Blive hos hende??

Blive hos hende?? Anden2
Jeg har nu været sammen med min kæreste i 4 år. Vi har det sjovt sammen men vi har aldrig sex eller ømhed i vores forhold for det har jeg slet ikke lyst til. Jeg har lyst til at bo med hende og snakke med hende og hun er den sødeste pige jeg nogensinde har mødt. Jeg stillede mig selv det spørgsmål her den anden dag om jeg kunne gifte mig med hende. Og det har jeg slet ikke lyst til. Skal jeg gå fra hende nu eller nyde at vi har det godt sammen og så se om det blev bedre?

I er slet ikke kærester AND2AND
Hvad for noget..(??!?)

En kæreste gennem lang tid som man ikke har ømhed eller sex sammen med?

Det hedder ikke kæreste: Det hedder ven eller room-mate etc.

Hvorfor har du iøvrigt ikke lyst til sex med din kæreste... Er det ikke et væsentligt spørgsmål at stille dig selv?

Jeg tror ikke Anden2
at jeg er tiltrukket af hende længere. Men vi har det virkelig godt sammen, så jeg har haft tanken om det burde være nok for mig.

kun venner 123
I kan da kun være bedste-venner. Hvor gamle er I??

Hvad siger hun???

Og hvad er grunden til at I ikke har sex sammen??

jamen Anden2
vi er 26 og 24. hvorfor?

Hun er da træt af at vi ikke har sex men jeg tror hun har vænnet sig til det efterhånden.

Vi har ikke sex fordi jeg ikke er tiltrukket af hende.

det er.. gæst
synd for hende at du ikke måske ikke elsker hende. Holdt hende for nar gennem fire år. En mand der elsker en pige vil også gerne lære pigen at kende hvad sex angår. Det kan være det giver noget.

Svar frk-september
Jeg synes ikke du skal blive hos hende.

Det er synd for pigen, at du ikke er tiltrukket af hende mere, og derfor synes jeg I skal gå hver til sit. Ja, egentligt er det også synd for dig, at du ikke trives i dit forhold.

Selvom det at slå op er hårdt for jer begge, så tror jeg, at I begge vil få det meget bedre af i længden.
I fortjener begge at leve i et parforhold, hvor kærligheden er stærk, og man derfor også er tiltrukket af hinanden.

Jeg ønsker jer al held og lykke.

kom sammen eller Anonym
bullshit

gå nu peacejuel
hej synes heller ikke at i burde være sammen. Det må et eller andet sted også være et spørgsmål om tid før hun ikke gider mere. og at leve resten af sit liv i et omsorgs og sexfrit forhold tror jeg er de færreste der kan og gider leve med.
mht ægteskab, så kan du jo stille dig selv spørgsmålet om, hvor stor sandsynligheden er for at hun ville sige ja, på nuværende tidspunkt, hvis du spurgte hende....

vil mene at i begge fortjener noget andet og bedre.

Hun har nok fået noget AND2AND
En pige i sin bedste alder.

Hun har da sæ'fø'li' ligget med nogle i de fire år..

Bare ikke dig.

Kom nu videre med dit liv

Nej, der er noget du har misforstået.. Anden2
Jeg har nu ikke holdt hende for nar i 4 år. Jeg elsker hende. Og da vi begyndte vores forhold var jeg meget tiltrukket af hende. Det er det sidste års tid, der har været noget møg. Desuden har jeg altid været ærlig overfor hende. Vi snakker tit om hvordan vi har det og hun ved præcis hvad jeg føler.

hehe.. Anden2
nej, det har hun nu ikke :) men tak for dit "velmenende" indlæg.

PJAT! AND2AND
Hvordan skulle du kunne vide det? - Har I været sat sammen med håndjern i 4 år.

Men det er i øvrigt lige meget...

Når du ikke har lyst til hende....

Videre nu!

