Blegnet tænder?

Blegnet tænder? malke86
Hej,

Hvor får man blegnet tænder til billige penge og som er udført at folk som har forstand på dette?

Har kigget lidt på nogle hjemme-produkter: http://www.gents.se/products/dentaworks_whitenow_xl_tandblekning.htm

Er der nogen som ved hvor tit man må blegne tænder med gel?

Mvh
Malke

spørg hellere din tandlæge først Anonym
man kan nemig risikere at ødelægge tænderne så jeg i fjernsynet. Hold dig langt fra ting ting du kan købe over internettet og hold dig fra tilbud fra skønhedsklinikker og andre plattenslagere.

Men.. malke86
...det er jo dyrt hos en tandlæge :(

Er der ikke andre alternativer end en tandlæge? eller evt nogen som kender et billigt men godt sted nær København?

Det kommer snart! Tanllægesøn
Bare "rolig", det bliver snart sådan, at selv tandplejere kan ordne en tandplejning.

Jeg vil dog på det kraftigste fraråde en tandplejning, du ødelægger emaljen på dine tænder på sigt. Og emaljen kommer ikke igen!

Jeg synes det er komplet åndssvagt at afblege sine tænder, det skulle da lige være, hvis man havde været storryger og kaffedrikker i 40 år og havde helt ekstremt gule tænder.

Alt det der udseendefiksering er FOR LÆNGST gået for langt - folk er jo begyndt at lege med helbredet..bare for at se lidt bedre ud!

Jeg fatter dig ikke! GØR DET IKKE, er mit råd!

Jeg mente naturligvis Tandlægesøn
en tandblegning, ikke en tandplejning...for en tandblegning er netop ALT andet end tandpleje!

Hmm... malke86
..er det virkelig SÅ skadeligt? - tænker på hvis man nu kun har brug for to behandlinger og så derefter passer virkelig godt på sine bisser?

Kan godt forstå at det ikke kan være sundt, men har lidt svært ved at forstå det kan være SÅ skadeligt - jeg ved som sagt intet om det og søger derfor råd.

Hvor tit kan man blegne sine tænder? - tænker på hvis man ikke er tilfreds med det første resultat, hvor lang tid skal man så vente med at få næste behandling?

Hvor tit ... dentist
... kan man blege sine tænder, spørger du om. Tja, det kommer jo an på, hvor meget tandemalje du har tilbage på dine tænder. DERFOR skal det vurderes af en tandlæge eller en tandplejer.

Det skal vurderes, om dine tænder overhovedet kan tåle at blive bleget. Hvis grunden til, at dine tænder opleves som for gule, er det naturligt gule tandben, som skinner igennem en tyndslidt emalje (f.eks. pga. erosioner, "COLA-TÆNDER"), så har blegning næsten ingen effekt, og risikoen for øget følsomhed ved isninger er stor.

Hvis du har en god tyk emalje, og ikke nogen synlige plastfyldninger i fortænderne, så kan blegning bedre forsvares. Men spørgsmålet er så, om misfarvningen er i eller uden på emaljen. Måske er det jo nok med en tandrensning.

Jeg oplever en stor interesse for blegning hos unge teenage-piger med flotte tænder. De har set reklamer med kunstigt kridhvide tænder og tror, at tænder skal se sådan ud. Det skal de ikke! De skal have et naturligt farvespil.

Og så kommer vi tilbage til det der med hyppigheden. Et væsentligt problem ved blegning er jo, at behandlingen i et meget lille men dog relevant omfang beskadiger tændernes glatte overflader OG DERVED GØR DEM MERE MODTAGELIGE FOR NYE MISFARVNINGER! Det er en skrue uden ende.

Endeligt skal det siges, at der findes mennesker, som kan have glæde af tandblegning. Men de udgør en meget lille brøkdel af alle dem, som efterspørger tandblegning.

Med andre ord ... dentist
... hvis jeg var din tandlæge, skulle du ikke frygte prisen for en tandblegning.

Men du skulle være forberedt på, et jeg kunne finde på at fraråde dig at få bleget dine tænder.

Hvis det så meget skidt ud med din tandemalje, ville jeg nok også af etiske grunde nægte at udføre en tandblegning.

............ anonym
Tandplejere og klinikassistenter bleger tænder på patienter idag. Så det er ikke noget vi skal vente på kommer, det er der allerede.

Tak for dit svar Malke
Hej Dentist,

Tak for dit svar og hjælp. Nu kan jeg bedre forstå hvorfor I anbefaler at kontakte en tandlæge først!
Er det muligt man kan få lavet en tandblegning på tandlægeskolen? - hvis der lige er nogen som ved det? evt. pris :)

Mvh
Malke

Blegning på tandlægeskolen dentist
Hej Malke (og I andre),

Det kan aldrig skade at lade sig undersøge på tandlægeskolens visitationsklinik. Uanset, om man bliver indskrevet som patient til studenterbehandling eller ej, kan man blive klogere. Måske får man oplysninger om sin mund, som er mere helbredsmæssigt relevante end tændernes farve.

Om man kan blive indskrevet, selvom man ikke fejler noget, blot for at få bleget sine tænder, kan jeg ikke svare på. Det kunne man ikke, da jeg læste til tandlæge for 15 år siden. Men det kan jo have ændret sig, siden blegning er blevet et mere efterspurgt behandlingstilbud.

Sådan er det Mogens85
Hvis folk vil afblege sine tænder er det fair nok,
jeg forstår godt at man går op i sit udseende.
Andet ville være for mærkeligt