Bonusbørn kan være SÅ vidunderlige morsomme!

Bonusbørn kan være SÅ vidunderlige morsomme! Heidi V
Jeg vil så fortælle en god historie! Nemlig at det godt kan være lykken at få glæde af kærestens børn..selvom jeg er stedmor har jeg et rigtig godt forhold til drengen på 13. Så mit råd....vær lidt barnlig..luk den "voksne" inde og lad legebarnet kom ud. Jeg har stor glæde af min bonus-søn. Jeg synes selv vi har et godt forhold og kan mærke han er glad for mig, og er sikker på han også kan mærke det er gengældt. Jeg er selv skilsmissebarn og efterlever min stedfar´s teori..gør ikke forskel på hverken dine eller de tilkommende børn. Jeg håber i vil tage jer tid til at læse i min blog og læse historien til ende, selvom den er lidt lang. Jeg har virkelig og har haft glæde af mine egne erfaringer som både den der blev skilt og den der oplevede det som barn. Så verden kan gøres lyserød..men det kræver en indsats!

Her er der læsning fra den virklige verden..

http://www.heidiverity.dk/?p=352

Dejligt knottenefterhånden
Men ?

Men? Heidi V
Synes bare der var så meget negativt at jeg ville fortælle en god oplevelse.

Så fortæl den her Anonym
Vi gider ikke logge ind på din blog for at du kan tjene penge på dine reklamer.

Helt ærlig..rappen skralde! Heidi V
Beklager..der er så ingen penge at tjene!!! Det var så en historie om en god oplevelse af mage. Beklager du ikke har nogle lykkelige dejlige stunder at dele. Sippe!!

Frit valg. Heidi V
Det er jo sådan set også dit eget valg om du vil læse den eller ej. Og hvad ang at smide links her på debatten jo både forfatter og læseres egne valg, det skal du vel ikke sidde og bedømme.

Bliv lige hysterisk!!!! Anonym
Hvis du har noget at dele med os der er på solen, så send dit indlæg til solen. Hvor svært kan det være? Copy/paste er et par ganske almindeligt anvendte tastaturgenveje. HVORFOR vil du så gerne have at vi læse din helt vidunderlige historie på din blog?

Iøvrigt har jeg masser af historier om PAPyngel, jeg kunne offentligøre. Men hvorfor skulle jeg? Dette er en debat, ikke en novellesamling.

hørt Hørt
hørt! Vil jeg læse blogs finder jeg nogen af dem. Så sidder jeg ikke på Sol

Hysterisk, hvor? Annonnnym
Mon ikke det er dig der ligger noget i ordene der ikke er der?
Jeg kan ikke tyde nogen steder hun er hysterisk. Hun gør dig bare opmærksom på at enhver her på solen, selv kan tage stilling til om de vil logge ind.
Og "os her på solen". wauw du taler da vist for nogen stykker.

Jeg tror jeg vil sende dig lidt kærlighed, det har du vist brug for.[l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l]
[l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][s][l][l][l][l][l][l]
[l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l]
[l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l][l]
[l][l][l][l][l][l][l][l][l][l]Knuzzzer

Skal lige love for nogen er enerådig... decembersol
Hvem kan dog sidde og bestemme hvad andre personer vil have her på sol. Jeg vidste ikke der var et dommerpanel her???! I burde skamme jer. Sådan nogle positive oplevelser er godt nok dejlige at læse om. Der er så mange negative oplevelser i "de nye" forhold, så ingen tager skade af at læse den historie. Og som der er skrevet er det jo jer selv der vælger om i vil klikke på det link eller ej. -trods alt! Så tag jer lige sammen og opføre jer ordentligt!