Blå kors hjælper hjemløse

Blå kors hjælper hjemløse Tidligere hjemløs
Blå Kors har succes med at få tidligere hjemløse tilbage i samfundet som velfungerende borgere.

Tre ud af fire tidligere hjemløse har tre år efter, at de er flyttet fra Blå Kors Pensionat, fastholdt deres bolig. Ni ud af ti har genoptaget kontakten til deres familie. Én ud af tre har et misbrug mod otte ud af ti ved indflytningen på pensionatet. Generelt er tre ud af fire mere eller meget mere tilfredse med livet efter et ophold på Blå Kors Pensionat.

Hvor Canon
har du de tale fra ?

De. pero
er dygtige hos bk

Fedt... M35Kbh
Glæder mig meget at høre at det gør en forskel med den sociale indsats og et stort tillykke til de tidligere hjemløse som har fået rettet skuden op...

Det eneste som irriterer mig lidt er navnet - blå kors - altså det religiøse udspring, men der findes jo alternativer, hvis man ellers er i stand til at vælge noget som helst, når man er nået til enden på sit livs røvtur..

Vi burdei bygge nogle flere herberger..

her !!! Tidligere hjemløs
Her !!
http://www.social.dk/tvaergaaende_indgange/nyhedscenter/Nyhedsarkiv/2006/SM/blaakors.html

Blå kors. mandaabenraa
http://www.blaaoase.dk/ramme1.htm

Man kan få et blad , her i er der adresser på blå kors i rigtig mange byer .
Der er akut modtagelse , pårørende hjælp , væresteder , arbejde til dem der ønsker det , billig mad kan man få og hjælp til mange ting.

Et medmenneske får problemer , og vælger at drikke sig ud af problemerne , det giver flere problemer - det kan være økonomiske , der er ikke penge til huslejen , der er ikke penge til regningerne , der er ikke penge til mad.

Det er så nemt at sige , at det er deres egen skyld , og at de bare kan finde sig et arbejde.

Der kan ske mange ting i livet som kan gøre , at livet bliver uoverskueligt.

For mange år siden blev jeg frivillig , så blev jeg ansat ( aktiverings periode på 3 mdr. ) , herefter et fast arbejde på en meget stor arbejdsplads i ca. 8 år.

Nu støtter jeg blå kors økonomisk , og hjælper på den måde - og hjælper gerne et medmenneske.

Og hvad så? Peter Madsen
Hvis livet bliver uoverskueligt, er det da totalt tåbeligt at prøve at lindre det med alkohol. Det ved enhver, der har gået i mere end tredie klasse.
Så hvis folk vælger den vej alligevel, er de selv ude om deres problemer.