Blev så ulykkelig! :´(

Blev så ulykkelig! :´( Mille18
Fandt i går aftes ud af at min kæreste for tre måneder siden har haft meget stærke følelser for en anden pige... Hun droppede ham for 2. gang og han var single i en måned, for så mødte han mig... Jeg var helt igennem lykkelig for han behandler mig så godt og holder virkelig virkelig meget af ham! Ikke så langt inde i forholdet sagde han at han elskede mig, kom som et chok for det var der ingen der havde sagt til mig før... Han sagde at jeg gjorde ham så glad og at han ville blive meget ked af hvis han mistede mig. Jeg troede på ham, men her i går da jeg fandt ud af at det kun var en måned før mig han havde delt de store følelser (som han deler med mig nu?) med en anden pige, begyndte jeg at sætte spørgsmålstegn... Kan han virkelig allerede være over hende?? :´( Gik i seng før ham og lå med ryggen til og lod som om jeg sov, da han ikke skulle se tårene som trillede ned langs mine kinder... Overvejede om vi bare skulle gå fra hinanden... Vi har været sammen i 2 måneder, men er bange for at fortsætte forholdet, for senere at finde ud af at de følelser han havde for den anden pige havde ligget dybt inde i ham hele tiden... Overreagere jeg..? :(
Please hjælp mig!

Hilsen Mille

Ja! Anonym fyr
Du overreagerer helt vildt! Nogle skal fortælle dig noget, og jeg vil gerne være dén.

Drenge og piger er helt og aldeles anderledes. En dreng kan sagtens have været forelsket i en pige, og en måned senere møde en ny, som han også forelsker sig i. Mange drenge lider af, at de sætter én pige op på en pedistal, og gør hende til meget mere end hun er. Du skal være glad for, at din kæreste ikke er sådan. Der er ingen piger som er unikke. Der er altid en anden lige rundt om hjørnet, og det kan ikke betale sig at gå og være ked af det hele tiden.

Vil du ødelægge jeres forhold, pga. lille-pige mentalitet og jalousi? Jamen så gør det da endelig! Men, du kunne jo også vælge, at opføre dig lidt mere modent, og indse at din kæreste nok er forelsket I DIG!

Hvorfor... Rosalina
..tage sådan på vej? Når noget er slut, så er det slut. Hvorfor skal nogen gå rundt i flere måneder og pine og plage sig selv - og andre. Din kæreste har fortalt dig helt klart hvad han føler for dig. Hvorfor ikke bare tro ham og nyde det. Livet er alt for kort til det andet surmuleri. Har du ikke selv en "fortid"? Har du aldrig været forelsket og det er gået over? Sikkert. Så ta' lige at melde dig ind i den virkelige verden, for din kærestes skyld om ikke andet. Og så har jeg lige et spørgsmål: har jeg forstået ret at i bor sammen efter at ha' været kærester i 2 måneder??

Held og lykke til din kæreste med din jalouxi...
Rosalina.

ja, du overreagerer maj74britt
tænk på, at det er dig der har fået ham til at tænke på andet end hende.. Prøv at vende det om og tænk på at han bedre kan li dig, ellers havde han vel rendt efter den anden stadigvæk.. Det er synd du er kommet i en situation hvor du er i tvivl.. Dit dårlige humør og usikkerhed kan godt ødelægge Jeres forhold.. Men vi er alle usikre en gang i mellem og det skal der også være plads til.. Bedst er det hvis I kan snakke om det uden du anklager ham for både svigt og utroskab.. Fortæl ham hvorfor du har været ked af det og, at du lige skulle tænke lidt over det hele.. Sig at det er kommet på plads inde i dig og at du selv kan se du overreagerede.. En mand tænder på selvsikre glade piger..