blegning af tænder

blegning af tænder mille123
Hej.

Nogle der har prøvet at blege sine tænder hjemme?? Eller ved tændlæge?? Hvad er bedst og hvad koster det?

Mvh Mille

Blegning hos tandlægen m35kbh
Jeg fik bleget mine kaffetobakstænder så jeg lignede bradd pitt til forveksling flere uger efter i polen hos en knalddygtig tandlæge. Du kan få nogle hjemmeblegningssæt, men jeg ville nok hellere tage et par dage til stettin eller berlin og kombinere en ferie med tandblegning. Det koster det halve i udlandet. Det kan altså godt svide lidt og jeg blev lidt nervøs på et tidspunkt og så er det jo rart at der er en tandlæge som siger at det er helt normalt, så man ikke lige går lidt i panik ved tanken om at man måske er ved at ødelægge sine tænder, fordi man nosser i det.

Tandlægen Anonym
Jeg har fået det ordnet hos min tandlæge. Fik lavet aftryk til blegeskinner, så de passede helt perfekt til mig, sov med skinner og blegemiddel i en lille uges tid, og fik et meget flot resultat ud af det. Pris 3.500,- Skinnerne kan genbruges, hvis jeg om nogle år får brug for en opfriskning. Det har ikke været nødvendigt endnu, efter 3 1/2 år. Bivirkninger under behandlingen, er isnen i tænderne, når du drikker varmt/koldt, men for mig gik det helt over, da behandlingen var færdig.

Der er flere steder på Nettet bl.a. hvor du kan få et "færdigt blegesæt" - og det er som regel en del billigere end hos tandlægen. Du skal så anvende en blegeskinne, der ikke er tilpasset præcist til dig, og kan risikere at blegemidlet skader eller irriterer dit tandkød og mund, fordi skinnen ikke sidder tæt.

Jeg anbefaler helt klart et samarbejde med tandlægen, som også kan vurdere om dine tænder egner sig til blegning, idet misfarvninger jo kan have mange årsager.

P.s. Jeg er ikke tandlæge [;)]

Har prøvet begge dele Anonym nr. 2000
Først et hjemmeblegningssæt. Det kostede 1000 kr og var noget skrammel... totalt spild af penge.

Så prøvede jeg tandlægen. Fandt en tandlæge i Horsens som har det samme udstyr som de bruger rigtigt mange steder i USA (i USA er det meget almendeligt at får bleget tænder). Pris 2500 kr. Det tager 2-3 timer. -Det gav et godt resultat.

Det er lidt over et år siden og resultatet er ved at aftage noget. Drikker også kaffe, rødvin, Cola osv., så det er vel hvad der kan forventes. Gør det nok igen om måske et år eller to.

en skid i en hornlygte sayonaia.
Jeg har lige fået lavet en rodbehandling i plastik med bedøvelse plus rensede og pudsede tænderne under ophold i Thailand til 3100 Thbath = 495 dkr. Og så fik min konen endda fjernet 2 mælketænder sammentidlig,. eller var det to Vistom-tænder. :-)

med besked fra denne moderne klinik tandlægen om at en blegning af tænderne ville kun holde kortvarig i 3 mdr. men de er her i besiddelse af en meget god kraftig tandpasta, som der også kan benyttes til at fjerne ridser i bil ruder denne tandpasta kan du købe i de fleste Thai forretninger i Danmark, men den kan godt give tandpine skal ikke benyttes over en længere periode, grundet dens grove pudsemetode. På det område er de lidt længere fremme end i Danmark og billigere.

Håber Anonym
altså rigtig rigtig meget at det var visdomstænder, og ikke mælketænder [:D].....

Men med de mandlige turister i Thailand, kan man aldrig vide.....