Bliv dansk casanova

Bliv dansk casanova magnetten
I kvinder nyder at blive overbegloet at mørke, sorthåret mænd med brune øjne når i spiser, når i går på toilettet. I nyder at få visket i øret, at i er verdens smukkeste kvinde, "jeg vil giftes med dig, fød mine børn".
Men når alt kommer til alt, så holder i jer til den danske mand, fordi han er trofast og pålidelig og i føler jer mere ligeværdig med.
-
Men i drømmer og drømmer om den lille flirt med den sydlandske casanova, som ikke er bange for at blive afvist, fordi han bekræfter jer som kvinde.
-
Opråb! Hvorfor tager vi danske mænd ikke ved lærer af de casanovae, og tvinger de danske piger og kvinder til at søge kærligheden i hjemlandet.

danske mænd pålidelige ? host host
sludder og vrøvl.... så hvorfor ikke snuppe en mørk...lækker eksotisk mand og have lidt sjov med ;-) Der ved man sgu da at det ikke bliver til andet.... og at ordene er tomme.

Danske mænd smutter også fra gravide.....og deres egne børn... så hvorfor ikke få en køn unge, når det nu alligevel er den vej det går ?? :-))

hmmmm host !! ;-))

Yes man a real women
Du har så evigt ret men nu de unge vil have øerene i maskinen så la dem. De glemmer bare at den mørke barnefader kidnapperne ungerne og sender til muslimsk opdragelse hos tanten i Libanon.
Kvinderne er blæst i øverste etage, lad dem bare jeg vil helre ha en dejlig dansk lys mand

Mors dreng? lagermann
Det er da meget godt at en italiensk fyr forstår at forføre en kvinde som hun vil forføres. Og respekt for det. Men når nu italienske mænd i stadig større grad har ufatteligt svært ved at løsrive sig fra sin mors skørter, er det så sådan én du prøver at sælge som en drømmemand her?

Disse pomade indsmurte papagalloer kan jeg sandt for dyden ikke afvinde noget som helst. Men okay, for en 14-dages flirt i en ferie er det da sikkert meget rart.

Men en mors dreng, er det virkeligt hvad du ønsker?

Lagermann

og grækerne Nymfen***
er de bedste!!!

:-) hvis bare der var flere af din slags anonym
af danske mænd... ville vi jo ikke have det problem vel ? ;-))

Hvad er det lige du tror du ved? dulkis
Jeg tror ikke du ved så meget om hvad "kvinder ønsker sig" - men du har da ret i at det ville være dejligt, hvis den danske gennemsnitsmand tog sig lidt sammen, når det kommer til galanteriet.

Jeg synes især "kurmageriet" har lidt ubodelig skade i ligestillingens navn.

det er vel begge parter casandra4
Danske mænd er også tit ude efter sydlanske kvinder. Så det er ikke kun kvinder der har det sådan.

jeps.. f.eks Thaipiger anonym
... jeg er ikke til Thai-mænd... tviler på at ret mange hvide kvinder er.. De er små og minder lidt om børn.