Bla bla bla

Bla bla bla Anasia
http://www.bt.dk/article/20081011/nyheder/81011029/

Min mor drak et glas rødvin hver dag - og døde af lungekræft...

Hun vidste hans 11
jo hun var i risikogruppen, så kunne hun jo bare holde op med at ryge. Rygere tager selv risikoen for deres liv, så enkelt er det !!

Nej vi tager alles vores del Anumm
De tager ikke hele risikoen selv. De trækker deres børn med ind. Det er ikke alle forældre der er lige hensynsfulde over for deres afkom og andre.
Plus det ikke er miljøvenligt at producere tobak fra planten bliver sat i jorden til det færdige produkt kommer ud af rygerens lunger som røg.

Det sjovt som ryger mener det kun er dem selv der har risikoen ved at ryge.

Det som om de tror at tobakken fuldstændigt kommer ud af det blå. Jorden skal gødes for at planten kan gro. Det skal en fabrik, der i sig selv er forurendende, til at producere varen. og så er der transporteren af cigareter til butiken.
Og så er der tilskudet der går til tobaksbønder fra EU. Som kunne have været brugt mere fornuftigt end til det.

Hvis i samlede alle de overskrifter Gammel sund ryger
var der ikke et levende menneske i landet på bestemmte dage, andre dage skulle rygerne bare spise sundt det formindskede risikoen 60% (som her med rødvin) jamen jamen på nogle tidspunkter er der 400.000 der har sukkersyge andre dage 450.000 tager nervemedicin 500.000 alkoholikere jeg kan ikke huske hele remsen, men hvis vi tror på alt det der bliver skrevet er det helt sikkert at vi både får dårlige nerver og bliver syge, - og vedr. lunge kræft, --vi har mistet 3 (nære) under 60 år (ikke rygere) af lungekræft og det er sandt, de har været disponible for at få det (og nej de har heller ikke været udsat for passiv røg)

ikke-rygere anonym
faar en anden form for lungekraeft,som ikke kan helbredes.Rygere faar to former for lungekraeft hvoraf den ene kan opereres og den anden form er kemo.Det er en lotteri hvem som faar lungekraeft.Er man disponibel,saa faar man det,hvis ikke,faar man ikke lungekraeft.Min kaere farmoder blev halvfems og havde roeget siden sit tolvte aar,hvorimod en jeg kendte fik lungekraeft som halvtreds aarig.