Bliver tingene bedre?

Bliver tingene bedre? kuri3
Hej Helle.

Jeg synes jeg har en ret stresset og lidt deprimeret tilværelse for tiden.
Kan du fortælle mig om tingene på arbejde og skole bliver bedre, og ikke mindst hvad der kommer til at ske for mig med kærligheden? Skal jeg bare holde mig fra den et stykke tid, bliver jeg såret igen eller hvornår kommer den overhovedet igen? Hvornår finder jeg den rette for mig?

På forhånd mange tak,

Det aner hun da ikke noget om. anonym
Hvor skulle hun dog vide det fra.

Sur hva? kuri3
Hvorfor så negativ? Det vedrører jo ikke dig, så du har jo ingen grund til at hidse dig op over noget..

Hej Kuri3 hellenemborg
......allerførst. I min verden er vi selv helt og holdent ansvarlige for den situation vi er i lige nu. Vi har skabt den af vore tanker og overbevisninger, så det bedste du kan gøre er at kigge i dit eget dyb, for den stressende og deprimerende essens ligger I dig - ikke i den ydre verden.
Du kan godt løse de ydre omstændigheder, finde dig et andet job, gøre noget ved kærlighed og skole etc., men når den grundlæggende konflikt inde i dig ikke er løst, ja så vil du have en tendens til at tiltrække lignende situationer igen og igen. (Læs evt. om The Law of Attraction".

Jeg oplever, at der er nogle dybe ting du render lidt fra i dig selv, noget omkring ikke at føle dig god nuk, ikke at føle dig værdsat og elsket. Når du har Kærligheden indenfor rækkevidde går det fint i noget tid, så sker der det, at denne her ubevidste del af dig laver "ulykker" og skaber noget i den ydre verden, så billedet af "hende der ikke bliver elsket og forstået kan opretholdes. Forstår du? Det er et mønster grundlagt tidligt i dit liv og det er det der driller dig lidt og giver dig en følelse af: "puuuh ha, nu kan det sgu være nok, nu har jeg gjort det og det for andre og hvad er takken?" Får dig til at rende stærkere og gøre mere og mere for andre og samtidig blive mere og mere ked af det indeni, for du overser dig selv og dine egne behov. Følelsen af længsel og ensom dukker jævnligt op og giver ddig følelsen af opgivenhed og lidt håbløshed.....
Jeg kan ikke fortælle dig hvornår det vender og hvornår det bliver bedre - det har du nøglen til selv kæreste.

Jo før du får kigget på disse indre spændinger og får løst dem inden i dig, jo før kan du tillade Kærlighedeh og Glæden at komme ind i dit liv - og beholde den der, fordi du har udviklet det i dig selv, kan du tiltrække det og vedblive at have det omkring dig.
Så det er din beslutning....

Der står en kvinde her hos mig fra den anden side som ligner dig af sind meget. Hun er i familie (tæt) med dig på mors side. (mor eller mormor)
Bente hører jeg ???
Hun er lidt trind og gjorde nøjagtigt som du: Gjorde alt for andre og glemte sig selv. Hun er her i dag for at støtte dig i, at du skal vælge dig selv i en periode. Glem alt om den vidunderlige mand der venter dig, for lige nu er det dig, den forsømte lille del i dig der skal elskes. Få en sygemelding om nødvendigt, og find alt det frem i livet, som plejer at gøre dig lykkelig, gøre dig glad og søg så en dygtig terapeut/healer der kan hjælpe dig et skridt videre......
Har du brug for yderligere, kan du maile mig for en session på nemborg@comxnet.dk
Held og lykke til kæreste......
I Kærlighed Helle Nemborg
www.clairvoyart.dk