Det kan jeg vide, Anden2
fordi jeg stoler på min kæreste og fordi hun slet slet ikke er den type. Du ved hvad jeg snakker om, hvis du engang selv kommer i et ordenligt forhold, hvor man elsker og respekterer hinanden. Der er ingen tvivl i mit sind overhovedet. Så lad være med at komme med sådan en påstand for derefter at sige ligemeget. Det er en kritik af min kæreste og det har hun ikke fortjent.

men det er rigtig pige2
synd for din kæreste at du slet ikke vil have noget med hende at gøre 6uelt.
Hvis du kalder hende din kæreste og du stoler på hende og hun er dig trofast selv igennem fire år, hvor i ikke har været med andre, kan du ikke bare skride. Måske du har en 4 årskrise men mand dig op og bliv ved din kæreste eller du knuser hendes hjerte!

pige2

Sex og ømhed? pingvinspasser
Kan du leve uden sex og ømhed de næste mange år, og kan hun, hvis hun allerede nu er træt af det?

Det ville ikke være nok for mig, kun at have en sød og sjov kæreste, jeg kunne snakke med. Det ville jeg istedet betegne som en ven.

NEJ -gå NU Sidsel
Hun har bare vænnet sig til at I ikke har sex og det har du også og det er forkert. Du blvier nødt til at gå fra hende selvom du elsker hende. Kærlighed stinker af og til, jeg ved det. Har stået lidt i samme situation som du. Var ikke tiltrukket af min kæreste længere, så jeg slog op og flyttede i egen lejlighed, hvor jeg stadig bor i dag. Det hjalp at slå op, for nu er vi kærester igen og med rigtig passion. Vores forhold har aldrig været så godt som nu, men det krævede den pause mange har brug for, for at mærke efter i sig selv, om det er det man vil eller ej.

Du må gå fra hende, beklager !!

Har jeg forstået dig ret? Anonym
Du er ikke til sex og ømhed? Med din kæreste eller overhovedet? (har ikke læst de andre indlæg)

Hvordan har hun det med det? Vil hun gerne eller har hun heller ikke lyst?

dyrk en forestilling! Sofia
Ja man kan få sine tvivl, nogle mennesker er ikke til fysisk kærlighed, andre drømmer om leve nogle flere fantasier ud.
Det er ikke så nemt med så forskellige ønsker.
Selv er jeg ikke rigtig til den slags fantasirejser, for det kræver at man ikke skal stå alene med det at "fyre op under kedlen" altså med hensyn til at forestille sig ting.
Det kræver også at man er lidt mere fri og man har jo ikke ligefrem indtryk af, at det er det mest populære område at efterforske med kæresten.
Mon ikke mange parforhold går i stå på den bekostning?
Men det er klart at meget kunne se anderledes ud hvis der var mere forestilling med i det.

Spild af tid Vilma
I er så unge, for hulen...

I er i et 'forhold', hvor I ikke har rørt hinanden i 4 år..? Det kan ikke kaldes et parforhold.
OK, I respekterer hinanden - det er også fint og beundringsværdigt, - men som jeg læser det, er I bare gode venner.
Søde dig, når du allerede nu véd at du ikke er tiltrukket af hende, og du samtidig respekterer hende, - synes du så ikke I spilder hinandens dyrebare tid?
Eller at DU i hvert spilder hendes liv med 'hensættelse' og 'måske med tiden'. Er det fair overfor hende? Nej, det er det ikke.

I er gode venner, - bliv ved med det evt., men sørg for at frigive hinanden til at finde jeres virkelige partnere. Det andet dér går ikke.

Tro mig - jeg har været igennem noget lignende, og det er absolut ikke holdbart i længden.

Kom ud - lev livet. Det er sgu dejligt, når du først finder den rette. Og SÅ finder du ud af, at det du nu har gang i, ikke er det rette.

Knus, - Vilma

hvor er jeg træt af at høre... anden2
om hvor unge man er. Det er ikke med alle mennesker, at det har noget at sige.

Og det passer ikke, at vi ikke har rørt hinanden i 4 år. Vi har altid haft fantastisk sex, men jeg har bare ikke lyst længere.

Jeg har lagt kortene på bordet så hun ved hvordan jeg har det. At hun så også selv vælger at blive, er vist noget hun selv må tage ansvar for. Desuden ville vi aldrig spilde hinandens tid. Vi har det godt sammen og hvis vi først går fra hinanden om 3 år, ville der ikke være nogen af os, der ville føle at det havde været spild af tid.

