Bliver du kåd kvinde, af jern og rå motorkraft…!!!

Bliver du kåd kvinde, af jern og rå motorkraft…!!! mummi-39
Det må jeg simpelthen lige have nogle kommentarer på…!!

-og hvis ikke af en gammel... -Volvo hvad så..!! Skal det noget mere raffineret til..?? -og i så fald hvad..?? Er vi ovre i noget cruise control eller..??


/Mummi


-mænd må også gerne blande sig... -jeg vil følge debatten spændt ;o))http://ekstrabladet.dk/biler/bil_nyheder/article169906.ece

Artiklen er fra 26. dec. 2005 Har du været fraværende Mummi?
???

og..... mummi-39
-hvad har det med min undren at gøre..?? Om det forholder sig sådan..??

Jeg er da kun glad hvis tiderne har ændret sig siden ;o))


/Mummi

Ingen servostyring her..!! mummi-39
Så kort og godt... -er der en forbindelse mellem biler, fart og...???


/Mummi


-det andet link her viser ingen forandring side dec. 2005 ;o))
http://ekstrabladet.dk/sex_og_samliv/article220314.ece

Du smeder altså ikke når jernet er varmt Har du været fraværende Mummi?
oki

Har du ikke råd til et kursus eller hvad? Relegionsforvirret mand
Måske et dumt såørgsmål

10 vilde heste stiletten
kunne ikke få mig til at sidde i den bil.
Årsagen til venindernes liderlighed må være, at de har været døden nær af skræk og har trængt til en art kunstigt åndedrag.
Efter min mening er ham Carl Mar en egenartet person.
Min forkærlighed for stiletter harmonerer ikke med ovenstående vildmand.

Det meget muligt... mummi-39
-men så gør jeg så meget andet ...-når jernet er varmt ;o)


Min undren går ligeså meget på om det passer med kvinder og biler...-gamle eller fede biler... -og fart..?? -gør det noget..?? -så forhold du dig hellere til det end, mere om du synes jeg er up to date eller ...

Om ikke andet så er jeg sku god til at finde gamle... -artikler frem hva´ ..??


/Mummi

Har været på et... mummi-39
-men ikke lige hos Carl Mar.


/Mummi

-det var et gør det selv udi kunsten at... skifte olie of sprinkler på min gamle Fiat S 70

Ikke en trusse tør... k37
Er det ikke primært et spørgsmål om, at beviser på et vist indhold af testosteron i en mand generelt bare gør vores trusser våde?

Ikke våde på den dér pornoagtige måde, men våde på den dér "jeg vil føde dine børn"-agtige måde. ?

Jeg tror altså faktisk ikke helt på heteroseksuelle kvinder, der ikke tænder på fart, magt og muskler...

KYYYYYYYYS

Spændende svar.. mummi-39
"...Er det ikke primært et spørgsmål om, at beviser på et vist indhold af testosteron i en mand generelt bare gør vores trusser våde? .."

Spændende svar må jeg sige ..!!

Og mere imponerende.. -en ny profil velkommen til ;o))


/Mummi


-der lige må hoppe af her... -jeg har en bil der venter på mig ;o)))

I er nogle vatnisser, og jeg har tænkt mig at bevise det - på god intellektuel måde! I er nogle vatnisser, og je...
I er nogle vatnisser, og jeg har tænkt mig at bevise det - på god intellektuel måde!

Lad jeres dumhed lyse!

(Undtagen jer, I ved selv hvem, som at jeg elsker og sådan)

Kys-kys

k37 ;o) Sjov tekst
bare det;o)

he... k37
jow-jow..

Man bør aldrig fornægte sin natur...

Takker! k37
Netop - og tak for opmærksomheden!


:)

aaaaaahhhh k37
Kig min profil igen, altså...

jeg mener det stadig!

Relegionsforvirret mand Relegionsforvirret kvinde
-dumme spørgsmål, kræver dumme svar.
Måske du skulle tage et kursus hos
Carl Mar, det siges at gøre noget ved mænd.
Efter et kursus hos denne Guru vil du ikke mere
være en: Relegionsforvirret mand

okay swet me
Men ellers elsker jeg dig. Også. Agtigt. :)

Sjovt nok Mercdes B
Så er der ikke rigtig nogen der giver en kommentar på det der spørges om. Jeg giver gerne min. Jeg tænder på fede biler og er det så tilmed en lækker fyr der sidder bag rattet. Ja så er der ikke langt fra nydelsen af at cruise rundt i hans bil og så til min kådhed, som han så der får glæde af. Vi finder snart et sted hvor jeg så kan få afløb for min kådhed. En gammel Volvo. Nej tak. Mercedes, BMW. Så kører det. Du skulle prøve det skulle du. Kører du virkeligt selv i en sådan gammel spand, ja undskyld. Find dig en med BIL.

jeg er Janne SPG
nu mere til speedway ;-)

Hva vil du ha. Åmanden
Jern eller gamle biler???

