Blu-Ray

Blu-Ray mbuuge
Hej sol.dk mennesker [s].

Jeg har min helt store samling af DVD-film, men en klog gammel mand sagde, at det var på tide at stoppe med at købe flere DVDér. Han nævnte noget med Blu-Ray.

Der var en gang vi allesammen så VHS-film, så kom DVD-film og nu er der Blu-Ray?

Grunden til at jeg skriver dette indlæg er, at jeg gerne vil hører jeres mening og få lidt mere overblik over hvad det er.

Det ville være surt at smide sine DVD-film ud, fordi der er kommet noget nyt.

Bliver det sådan, at de film vi køber, skal genkøbes hvert halve år, fordi de lavere en nyere slags, ligeså ofte som de laver nye 'spillemaskiner'?

Bekymrede hilsner
mbuuge

Sony Johnny Johansen
Blue-ray+40Tommer HD sony tv siger alt.
[;)][;)][;)][;)][;)]
Sparker røv....

ta det roligt Anonym
Behold dine dvd'er og se dem, hvis du er glad og tilfreds med det, og selvom du køber en blu ray afspiller, så kan den jo stadig afspille dvd'er..

Men når det er sagt, så er blu ray fremtiden.. Det bliver det nye format, der overtager, ligesom dvd overtog fra VHS (med mindre der kommer noget nyt og revolutionerende inden dvd formatet forsvinder)

HD-DVD Sony is garbage
Blu Ray er noget opreklameret fis, den anden standard HD-DVD vinder frem. Lige nu foregår et slag mellem Blu Ray og HD-DVD, ligesom der gjorde mellem VHS og Beomax.

hmm Anonym
Så er det bare ærgerligt at warner bros. har valgt at udgive på blu ray formatet. Og at toshiba har stoppet produktionen af HD-DVD..link: http://ing.dk/artikel/85706

Okay. Tak. mbuuge
Nu ved jeg at mine gode gamle DVD'er ikke allerede nu skal i skraldespanden.
[:)]

Hvilken planet.... Anonym
...kommer du fra?
Formatkrigen mellem HD-DVD og Blu-Ray er afgjort for længe siden. Blu-Ray vandt.

Jeg er stoppet.... Anonym
...med at købe almindelige DVD'er.

Men jeg smider ikke min DVD-samling ud. Den virker jo stadigvæk, og min Blu-Ray afspiller kan selvfølgelig også afspille DVD'er (og CD'er for den sags skyld).

Du skal skelne mellem selve formatet på skiverne og så formatet på billederne/filmen. Der kommer garanteret et nyt optisk format senere, som kan lagre flere data. Det vil være en logisk udvikling.

Men jeg tror ikke selve film-formatet vil forandre sig meget. Øjet kan alligevel ikke skelne flere detaljer end HD-formatet kan gengive, med mindre du har en gigantisk skærm (måske 100+ tommer) eller sidder absurd tæt på.

Jeg tror HD-filmene kommer til at holde i en del år endnu.

Sludder! mombe
Der er ikke noget slag mellem, blu ray og HD dvd!! HD dvd er gået af produktion da de tabte med sony!! Men det jo fordi at sony er de bedste!!