Bistandshjælp bør sættes ned

Bistandshjælp bør sættes ned poulerik9
Når det er bedre, at gå på bistand end at arbejde skal der ændres på satserne.

Ja da Jolly Good
Det skal kunne betale sig at arbejde eller gider folk ikke.

bistand kojkoj
ja sæt lønnen op, så de lavest lønnede osse har lyst til at gå på arbejde ,
bistanden er jo dårligt til at overleve for ,hvis du har lidt forpligtelser i forvejen ,og hvem har ikke det ,hvis de er vant til at ha en rimelig løn !!

Du er vist ude hvor du ikke kan bunde. Den heldige Q
Du skriver:
Om mig
Mand 44 år 3 børn er gift,har eget firma har været lønmodtager i en del år forinden,kan ikke fordrage når mensker ikke har det godt men mener også at alle har pligt til at yde noget hvis de kan.
---------------------------------------
samtidig mener du at bistandsmodtagere skal have mindre penge-derved kommer de til at få et ringere liv, der i forvejen ikke er en "dans på roser".
Hvorfor mener du at bistandsklienter ikke gør hvad de kan for at arbejde?
Der er vist mange årsager til at mennesker får bistand.

6000 om måneden Gaaab
Ihh ja, så forstår man jo virkelig godt at folk ikke gider lave noget.

Men nu er det jo sådan at du skal sige ja hvis AF kommer med et jo, eller får du narda.

Skulle man så ikke istedet straffe AF når de åbenbart har svigtet som i sagen om de famøse avisbude?

Bistanden for høj kaiogkaren
mange gider ikke arbejde.

bistandhjælp er en Oldemor
midlertidig hjælp når der ske noget i ens liv.
Den skal ikke være en varig ydelse som den bruges nu.

Der skulle laves en kontrakt mellem modtagere af bistand.

Er bistandsperioden under 12 måneder skal ydelsen/hjælpen være højere.

Over 12 måneder skulle den maks. være som den er nu.
Det skal altid være bedre at gå på arbejdet.

Med mine 12 måneder mener jeg at alle kan komme i en sitiuation hvor der er behov for hjælp og at ende med store økonomiske problemer fordi ens verden er gået i stykker, er der slet ikke behov for.

Viser det sig at det er på grund af sygdom at personen ikke kan klarer sit job, så er det ikke kontanthjælp men en forberedelse til førtidspension, en overgangsydelse.

Både kontanthjælp og overgangsydelse skulle modregnes i pensionen fra dag 1 hvor de er meldt syge eller uarbejdsygtige, når pensionen som er med tilbagevirkende kraft fra dag 1, er godkendt.

Jeg endte selv med en evig venten på behandling, speciallæger, og måneder gik, og år, en Codan ulykkesforsikring som jeg havde haft i 20 år, kom aldrig til udbetaling for den langtrukne sag, min verden faldt sammen.

ingen skriver noget om gift Orale mundgodt.
mand, selvstændig, og tre børn, Gud ved om du har sat din Tampax i det rigtige hul.

bistandshjælpen er en hån mod alle os som har stået i lære fra vi var 15 år, sejlet på alle verdenshave, og arbejdet 34 år på Grønland i 16 timer hver eneste dag.

for mange år siden, da jeg var 19 år mødte jeg en pige med et barn, og dum som jeg var, flyttede jeg sammen med hende.

tidligere blev barnet passet af hendes forældre, og hun havde fast arbejde, men nu ville hun selv passe barnet, og ikke arbejde.

jeg var hjemme på ferie i 3 uger, efter en tur på 9 måneder med et fragtskib, som sejlede fast på USA og Canada.

der var ikke mange penge tilbage, da jeg jo var i lære, og jeg sendte også penge hjem til hende, men vi købte et køleskab, en kost og en fejebakke, det første måltid efter jeg kom hjem var marinerede sild, spist fra fejebakken, vi havde kun en tallerken.

hun havde lidt kredit hos købmanden, og da jeg havde købt køleskabet hos ham, og også betalt det kontant, kom han en aften, og bad om en veksel på køleskabet, for de ca. 234 kr. hun skyldte ham.

dengang var der ikke noget der hed bistandshjælp, man kunne "måske låne på kommunen, men det skulle betales tilbage.

hun havde ingen far til barnet, hun fortalte mig, at en fyr havde voldtaget hende op af et træ, og hun var bange for ham, men hun havde da været hos mødrehjælpen, og fået en seddel, så hun kunne købe barnevogn og børnetøj.