Carl Mar er en Nar. Det er helt tydeligt!

Nej, en landmand Forstads-pigen
der smyger sig gennem sin kornmark, stryger de tunge brødkorns-aks, nuller dem, vurdere og smager på dem med al hans sunde ekspertise og erfaring, kan gøre mig både kåd og blød i knæene.

Ikke fart og biler sanessa
Jeg håber du vil revidere dit syn lidt...

Jeg har mødt så mange mænd...af alle mulige slags, som selv tænder på biler. Og jeg er et kvaj til det der, for jeg aner dybest set ikke HVAD det er der gør bliver smarte og seje...kan ikke respondere på mændenes begejstring. Jeg har efterhånden lært lidt om hvilke faconer der er cewl, og jeg er da heller ikke hlet tonedøv overfor når man kan hører at motoren er ok iorden og spinder gnidningsløst.

Men ellers du...så ved jeg sgu ikke rigtig...Det forvirrer dem...Sådan er det altså for nogen af os....

Motorcykler er det lidt anderledes med. Jeg gik lidt sammen med nogle MC'ere, har haft et par kærester eller tre i mine unge dage, der var udstyrede med kværn :oP og jeg var DJ til deres træf....havde selv engang en drøm om en...men den forsvandt igen...og jeg savner den ikke.

Men hvis der er noget, der virkelig KAN få mig op i omdrejninger så er det hestevogne! YæsYæsYæs....ikke gamle kærrer, med øg som trækdyr...men en seksspandet dybsort karet i bedste Draculastil - huh!

Nå, her er det så et eksempel med en høvding ved roret, sorry, billeder af sorte kareter er bare ikke så nemme at opstøve http://exhibits.slpl.org/scanned/deriv2/lpe00291.jpg

Det er sgu ikke SÅ meget fart og muskler, der får ruderne her til at dugge...men MAGT, åndelig styrke, mystisk magnetisme, dyrisk passion og selvbeherskelse... http://www.moviepropking.com/VAN_HELSING-66.jpg

eller hvad med ham her ;o) http://www.chickensoupforthepetloverssoul.com/images/sp ot_photos/SMALLDOG.jpg

lost link sanessa
må sgu ikke gå glip af denne ustyrliget passionate lover http://www.chickensoupforthepetloverssoul.com/images/spot_photos/SMALLDOG.jpg

Her hæfter jeg mig på dulkis
God morgen til dig Halfevil333 og selvfølgelig også dig Mummi og velkommen til K37 - nej nu er jeg ude i noget... God morgen alle sammen.

Jeg er en af de nærmest utroværdige, for fart og muskler siger mig godt nok ikke en dyt, hvorimod magt kan gøre mig svimmel. Magt, dyrisk passion og selvbeherskelse i én pose, ville løbe mig fuldstændig over ende - ha ha. Jeg er helt med på hvad du er inde på Halfevil333.

Men en gammel Volvo - det var dog nederen. Jeg hader faktisk Volvo for det ER nemlig mandebiler; firkantede, skrumlede og som kampvogne af manøvrere med - meget mandeagtig.*SS*

Det der med at kigge efter biler og mænd, synes jeg det meste af tiden har været en vittighed. Hvis man endelig ser (trods afgiftsstørrelsen i det her land) en tiltalende øse, så kan man være sikker på, den tjener til indpakning til en eller anden gammel ost, der aldrig ville få så meget som et blik fra nogen kvinde, såfremt bilen ikke var svøbt om ham.

Carl Mar er sikkert vældig god til drengerøve, men han er - efter min mening - for primal til at kvinder, får noget ud af sommerkurser der.

En pudsighed er det så, at netop den artikel som Mummi har fundet frem her, har min yngste søn brugt som argument for IKKE at tage på kursus hos Carl Mar.

Jeg var jo så tudet ørerne fulde af, hvor forfærdeligt det var for de stakkels drenge, der voksede op hos deres mor uden faderens nærvær, at jeg på et tidspunkt tilbød mine 2 sønner et Carl Mar kursus, som en del af kompensationen for deres "rådne barndom" hvor de ikke alene voksede op med moderen uden faderen, men oven i købet også var belemret med en ældre søster.

