bmw m3 e30 søges

bmw m3 e30 søges bmw freaken
hej er ser nogen som ved hvor jeg kan købe en billig BMW m3 fra 85-91. det skal være en org m3.

M3 E30 AFM
det er nok begrænset hvor mange du kan finde i Dk - det kan du så takke skattefar for;) Jeg vil nok anbefale den tyske søgeside mobile.de - her vil du helt sikkert finde et bredt udvalg, og jeg er sikker på du kan finde en original. Dog skal du igennem turen med indregistrering osv.

jo tak bmw freaken
mange tak for dit svar. jeg har været inde på den side,jeg syntes ikke rigtigt der var noget. har du flere. det behøver ikke kun at være i tyskland. kender du/i nogen i Sverige?

ebay AFM
ellers kan jeg anbefale ebaymotors.com - det er særligt fordelagtigt at købe brugt bil fra US disse dage. Grundet den finansielle krise som hærger pt., er det amerikanske brugtbil marked presset og de har herved en masse gode tilbud, som også er kaldet "the lemon market" indenfor økonomi. Dog har du ikke mulighed for at teste og se bilerne før køb, kun de billeder som ejerne har lagt op. Jeg var lige inde og tjekke, og der er nogle stykker til salg. Jeg tror dog ikke du skal regne med at finde en billig, da det er jo nærmest er en klassiker i dag, men du kan være heldig :)

Hvis du vælger at importere bil fra USA, så skal du passe lidt på om den lever op til EU krav - det tror jeg dog ikke er noget problem med en BMW, men be aware. Det kan kræve en større modifikation af lygter, udstødning, motor etc.
Du kan også søge på ebay.de, ebay.fr - de er på hhv. tysk og fransk, så det kræver lidt sproglige kundskaber :)

Jeg ved ikke om det er nogen god idé, at købe bil fra Sverige, da der er mange svenskere som køber 2nd hand biler i Tyskland og USA for at spare penge.

Håber det kan bruges:)