Bliver man stadig forlovet?

Bliver man stadig forlovet? hannah1
Jeg kender overhovedet ikke nogen i min omgangskreds, der har været forlovet - sådan med ring. Er det blevet lidt umoderne, eller bliver par stadig forlovet?

Forlovelse Dragonkiss
Da jeg var ung.."for ca. 10 år siden".. var det vildt populært at blive forlovet, men det var vist mere et symbol på sammenhold end det var på giftemål.

Man bliver stadig forlovet men trenden er vist gået tilbage til den traditionelle facon, man bliver forlovet, når man er blevet friet til.eller har fået et ja.

Traditionen er at når manden frier og hun siger ja, så er man forlovede, symbolet er en forlovelsesring som man bærer til bryllupet står, hvor den bliver skiftet ud med vielsesringen.

running payload
forlovelse?.....nope ikke her. kun hvis du er rigtig uheldig, og hendes far har et alias:såsom makrellen eller noget i den dur;

Forlovelse, måske. Erik den røde's forlovede.
det er simpelthen umuligt, guldsmedene kan ikke følge med, man flytter måske sammen for en kort periode, forlovelse mener vel, at nu har man lov, man skal ikke længere sove med et kors imellem sig.

i gamle dage var pigen sikkert jomfru, til hun blev forlovet, men mange mister mødommen kort tid efter de smider sutten, ***stærkt overdrevet*** der er dog en ny trend med, at modne kvinder får en ny mødom, se BT, kun for kvinder.