Brækker mig snart af grin! *lol*

Brækker mig snart af grin! *lol* DYB
MÅ simpelthen komme med et indlæg! *ggg*

Kom ind på dette fora via google da jeg søgte på "sims rumvæsner". Fandt hvad jeg søgte, men har samtidig også brugt 2 dage på at læse tråde herinde og er ved at dø af grin over nogle af de svar der bliver givet.

Hvis nu folk gjorde det til en vane at kigge op på "Du er her: ..." ville de jo kunne se at spg herinde omhandler et spil der hedder "The Sims" og ikke spg omhandlende IRL.

Meeen...hvor har det været underholdende at læse svarene fra folk der ikke ved hvad Sims er eller ikke har set at katogorien er "spil"...

Stort grin fra DYB

Tror du ikke. Mjølner.
Du skulle bestille en hjernescanning hurtigst muligt!...... klart at der står Sims foroven når du har åbnet for denne debatkategori!..... åbn Feks en anden kategori, og der vil ikke stå "SIMS" længere!.

Jeg giver dig fuldstændig ret dr100
Jeg har godt nok også grinet et par gange - og er selv hoppet i med begge ben, må jeg jo erkende.

Specielt et af indlæggene, der omhandlede, hvad man skulle gøre, hvis man havde fået fjernet sine børn af den ene eller anden (ganske forfærdelige, så vidt jeg husker) årsag, var underholdende :-D

Va' snakker I om? Hr. Olsen
...er I på svampe eller noget? I lyder sgu' ikke helt normale!

vh.
Hr. Olsen

øh... anonym
jeg tror det er dig der skal scannes hurtigst muligt. fatter du slet ikke, hvad det er personen fortæller.??

Vi snakker om dr100
når nogen poster et indlæg i kategorien "Sims 2", og folk overser, at det er den kategori, det handler om, og tror, det er problemer fra den virkelige verden, og svarer derefter.

Det er sgu sjovt!

Hvordan? MiaMamaja
Jg vd faktisk ikke hvordan det kan ske at man poste noget forkert fordi man gå jo ind i en katogori og den kunne jo være "the sims" o9g så svare man jo bare på det ogved det er sims.
Hvordan i alverden kunne nogle gå ind i sims katogiren og ikke vide at man er der?