Bordeller er løsningen

Bordeller er løsningen kaiogkaren
Da prostitution beskattes er det et anerkendt erhverv. Skat vil nu samarbejde med politiet for at finde bagmænd og sorte penge. Vi har tidligere haft bordeldrift i Danmark, så hvorfor ikke? På et bordel er ordnede forhold faste arbejdstider, hygiejne og tilknyttet læge.

Handel med sex er naturligt Pikkemand
Så længe vi ikke taler om menneskehandel (hvilket stor set ikke eksisterer i Danmkark) så er der intet så naturligt som handel med sex.

Handel med sex vil altid eksistere uanset lovgivning. Men markedet bliver mere brutalt, hvis handel med sexuelle ydelser kriminaliseres.

Handel med sex skal legaliseres, så sexarbejderne kan få sikre og gode arbejdsbetingelser og kunderne kan få gennemskuelige priser på ydelserne.

Den lykkelige luder som absolut findes, skal kunne have lov til at udføre sit arbejde, unden at hun ynkes af andre der blot vil udnytte hendes erhverv til at fremme deres egne politiske særinteresser.

Hmm, hvordan kan du nu være så sikker på det? Anonym
Jeg er såmænd overordnet enig med dig i, at der næppe kommer noget positivt ud af at kriminalisere prostitution, men jeg synes nu alligevel, det er et temmelig dristigt postulat, at der stort set ikke foregår menneskehandel i Danmark. Det er i hvert fald en vurdering, en hel del sagkyndige lader til at være uenige med dig i! Jeg tør heller ikke hævde, at der ikke findes lykkelige ludere i denne verden, men jeg vil nu alligevel mene, at de er et fåtal i et erhverv, hvor hovedparten lider under eftervirkningerne af en utryghed opvækst og et stærkt svigtende selvværd. Uanset hvordan vi vender og drejer det, er det ikke en jævnbyrdig relation, når den ene betaler den anden for seksuelle tjenesteydelser, som ikke bereder hende eller ham fysisk nydelse.

PS: Jeg er helt på det rene med, at prostitutionen trives i bedste velgående inden for ægteskabets rammer, hvor seksuelle tjenesteydelser også ofte bliver en handelsvare snarere end et udtryk for et ønske om nærhed.

Barytonen

blåøjet ignorent anonym
... de prostituerede gravide og får abort. Kom ikke og påstå at traffiking ikke er et problem.

http://www.information.dk/InfWebsite/FremvisningPHP/Common/Information.php?pShow=TryktAvis/TAvVis.php&pTAvVis=206330

Slem historie Pikkemand
Den er en slem historie, men heldigvis er denne historie undtagelsen der bekræfter reglen.

Jeg mener kun at have hørt om to tilfælde hvor forholdene var sådan.

Det bliver heldigvis altid stoppet når det opdages og politiet laver ofte racciaer.

Selvfølgelig Katten om natten
De har selv valgt deres job
De kan arbejde når det passer dem
De kan tjene som en direktør
De slipper som regel for at betale skat og moms
De behøver ingen uddannelse
Det er lettjente penge

Hvem mon er de smarte i det her spil og griner hele vejen ned i banken ? Det gør pigerne i stort set alle tilfælde.