbillede. -Ifølge MI5 chefen er der omkring 1600 aktive terrorister i Storbritannien, 200 aktive terrorceller og omkring 30 kendte planer om at sprede død og terror! -Siden bombeangrebet på London 7. juli, 2005, har MI5 personale forhindret fem "store planer"!

Mrs. Buller advarer også om at terrorristerne efter hendes mening, er begyndt at bevæge sig væk fra "bare" at lave (selvmords)bomber af konventionelle sprængstoffer. Hun tror at næste gange bliver det kemiske, biologiske eller måske atomangreb!

Tilbage til DK. -Jeg tillader mig at konkludere at det udelukkende må være docerede, venstredrejede naivister, som kan tillade sig at negligere, samtlige advarsler som indløber regelmæssigt, også fra den ganske verden, -som tydeligt manifesterer, -at også vi er i potentiel fare!

realisten.

kilder:
Berlingske, 11/11-2006
www.mi5.gov.uk/

De kalder sig for hellige mennesker. mandaabenraa
De tror selv på , at de kommer i paradiset.
Jeg søger stillingen ved et terrorist psykiatrisk fængsel , som bøddel.
Det er vist på tide , at de mennesker får lidt skærpet tilsyn.
Hvordan kan mennesker da blive så onde og sindsyge.
Der skal mere politi til , og så skal de sendes til USAs fængsels arbejdslejre.
Hvorfor skal vi finde os i , at blive truet hele tiden og svinet til.

Nej hvor vi bliver bange uhadada
Du kører samme propaganda som militæret når de ønsker sig legetøj som vi skatteborgere skal betale for. Er du på lønningslisten hos dem eller er det bare det sædvanlige fobier for et eller andet? Luk dig i skabet hvor det er mørkt, måske ser terroristerne dig ikke og så er du i sikkerhed. Tag godt med underbukser hvis du pisser i dem ;D

Vi lider ikke af angstneuroser lille aristoteles. Vi er frie, lever livet ubekymret og fuld ud.

perspektiv! kbh
Måske tager jeg fejl, men det er ikke min opfattelse at denne debatside bombarderes med naivistiske venstrefløjsindlæg der benægter terrortrusler (måske lige bortset fra den altid saglige Lady-in-red.....). Derimod er vi en del der ikke ser Islam eller muslimer generelt som en trussel, men anerkender at der er en reel terrortrussel, som dog ikke må piskes unødigt op med politistatstilstande til følge.
At en tosse er sigtet i Sarajevo for planer om terror et sted i Europa, samt to grupper unge sidder fængslet her i landet for formodede terrorplaner, får ikke mig til at droppe metroen!Jeg glæder mig til den dag vi lærer at skelne mellem problembørnene og de der bare gerne vil leve i Danmark og benytte deres grundlovssikrede ret til at udøve deres religion

DF har just aristoteles
sørget for at PET får en stor pose penge og flere eksperter ansat (nyt udstyr) - mere overvågning, m.m.

jeg lever aristoteles
også livet!! og det godt,

men ikke samtidig i naiv dumhed!!!!!!!!!!!!

ja og proportioner aristoteles
rigtigt, men når forholdene i UK er som beskrevet, er der så ikke bare een lille bitte klokke der ringer??

for mig er der - du ved historien med Chamberlain!! -det har altid været bedre at være på forkant med udviklingen, fremfor blive løbet overende- Det skulle der en Churchill til at lære englænderne!! - hvem lærer danskerne????

realisten.

Nu har M15 også På jorden
nedlagt ekstaterrestial monitoring.

Dermed bliver vi nu også udsat for en ekstra trussel fra ufo terrorrister (

Jeg håber at PET med de ekstra penge beskytter os alle fra de muslinger.

ja.. kbh
Som du måske lagde mærke til i mit indlæg siger jeg jo netop at jeg anerkender terrortruslen, og jo da, selvfølgelig skal vi være på forkant. Det er jo netop det vi har været i Glostrup og Vollsmose (hvis det har noget på sig - de pågældende er ikke dømt endnu) men vi skal ikke overdrive truslen og se terrorister på hvert gadehjørne! Jeg ønsker ikke at leve i en politistat!!

Du lever livet i et uhadada
indre fængsel

kan kun sige nejdada
-" Der kommer et tidspunkt i ethvert menneskes liv, hvor man må ta` tyren ved halen og se situationen i øjnene".

W.C.Fields..

Ser du tyren fra røvhøjden?

Klovn galemathias
Simpelthen.

Og hvad er du? uhadada
Klogn, tumpe og gal mathias. Lik røven