Bordelværtinde lader sine piger gå

Bordelværtinde lader sine piger gå ftg
Cecilia* havde i 15 år ejet og drevet bordeller på en af De Caribiske Øer. Hun plejede at købe 12 til 15 piger ad gangen, hvoraf de fleste var under 18 år. Pigerne blev ansat mod deres vilje fordi deres familie havde stiftet gæld. Cecilia betalte familiernes gæld mod at pigerne arbejdede for hende. Af de penge pigerne tjente, betalte hun for deres kost og personlige udgifter, og hun beholdt også et beløb for at modregne betalingen af deres oprindelige købspris. Det tog mange år for pigerne at genvinde deres frihed. De fik aldrig lov til at forlade huset medmindre de havde en vagt med.

Der er én af de prostituerede som Cecilia især husker. Pigens mor kom hver uge for at hente nogle bøtter med mad som datteren havde tjent til gennem sit „arbejde“. Pigen havde en søn hun skulle forsørge. Gælden blev aldrig mindre, og hun havde ikke noget håb om et liv i frihed. En dag begik hun selvmord og efterlod et brev hvori hun overgav sin søn i bordelværtindens varetægt. Cecilia opdrog ham sammen med sine fire andre børn.

En af Cecilias døtre begyndte at studere Bibelen sammen med nogle missionærer fra Jehovas Vidner. Cecilia blev tilskyndet til at deltage i studiet, men hun afslog i første omgang fordi hun aldrig havde lært at læse og skrive. Men ved at lytte til de bibelske drøftelser fik hun større forståelse af Guds kærlighed og tålmodighed og begyndte at værdsætte hans tilgivelse. (Esajas 43:25) Drevet af et ønske om at studere Bibelen gik hun i gang med at lære at læse og skrive. Efterhånden som hun fik mere bibelkundskab, indså hun behovet for at leve efter Guds høje moralnormer.

En dag sagde hun til pigernes store overraskelse at de frit kunne gå. Hun forklarede dem at dét de gjorde, mishagede Jehova meget. Ingen af pigerne betalte nogen sinde det de skyldte hende, men to af dem flyttede ind hos hende. En af de andre piger blev med tiden et Jehovas vidne. Cecilia har nu været heltidsforkynder i 11 år og hjælper andre til at opgive en adfærd der vanærer Gud.

* Navnet er ændret.

Pædofile, Bordelmuttere, ...................... jalmar
..............Incestuøse og andre former for Voldsmænd, alle uden domsfældelse kryber belejligt i skjul under Vagttårnets vinger.


Bare man gider forkynde for Jehovas Vidner, betyder Næsten Ingen forbrydelser en skid!

--¤-- Af en eller anden grund er dette især PÆDOFILE man holder hånden nidkært over!


Hvem du end er ----->TÆNK nærmere over det!

Beviser?

Lige herunder:

http://www.hjalpkallan.org/JVoffer/

http://www.geocities.com/Pipeline/Cliff/4313/overgrepp.htm?200628

Og den Danske udgave:

http://www.religion.dk/nyheder/artikel:aid=211480

En enkelt af TUSINDVIS AF HISTORIER!

http://www.hjalpkallan.org/JVoffer/terese.htm

Der findes alt, alt, ALT for mange af disse sider, til man bare kan slå det hen som nogle er tilbøjelige til at gøre John!JALMAR

Tomme tønder buldrer mest!! brp unlogged
Endnu en gang slår Jalmar på tromme med sin fordomsfulde kommentarer og indskrænkede sind.

Det er tydeligt udfra denne kommentar, at i hans øjne, skal tidligere kriminelle ikke have en chance for at blive lovlydige borgere igen. Hvor må det være trist at være sortseer, Jalmar!

Beklager brp unlogged - Men............................ jalmar
...................Lad retssalene arbejde først!

HVOR ER DET DOG USMAGELIGT AT TAGE DEN PÆDOFILES - DEN INCESTUØSES og VOLDSMANDENS PARTI!

Dse forbrydere, der udfører den laveste af alle forbrydelser, nemlig Forbrydelser MOD BØRN, skal og må straffes - o´g HÅRDT

DERNÆST skal der være et 100% sikkerhedshegn op OM BARNET, SÅ DET IKKE ER MULIGT FOR DISSE BØRN, AT MØDE MISDÆDEREN HAM DER GJORDE DEM SÅ FORFÆRDELIG MEGET ONDT:

http://www.silentlambs.org/dojwprotectcm.htm

http://www.exjws.net/sexabuse/palo.htm

f.eks.

andre alt for mange:

http://www.exjws.net/sexabuse/index.htm

MIN SYMPATI ER HOS BØRNENE - HVOR ER DIN?


JALMAR
Ps. tak fordi du gav mig muligheden for yderligere at påpege problemet!

J*

problemet i dit eget sind, jalle mormor
Det er dit eget sind du stiller til skue.
Mormor.

kære lille mormor ....................... jalmar
................der er et gode ved, at du ikke tør åbne de LINKS jeg har lagt ind!

Hvis du gjorde det, ville du sandsynligvis få mareridt!

Hvorfor i alverden tror du, at "Det Styrende Råd", ikke vil have I ser denne type LINKS?

TÆNK MORMOR --- TÆNK!
William Bowen kalder Jehovas Vidner et paradis for pædofile, fordi alle er opdraget til at rette sig efter autoriteter, og fordi vidnerne laver deres egne interne undersøgelser af alle anklager.

OVENSTÅENDE ER IKKE SKREVET AF MIG, MEN KOPIERET FRA DENNE SIDE:

http://www.religion.dk/nyheder/artikel:aid=211480

Ja ja jeg ved det godt, den side har SATAN OGSÅ SKREVET!


jalmar

Læg mærke til drejningen... brp unlogged
Jalmar ønsker ikke at høre andres stemme. Læg mærke til hvad det først indlæg handler om, og hvad Jalmar med det samme drejer debatten over på.

Har du overvejet at blive politisk spindoktor? I mine øjne når du ihvertfald samme højder som tidligere spindokter Henrik Qvortrup. Så må du selv regne dig til hvor glad jeg er for ham!