For at gøre en lang historie kort, så kom min yngste søn med den artikel, og spurgte om jeg seriøst havde tænkt mig at proppe en mandemodel i halsen på ham, med dén opfattelse af kvinder, for så var der noget han ikke havde fattet, og ham gad han overhovedet ikke spilde sin tid på, så hvis det var lige meget for mig, så ville de hellere have kursusgebyret til hjælp til en skiferie sammen med gutterne.

Så nu er de lige så "stakkels" som de altid har været, men en skitursoplevelse rigere.

Du må se at få dig en sådan karl.. mummi-39
”….nuller dem, vurdere og smager på dem med al hans sunde ekspertise og erfaring,…”

-han lyder jo nærmest for god til at være sand ;o))

/Mummi

Dulkis for pokker ;o)) mummi-39
Jeg kan kun og meget heldigt for mig, så slipper jeg for meget skriveri..

Citerer dig her:

“…Jeg er en af de nærmest utroværdige, for fart og muskler siger mig godt nok ikke en dyt, hvorimod magt kan gøre mig svimmel. Magt, dyrisk passion og selvbeherskelse i én pose, ville løbe mig fuldstændig over ende - ha ha. Jeg er helt med på hvad du er inde på Halfevil333. ..”

Men, den er jo klokke klar. Du har vist formået at opdrage de “hvalper.” i den rette ånd, trods den manglende fader skikkelse ;o))

En herlig søndag til dig fra

/Mummi

Volvo, villa og vovse..!!! mummi-39
Se det er et godt spørgsmål..?? Jeg nøjes med hunden hvis jeg skulle vælge ….Den er sku da nuser… den er ikke dyr i drift, den er altid glad når du kommer hjem, skal bare have lidt godt hundemad fra posen, et lille kødben i ny og næ… -og så er det ellers bare at nusse den lidt blidt bag ørene, så har du den i din hule hånd ;o))

Mit indlæg kunne jeg ikke lade være med at poste, da jeg også som mor til et par store piger, har hørt et og andet om fyre….. -og biler ;o))


Jeg har via mine døtre fået et par oplevelser med i bagagen du… -som at Cruise rundt i en Toyota Supra 3,0 i… Wauuu det var sku en på opleveren, men det gjorde dog intet ved mine nedre regioner…-og godt for det da, ellers havde jeg vist været ilde ude… -det var en ganske ung fyr ;o))


Dette billeder taler sit tydelige sprog, med et blik som dette… -så behøver han sku ikke have andet end en godt pumpet… -jernhest ;o))

http://www.moviepropking.com/VAN_HELSING-66.jpg

Et god formiddag herfra med min Gevalia kaffe…

-der kunne jo komme uventede gæster ;O))


/Mummi

Mig og min trailer ;o)) mummi-39
Jeg solgte bilen sidste vinter, nu vil jeg nemlig hellere bo godt.. Jeg holder mig nu til min cykel som dog er blevet udvidet til nu, på ægte jysk manér…. -også at omfatte en cykel trailer ;o))

Min farmand kunne ikke bære at jeg fra tid til anden “knoklede mig op af bakke fra min Rema 1000 med div. poser oa., når de større indkøb skal i hus ;o))

Såååå, du ved i Århus siges det at nogle tænder på en trailer …. !!

Min nabo mødte jeg en dag.. Kommentaren her var jo selvf. I disse gratis-avis-tider.. Gud er du begyndt at gå med aviser ;o))

Så -til hvad jeg vil have…??

Han må godt bare kunne tjekke luft trykket på … -en brugt cykel ;o))

Smil til dig…

/Mummi

Mummi for pokker ;o)) dulkis
- er så forfærdelig tilfreds med dem. Tak for "klappet" *SS*

Fortsat god søndag.
Dulkis

Associationer? dulkis
Min første tanker ved det indlæg var "Høstfest" - fnis fnis.

Men det har de yngre slet ikke fået det samme ud af. Rådne selvbindere!!! Ikke en ærlig høststak har de haft at muntre sig i.

hmmmm karlen fra gården
hvor er dine tanker kvinde :-)

De er... mummi-39
-Inde i min " Tænke-tank.."

;o)))

/Mummi

De lyder T. Rex
ret fredags-agtige...

Det er tanker... mummi-39
-på en fredag ;o)

-og imorgern kører jeg klatten med lørdags tanker...
-and so on and on ;o))

Lyder som..!! mummi-39
-En fed tur, du sent vil glemme i...

"Det våde element.."

/Mummihttp://www.positivt.dk/sjove-billeder/sjove_billeder_137.php

Jeg bliver faktisk lidt kåd... hjertespidsen
Når jeg ser Kimi Raikkonen i F1 -tja hver sin lyst -men det er f*ndme en sej sport -og en sej mand! [;)]