Blackberry for private?

Blackberry for private? charlotteh1987
Er der nogle der har erfaring med/forstand på Blackberry telefoner?
Jeg har selv en Nokia E61 nu og bruger den egentlig mest til SMS og opkald men vil gerne have en Blackberry 8800 da jeg synes den har et rigtig fedt design.
Er det muligt at købe en Blackberry uden abonnement og bare sætte sit SIM-kort ind som enhver anden telefon??
Jeg ved godt at den har en række avancerede funktioner osv., men jeg vil egentlig bare bruge den til SMS og opkald.
Kan man bare godt købe en (evt. fra udlandet hvor den er billigere) og så bruge den normalt?
På forhånd tusind tak[:)]

det kan du godt den fede selv
Hej

Du kan sikkert købe en blackbarry på ebay og så bare sætte dit sim kort over.
Du skal nok købe den over e-bay i uk.
Det her var måske noget. http://cgi.ebay.co.uk/RIM-Blackberry-8800-Mobile-phone-UNLOCKED_W0QQitemZ250313618525QQcmdZViewItem?hash=item250313618525&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1300%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1318

Du skal da ikke ha en Blackberry Kenneth ....
hvis du bare skal SMS'se og telefonere.

Respekt for at du har set dig lun på telefonen, og gerne vil ha den, men INDEN du nu køber den i udlandet, så husk lige at den i danmark bliver leveret med dansk sprog dansk tastatur.

Har en god ven der absolut skulle købe en HP bærbar i Tyskland - det at bytte om på Y og Z på tastaturet var det mindste problem - saurkraut!!

Kenneth

... charlotteh1987
Jeg ender nok også med at købe den her i Danmark. Men jeg vil jo gerne være sikker på, at den virker med mit eget simkort fra TDC. Jeg synes bare at jeg har læst flere steder, at den kun virker med et erhvervsabonnement og så bliver man jo forvirret

Den virker Kenneth ....
Kære Charlotte

Den virker med dit eget simkort hvis du køber den uden abonnement, men så er den også meget meget dyere..

Hvis du absolut vil beholde dit TDC abonnement, så ville jeg gå til TDC og spørge om ikke de kan sælge dit en Blackberry med abonnement - flytte dit gamle nummer over og nedlægge dit nuværende (der er visse regler som selv TDC skal overholde overfor Telestyrelsen).

Alternativt kan du jo fortælle dem at du ellers vil flytte teleselskab og købe den andet sted - det plejer at få dem gjort lidt kreative - de vil jo gerne beholde dig som kunde.

Husk på at alle andre selskaber sagtens kan flytte dit nuværende nummer, så du ikke skal ha nyt mobilnummer.

Hilsen Kenneth

Mobil tlf BLACKBERRY Tinna
http://www.pixmania.com/dk/dk/1465962/art/blackberry/pda-phone-8100-pearl.html

har en blabla
jeg har en blackberry som er transporteret fra texas. man skal dog betale mere end det telefonen koster. feks for at have den i danmark. mit problem er bare at jeg ik kan skrive ae oe aa (bruger engelsk computer lige nu) paa min mobil, ved i et sted hvor man feks kan downloade de danske bogstaver ?
Tak

du kan sagtens skrive æøå haos
Jeg har li købt en blackberry 8520 i new york i julen og der kan du lave æ ø og å ved at holde a tasten inden også scrolle enden op/ned eller højre/venstre.

Til det med om den virker i Danmark, ja den virker fint til SMS og ringe, men hvis du vil bruge den fuldt ud er 3 mobil det eneste sted i danmark der tilbyder dette.

Jeg håber dette kan hjælpe.

Pixmania Snyder MuvoN
ikke køb fra pixmania man kan ikke stole på dem !

tjek det her http://www.trustpilot.dk/review/www.pixmania.com

gode tips zafer
hejsa :)
jeg vil rigtig gerne have en blackberry.. den må gerne være lidt billig og den skal være uden abonnement. så jeg fandt den her http://www.pixmania.com/dk/dk/2379792/art/blackberry/curve-8900-med-azerty-tas.html
der står under 'tekniske oplysninger' at den ikke har dansk sprog, men den har engelsk så det er fint nok. men jeg bliver lidt i tvivl fordi at jeg har læst et sted at der var en som havde købt en engelsk blackberry(som den jeg vil have) og hun var tilfreds men det eneste problem var at hun skulle skifte fra engelsk til spansk hver gang hun skulle skrive en besked(hun var spanioler, og spansk er et af de sprog man kan bruge til telefonen) - men da den ikke har 'dansk' bliver jeg i tvivl om jeg overhovedet kan skrive beskeder på dansk.. og så blev jeg også lidt forviret da jeg læste at det blev meget dyrere at købe den..

jeg håber der er en der gider tage tid til at læse og svare :) på forhånd tak ..

Skal jeg købe i NY? krishjorth
Til haos, der skrev at du havde købt blackberry i USA, var den meget billigere, og kan man godt få lov til at tage den med ind i Danmark? Jeg skal til NY i august og ønsker mig virkelig en blackberry, men er i tvivl om det er fornuftigt at købe en derover?
Det er told jeg tænker på, hvordan gør man det?

Mvh. Kris

Hold feks. a nede og rul på kuglen... Jimbo
Hej Jeg har en 8900 og har haft alt fra 8700,8100 pearl,8310 curve,8800 monza og 9000 bolde, til til den 8900 curve jeg bruger i dag, pt. har jeg telmore, det er ligesom en anden mobil... og der er flere af dem, du kan få med dansk sprog, 8100 og 8900 ved jeg med sikkerhed, for dem har jeg har selv haft med dansk sprog...Men er de på engelsk kan du ved at holde feks. o ned og rul på hjul/kugle få øØ og mange bogstaver frem... det samme med a og e, det er de bogstaver jeg bruger mest.

Håber det kan bruges...[;)]

Grundlag for en blackberry Missytordrup10
Nr. 1 grundlag for blackberry som privat er vel fordi man gerne vil gøre brug af et blackberry abonnement så man ringer over deres netværk gratis til andre med BB og bruger BB messenger for at sende gratis sms'er til andre i hele verden....

Jeg har familie og venner i hele verden så derfor ville en BB være drømmen for mig, men hvis ikke jeg kan få et BB abonnement til har den ikke en større værdig og er ikke en bedre telefon end så mange andre smart phones.

Charlotte - hvis det er stilen du har brændt dig lun på så er der en nokia der ligner blackberry rigtig meget.

Men vhad så med Blackberry abonnementet? MichelleRas
Hvis man køber blackberry og har den hos en udbyder der ikke tilbyder blackberry'er kan man så stadig benytte sig af email og Black berry messenger og internet?

Men vhad så med Blackberry abonnementet? Joachim
Hej MichelleRas
Nej det kan du ikke. Du kan hverken bruge 3g, MMS, BlackBerry messenger eller BlackBerrys e-Mailservice.
Jeg bruger selv en BlackBerry Bold 9000, som jeg har købt i tyskland. Sms, telefon og internet over w-lan virker dog uden problemer.
Kh Joachim...