Men tak for dit svar. Du har ret i at vi må komme fra hinanden og så bare holde fast i hinanden som venner. Det kunne selvfølgelig også være rart at komme ud og være single igen :)

nedkøling Mitzie
Tjaae...et eller andet sted må hun da også opleve lidenskabens død som et tab.

Hvis den altså nogensinde har været der!

Det kan du vist ikke rigtigt blive enig med dig selv om hva´.
Måske accepterer hun at blive i forholdet fordi hun godt ved at det er dig der har et problem, og ikke vil svigte dig i den situation.

Tror du der er noget du kan stille op, aå tilværesen som single ikke får lokket dig ud i en gentagelse af et nyt lidenskabsløse forhold

Ja, det er der.. Anden2
Jeg kan få lov til at være mig selv et stykke tid og derved prøve for en gangs skyld at stå på egne ben. -noget jeg aldrig har prøvet før og noget jeg synes er nødvendigt. Jeg tror det er derfor jeg prøver at komme væk.

Og jeg kan godt blive enig med mig selv om hvordan vores forhold har været. det er ikke så kompliceret: I starten havde vi det fedt sammen, jeg var voldsomt tiltrukket af hende, men den sidste tid er det forsvundet. Det virker ret simpelt..

Smag lige på desserten Holger
før du bestemmer dig.

ok -.godt ord gæst
igen. Jeg kan lide når man er ærlige over for hinanden. god weekend til dig.

Betydning? Anden2
Jeg er ikke sikker på jeg forstår dit indlæg?

Nogle er kun ude efter sex Holger
Her er det modsat og det fungerer. I mangler kun sex. Så prøv det og se om ikke det gør den sidste lille forskel for fuld tilfredshed. Det virker muligvis som et fremmed element i et fornufts-forhold eller venskab, så det skal muligvis hjælpes på vej med en god middag med vin, to lys og musik.

Vi har allerede prøvet det, anden2
de første 3 år. det er det sidste års tid jeg ikke har haft lyst. men der kan vel ikke ske noget ved at prøve det en sidste gang og så se om det kunne vække nogle gamle følelser.

du er ok gæsten
der er ikke være noget galt med dig.
vi mænd kan også miste sexlysten i kortere og længere perioder

du er bøsse. herman mås.
hvorfor ikke springe ud af skabet, og indrømme at du er bøsse.

kvinder kan godt lide bøsser, fordi I "sælger det samme, så hun føler nok hun er din veninde, men mon hun ikke trænger til lidt testeoron også.

HØRT! andy20
Hvis bare min ex havde taget sig sammen og tænkt så langt, så havde jeg været ganske lykkelig i dag...

Hmm.. nette21
Har i overhovedet nogen former for berøringer? altså kys, knus osv? Det var måske bedst for jer begge to at i bryder forholdet og forblive venner, så i kan komme ud og få dækket jeres behov hver for sig, når i ikke kan gøre det sammen, 1 år er da længe uden sex og især når man dagligt har sin kæreste inden for rækkevidde. Det er da også synd for hende at hun ved at du ikke har lyst til hende, men hun har naturligvis selv valgt at blive.
Jeg kan ikke forstå at i blive sammen, der er vel ikk nogen forhindringer i at flytte fra hinanden, hvis der ingen børn er...
Jeg håber i finder ud af det, mest for hendes skyld... held og lykke.

nette21.

Du er en mærkelig fætter Sexy mama
Hvordan kan man være kærester med én, man ikke finder tiltrækkende og har sex med - så kan I jo lige så godt være venner. Du er en mærkelig fætter, men din kæreste er da heller ikke for klog, hvis hun bliver ved med at finde sig i at leve uden ømhed, sex og kærlighed. Men hvis det er sådan I ønsker at leve/spilde jeres liv, så skal I da være meget velkomne.

Jeg ville sige, at jeg for guds skyld ikke håber i for børn sammen, men det er jo sådan set teoretisk umuligt, så fortsæt endeligt jeres bizarre forhold, men bland ikke andre ind i det, som f.eks børn, der ikke selv vælger deres forældre. For hvis de gjorde ville de nok vælge jer fra!

