Boykot færøerne

Boykot færøerne anonym
Danmark bør ikke acceptere færøerne og acceptere dem diplomatisk. Vi bør boykotte og udelukke færøerne for deres groteske holdninger.

Hvad der er sagens kerne er, at de med biblen i hånden diskriminerer folk. De har en livsstil generelt, der accepteres af deres landsting, som gør, at de diskriminerer andre mennesker, der ikke er som dem selv. Jeg er ikke selv homoseksuel, men jeg kan altså ikke finde nogle steder i biblen, at homoseksualitet er en synd. Der står, at det er "normalt" at det er en mand og en kvinde der finder sammen, men der står ikke, at det andet er en synd.

Hvad færringerne siger, og deres holdninger, og den måde de drager biblen ind i deres politik på, bør gøre, at Danmark tager afstand fra færøerne og udelukker dem totalt i alle forhandlinger, og laver totalt boykot imod dem.

Jeg ønsker som Kristent menneske, med respekt for minoriteter, der respekterer andre minoriteter, at djævelske lande som færøerne bliver smadret af en meteorsten, og aldrig igen genopstå, og at de, der vedbliver at misbruge Biblen til at drive djævelsk forretning og djævelske holdninger på, må lide i al evighed uden mulighed for benådning.

Det lyder sørme Halvfæringen
også enormt "kristent og medmenneskeligt" at smadre hele den færøske befolkning, fordi et par enkelte "skinhellige" deroppe ikke deler din respekt for minoriteter!

Muslimer accepterer heller ikke homoseksualitet...... eller katolikker.... eller.......

forbudt at være bagbordsindianer mikmic
Når nogen for eksempel forsøger at forsvare de homoseksuelle, minder jeg dem blot om, at 3. Mosebog 18:22 klart gør opmærksom på, at det er en vederstyggelighed, og at der ikke er mere at diskutere.

Passende straf.. mikmic
Da man må kunne sidesætte en meteor regn med stening, har du iflg. 3. Mosebog 24: 10-16 nok ret i at det vil være en passende straf for en vederstyggelighed af en sådan karakter!

Altså helt ærligt lala
hvem tror du selv er den der er djævelsk, når du skriver om at udslette et helt land, bare fordi nogle enkelte har en mening som du ikke kan lide.
Svaret på det srørsmål er da indlysende.

Hvad hidser du Anonym
dig sådan op over? Du må da føle dig personligt ramt? Du kalder dig et kristent menneske og så ønsker du død og udslettelse over nogle få mennesker du ikke er enig med......

Du er vist ikke for klog!

Hids dig ned og brug dine kræfter på virkelige "problemer"!

overdrev tar
selvfølgelig er det et overdrev at smadre den færøske befolkning, men hvordan kan du sige "nogle enkelte". Det er da flertallet i det færøske lagting der står bag!!

Boykot præstestyret på Færøerne en satans dansker
Lad Færøerne sejle sin egen sø.
Lad vær med at køb deres fisk, lad vær med at ta dertil på ferie... Ja, så er der vel ikke ret meget mere som kommer derfra?

Boycotte :P FaroeViking666
Hvad skal i boycotte med? nægte at sende røde pøler op her? hahaha
Ved du at vi eksporter mest til UK. Ellers deler dk og norge anden pldsen af størelse af eksportører. Det bliver ikke noget problem til at finde andre der vil købe vores kvalitets varer.

Ved du også det at Færøerne importerer mest fra Danmark??

Jeg tror ærlig talt at det vil skade Danmark mere i det lange løb.

Blokktilskud?.. ja det en lille sjat i Færøernes samlede økønomi. Blokktilskudet er 5% af den Færøske GDP. Og det er mest Danmark der har interesse for at bevare rigsfællesskabet. I tror at i er mellemledet mellem Færøerne og resten af verdenen..haha Vågn op!!

Men for at vende tilbage til dine frustationer. Der er et par stykker der er fundamentalt kristne måske 5% af befolkningen.. Det er dem der råber højest. Og det er dem der skrever forside stof.

Igen. FaroeVIking666
Igen er det et perfekt eksempel på at i overvurderer jeres indflydelse på os.

Vores største eksportør er UK. Næst størst er Norge. Og så kommer Danmark.

Ved du at vi importerer aller mest fra Danmark???

Hvis i vil boycotte os så skal du bande på at der er andre der vil købe vores kvalitets produkter. Din utilfredshed og frustrationer vil ikke påvirke et helt land som Færøerne.

Vi har næst best levestandar i norden, mindst arbejdsløshed. Takket være os selv.

Forventer FaroeViking666
Jeg forventer afbrændelser af Færøske-flage :D. Jeg håber i laver nogle demonstrioner lige som i mellemøsten... :D Måske dør et par stykker i processen.