jeg sagde naturligvis, at hun skulle anmelde fyren, men da det kom for retten, udtalte lægerne, at hun var jomfru ved fødslen, så han blev frikendt, fordi han ikke havde haft fuldbyrdet samleje med hende, svært at forstå.

da kommunen fandt ud af, at jeg havde købt et køleskab, kunne hun ikke få hjælp, og jeg var kun hjemme for at søge hyre igen, men kommunen forlangte, at jeg mødte hver morgen, og slog sten til skærver, jeg var alene, og naturligvis stod jeg et sted, hvor alle kunne se mig.

efter en uge havde jeg lært hvordan man skulle slå stenen i stykker, og min produktion gik op, men pludselig brækkede skaftet på hammeren, så jeg måtte finde formanden, så jeg kunne få en ny hammer.

efter lang tids søgen fandt jeg ham på kommunekontoret, hvor han talte med kæmneren, tilfældigvis var min pige inde hos kæmneren, for at låne lidt penge, og da formanden så mig med det knækkede hammerskaft, sagde han, jeg tror godt du kan give dem lidt forskud.

dels var det ikke mit barn, og dels havde jeg ikke forsørgerpligt, men de vidste jeg ikke dengang, det med forsørgepligten, så jeg knoklede bare løs, også lørdag, så alle kunne se hvordan en "doven fyr måtte arbejde for føden.

senere fik jeg en ny hyre, og var væk i 10 måneder igen, desværre blev hun gravid med en anden fyr, uden at hun dog fortalte mig om det, så jeg sendte stadig penge til hende, penge som jeg senere skulle bruge på kokkeskolen i Ålborg i 1968.

jeg vidste jo aldrig hvornår jeg kom hjem igen, normalt når skibet kom i dansk havn, dog kunne man få en afløser ud, hvis man absolut skulle hjem, men man skulle selv betale afløserens rejse, og egen hjemrejse.

vi havde en kahytsdreng fra Ålborg, som havde købt 2 kasser appelsiner i Valencia, men styrmanden hævdede, at han havde stjålet dem fra lasten, så han blev smidt i land i Valencia, men en påtegning i søfartsbogen, var ikke ombord ved afgang.

det var kort før JUl, og han måtte selv sørge for at komme hjem, hvordan han klarede det, ved jeg ikke.

alle bistandsklienter skal møde hver morgen kl. 7, og gå hjem kl. 16, der er masse af arbejde de kan udføre, som ikke bliver lavet nu.

de kan samle affald, og rydde op i skov og krat, samlle væltet træ, save og kløve det, og sælge det videre.

naturligvis med håndkraft, så de kan lære at arbejde.

her i byen er der en produktionsskole, de får gratis buskort, og møder kl. 8, og går hjem kl. 14.

de holder 8 ugers ferie som skolebørnene, mærkværdige typer, fede piger, og langhårede fyre, de lærer absolut intet, mange går i byen i arbejdstiden, før klippede de hæk for ældre mennesker, men lederne kunne aldrig finde dem, så det opgav de.

hvorfor kan de ikke gå, eller cykle ca. 5 km, for at møde, hvorfor skal de have gratis busbilletter.

da min far var arbejdsløs måtte han hver morgen gå 8 km frem og tilbage, for at få et stempel i kontrolbogen, og han skulle altid havde mad med, hvis der nu var arbejde, han havde naturligvis ingen cykel.

idag sender folk kort ind hver måned, og sidder hjemme og fiser den af, enlige mødre uden arbejde, afleverer deres børn til pasning, og går hjem igen, de kan sku selv passe deres børn, en mor med 6 børn får 16000 kr. 4 gange om året fra staten, samt børnepenge fra diverse fædre, ca. 1000 kr pr måned, pr barn, samt naturligvis bistandshjælp, boligsikring, og meget andet.

alle får gratis undervisning, så det er ufatteligt, at der er så mange der bare går og fiser den af, hvorfor skal samfundet forsørge unge, bare fordi de er fyldt 18 år.

pædagogerne og lærerne har fuldstændig ødelagt disiplinen i skolerne, måske ikke så mærkeligt, gennesnittet for pædagoger og lærer er ca. 6, 2, lige nok så de kan komme på semenarium, men bestemt ikke nok til en rigtig uddandelse, jeg har uddandet mange elever, og det er bestemt ikke efter TV systemet, hvor en eller anden narrøv af en kok, laver mad til 2 personer, virkligheden er anderledes, det er hårdt arbejde hele dagen, og der er ikke noget med, at kokkene kan trække sig tilbage, og forberede sig, som lærerne kan, de underviser max. 40 min i timen, og eleverne råber bare efter læreren, du lærer, kom her, det går ikke inden for restaurationsfaget, tonen er hård, og hvis ikke eleverne kan klare det, har de heller ikke evnerne til uddandelsen.

