Blærebetændelse

Blærebetændelse kvinde50.
For et par uger siden var jeg til lægen p.gr.a. lugtende udflåd. Han sagde det var svamp uden at undersøge mig og gav mig en canesten kur. Lugten forsvandt også, til gengæld fik jeg meget mere udflåd som kløede. Jeg gik til lægen igen, og her trykkede han mig på maven og sagde jeg ikke havde underlivsbetændelse.
Så gik der to dage og pludselig havde jeg svært ved at lade vandet. Så fik jeg en henvisning til en gynækolog. Gynækologen konstaterede at jeg ikke kunne tømme min blære - hvad jeg godt selv kunne mærke. Så fik jeg selexid og skulle komme igen to dage senere. Her kunne jeg stadig ikke tømme blæren, så gynækologen tømte den og sagde jeg bare skulle fortsætte med selexid, selv om jeg ikke havde mærket nogen forbedring overhovedet.
Nu er jeg færdig med selexidkuren og kan stadig ikke lade vandet. Gynækologen har givet mig en ny tid om 14 dage, men jeg er ved at blive sindssyg. Jeg går på toilettet hver 3. time som jeg har fået besked på, men der sker bare intet. Ca 2 max 3 gange i døgnet er jeg heldig at kunne tisse en smule. Jeg sidder længe på toilettet inden jeg kan tisse og lige inden svier det en lille smule, men ellers har jeg ingen smerter.
Men jeg har konstant følelsen af at skulle tisse - lige indtil jeg sætter mig på toilettet.
Kan det virkelig passe jeg bare skal gå sådan her i 14 dage og vente? Og hvad vil gynækologen egentlig gøre om 14 dage, når der ingen forbedring er?

Prøv ........ss Malle.
Tranebærkapsler,urtepensil virker rigtig godt god bedring.
Malle[:)]

Mærkelig behandling anonym
Kan læger nu ikke engang sørge for at indsende en urinprøve, så det kan undersøges hvilken bakterie, der kan være tale om. Du skal sige til din læge, nu må han tage sig lidt sammen og sørge for det.

PS, jeg skriver lidt mere. anonym
Hvorfor er det en gynækolog og ikke en specialist i urinveje. Nå, men det er da muligt en gynækolog også har kendskab, det er jo meget tænkeligt. Måske tænker din læge på, det er noget hormonalt.
Jeg har haft nogle symptomer i den samme retning. Jeg kunne dog tisse, men havde ondt. Det var den medicin jeg fik, for noget andet, min blære ikke kunne tåle. Er du sikker på, det er blærebetændelse.

Lyder ikke som blærebetændelse Q46
for det gør rigtigt ondt, når man tisser + at man har tissefornemmelser hele tiden, smerter og som oftest feber.

Jeg har haft det 1.000 gange. Min læge beder mig om at lave en tisse-prøve - og 5 minutter kan hun aflæse resultatet.

Den måde du er blevet behandlet på, lyder underlig. Og jeg synes ikke, at du skal vente 14 dage på at blive rigtigt undersøgt.

Uanset hvad, så er tranebærsaft rigtigt godt - og husk at drikke rigeligt med vædske i løbet af dagen.

Mange kvinder på vores alder kan få en nedsunket blære - forlang at blive undersøgt ordentligt gynækologisk - og omgående.

Det kan også være din nyrefunktion, som der er problemer med.

Håber på det bedste for dig.

Ps. smerterne er = svien Q46
og en brændende fornemmelse.

Og hvis det er blærebetændelse skal du omgående have antibiotika.