Det var da et underligt svar Anden2
at give på mit indlæg. Du er vist ikke helt rigtig oveni. Vi har det nu godt sammen og elsker hinanden, så hvis der blev blandet børn ind i det -hvilket der ikke gør, jeg er jo for fanden ikke åndssvag- ville de nu have nogle rare forældre, der kun ville det bedste for dem. At jeg ikke finder min kæreste tiltrækkende i tiden, har vel for fanden ikke noget at gøre med, at vi ikke bliver ordentlige forældre.

hehe, Anden2
jo, det kunne godt være jeg bare skulle springe ud i det.

Tak skal du have, Anden2
Efter indlæg om at jeg er en mærkelig fætter, at jeg er bøsse og at jeg ikke burde få børn, fordi de ville vælge mig fra hvis de kunne, er det nu rart nok at høre. :)

efter 4 år på den samme måtte. jeg er med lem.
spil ikke din tid på en enkelt kvinde, der er tusindvis rundt omkring dig.

danske fyre er ikke længere skabt til at være forsørgere for en stor flok unger, kvinderne kan selv, hvis de vil, i værste fald kommer du til at betale 1000 kr. pr. måned i 18 år, og en forsmået kvinde, vil altid nægte dig at se dit barn.

gift dig først, når helbredet begynder at skrante, du kan altid finde en rig enke, som vil være lykkelig for et lille put.

spar dine penge, og lad bare pigerne betale dine drinks, og middag, kvinderne har jo altid kæmpet for ligeret__ligepligt__og nu har de det, så nyd du blot, at blive feteret.

et forhold med en kvinde, er bare pladder romantik, og snart er din bolig ødelagt med alt muligt nips og skrammel, som gør, at du bliver en fremmed i dit eget hjem.

Det var så det svar jeg kunne bruge til mindst. Anden2
Jeg er overhovedet ikke enig med dig og jeg håber da heller ikke at du finder dig en pige, der bare gerne vil have en sød og stabil kæreste.

Og jeg HAR nu lyst til at "spilde" min tid på en enkelt kvinde, hun skal bare være den rigtige.

-Og jeg går ud fra at jeg ikke er som de fleste danske mænd så. i hvert fald ikke af dem du omgås med.

Jeg kan nu godt lide "pladder-romantik" og jeg vil også kunne se, at en kvinde bor i mit hjem. Føler mig på ingen måde fremmed.

Klap-hat!!!! Anonym
Dèt du gør der kan du ikke være bekendt! Du gider ikke have sex med hende og du vil ikke giftes med hende - hvordan ser fremtiden så ud, synes du???? Har du mon overvejet at anskaffe dig et kæledyr istedet for? I dit tilfælde ville en Pekingeser være ret passende.

middag, lys, interesser gæst
ja det var ikke så tosset en idé. Har I nogle fælles interesser I kunne være sammen om?
Lav en hyggelørdag. Start med morgenbrød og kaffe, tag ud og se på et eller andet. Der sker så mange ting så kig i avisen arrangementsspalter. Nyd medbragt kaffe et sted i naturen, gå ud og spis middag eller tag ind og køb en masse lækkerier og hyg jer i køkkenet med at lave dejlig mad. Find en ekstra god vin til osten. Hyg jer med en god film og slut hyggedagen af med sex. Begynd med at kysse hinanden, stimuler og rul så sammen.

Din kæreste paw1
Tænk på din kæreste. Hendes selvværd daler måske, hvis hun kan mærke at du ikke har lyst til hende.
Når i en aftenstid går i seng tror jeg hun ville blive meget rørt, hvis du kravlede over til hendes seng og lagde dig ved hendes side og ganske stille...

nemlig ja konen
jo mere man viser sin kone man synes hun er lækker jo mere lækker og glad bliver hun, ´
og jo mere bliver manden så måske mindet om, hov hun er sgu da lækker og endda min
:-)

det forstår mænd først Corel
når det er for sent. Ved ikke hvorfor de er så langsomme i optrækket på det punkt ?? !!

Åh ha.. Anden2
hvor er i rare..

hmmm dmaw-ureg
En fugl i hånden er bedre end 10 på taget. Du ved du har en sød pige nu - du ved ikke om en ny er en der ender med at blive dig utro..god søndag.

så prøv.. gæst
igen...Det er mærkeligt at dine kirtler ikke virker..