Ja, offentlige Babudja
ydelser som bistandshjælp, kontanthjælp m.f. lider af vokseværk. Ydelserne er alt for høje, hvilket medføre at folk ikke gider at arbejde.

Det er på tide at skære betydeligt ned i de alt for høje ydelser. Det er skatteyderne det går ud over.

Du peger... Krusty
...selv på en stor del af problemet med denne bemærkning:

- samtidig mener du at bistandsmodtagere skal have mindre penge-derved kommer de til at få et ringere liv, der i forvejen ikke er en "dans på roser". -

Det er hele den indstilling der er problemet. Man skal ikke opbygge "et liv" på kontanthjælp, for så er det at folk kommer til at befinde sig lidt for bekvemt som bistandsklienter og bliver dovne og krævende og render rundt og tror at samfundet skylder dem en hel masse. Det er ikke meningen at det skal være en dans på roser at være bistandsklient. Efter min mening skulle arbejdsløse i første omgang slet ikke have penge. De skulle nøjes med at få deres husleje, mad og andre leveomkostninger dækket. Hvis de så ville have yderligere luksus, kunne de så tage og finde et arbejde. Hele problemets kerne er at man giver folk penge for at lave ingenting. Så kunne vi samtidig afskaffe latterlige ting som tvang, formynderi, aktivering osv. som ikke er til for andet end at irritere og gøre livet surt for folk. Og så selvfølgelig for at nogle bondefirmaer kan få noget gratis arbejdskraft, betalt af kommunen.

Når du har haft det så dårligt chlotilde
så kan jeg ikke se andet end ,at du må være glad for at tiderne har ændret sig.
Du er bare født for tidligt.

Det er ikke kun dig chlotilde
der skal have et godt liv.
I Danmark har vi grundloven, og den sikrer at danske borgere sikres et eksistensgrundlag.

6000 kr chlotilde
er et meget lille beløb.
Du bør skamme dig, hvis du mener, at det er for meget at give til en svag person.
Lønnen til avisbude er ikke høj nok til at en person kan få dækket sine basale behov.

For let Bistandshjælper
Det er for let at falde over bistandsmodtagere de har ingen mulighed for at forsvare sig. Hvad med at de rige direktører fik lagt loft over deres fratrædelsesløn og aktiefortjenester. Det er jo alt for meget at de slæber sammen og så meget kan ingen menneske tjene. Den slags højtlønnede er med til at ødelægge samfundet, bare se hvordan de kan bruge privathospitaler og de offentlige mister endda læger til de private. Men det er ikke vigtigt med os almindelige. Det er der ingen der tør at røre ved.

Jeg har aldrig fået bistand.

Lidt fra en by øboen
med sociale klienter:

http://www.nakskovavis.dk/?Id=130

Det har... Krusty
...de også hvis de har tag over hovedet og mad på bordet og måske får andre småting betalt, men bajere, byture, shopping eller hvad det nu måtte være, skal ikke betales af skatteyderne og jeg står fast ved at det stadigvæk er en fejl at give folk penge i hånden, eller på kontoen, for at lave ingenting. Forstå mig ret, der vil altid være folk der af den ene eller den anden grund ikke KAN arbejde. Det er noget helt andet, men sunde, arbejdsdygtige mennesker skal ikke have penge for at lave ingenting. De kan få hvad de har brug for til at klare sig indtil de finder et arbejde og ikke mere. Hvis folk mener at man ikke kan have et godt liv uden luksus i overflod, så er der et dybere problem med folks indstilling der skal gøres noget ved.

Åh wow... Krusty
...sikke et fyldestgørende og interessant bidrag til debatten.

De ENESTE tilfælde............. Hahahihaha
......hvor det kunne blive aktuelt, er familier med en 8-10 børn.

hmmm - den tid den sorg tsktsk
indtil videre er det ikke aktuelt.