Blufærdighed

Blufærdighed Den frisindet
Hvordan har du det med blufærdighed. Må din kæreste godt se dig nøgen? Går I i bad sammen, hvad med toiletbesøg, er det en privatsag.
-
Personligt kan jeg ikke gå på offentlig toilet, når der er andre i rummet.

Jeg kan Bare en pige
godt lide at tage bad med en kæreste, hvad er mere dejligt end at nyde hinandens våde kroppe og mærke det nærvær der er ved det - og så også at man jo sparer på vandet.

At gå nøgne rundt en søndag ( og andre dage ), er jo også ganske frækt og da jeg er en der nyder at se kæresten uden tøj, er der ikke noget andet syn der er smukkere og mere dejligt end ham nøgen og skøn.

At han ser mig nøgen og jeg ka se på ham han kan lide hvad han ser er jo også en følelse der gør en ganske glad og varm indeni, og jeg kan nu også bedst lide at man kan se hinanden når man så er sammen sammen, altså ikke noget med tusmørke og lyset slukket. Ikke hver gang i hvert fald.

Det generer mig ikke, at kæresten går på toilettet og kun har døren på klem, og der generer heller ikke mig selv at gøre det sammen - men jeg foretrækker dog at have helt fred når det er "det store" jeg skal lave, og ser da også helst at han da lukker døren når han gør det.

Altså privatliv har man jo ret til at have, også i et forhold..

En nøgen menneskekrop er nu det skønneste syn der findes, og endnu mere skøn når det er den man elsker man ser på... - så er størrelsen, formen, farven, behåring total ligegyldig.

Kun en pige

;=)) Frisind
Det ville også være lidt fjollet med tøj på ;=)

super skønt jacob.lykke
men jeg vil have lov at skide i fred ;)

mh Jacob

Kender ikke blufærdighed Strandsexer
Blufærdighed er for de grimme, så enkelt er det.

Hos os går vi altid nøgne, næsten da, for nogle gange har vi T-shirts på. Vi går i bad sammen og på stranden sammen (nøgenstrand selvfølgelig).

Når vi er hjemme går pigerne altid i bar overkrop og lille G-string i haven selvom folk kan glo. Min piges veninder sidder også i kun små frække bukser når de kommer til kaffe i haven. Der er masser af dejlige solbrune patter at se på her :-))

Som sagt, det er kun de blegfede og grimme som er blufærdige og generte, det passer altid, prøv at læg mærke til det.

sikke et sammentref owen1902
Kan godt lide at du skriver at du ikke kan gå på et offentligt toilet om der er andre derinde. For så derefter at signere dit indlæg som "den frisindet"

Personligt, så har jeg da en grænse, hva angår fremmede folk, men om nærmeste familie skal på toilet, når jeg er i bad, så gør det meg ingenting. Kan sagtens gå på offentligt toilet, selv om der er andre der (af samme køn, vel og mærket) Men når det kommer til det andet køn, så er det kun min kone jeg kan og vil vise meg nøgen overfor.

MVH.

owen1902