brækket næse

brækket næse bkaren
For omkring et halvt år siden blev jeg kørt ned af en bil, og for nogle måneder siden fandt jeg så ud af min næse var blevet skæv.. nu er det det første jeg lægger mærke til så snart jeg kigger mig selv i spejlet og det irriterer mig gevaldigt. Jeg har været til øre/næse læge, som fortalte at qua der ikker er "rigtige" vejrtrækningsproblemer (man kan dog sagtens mærke at vejrtrækningen i det ene næsebor er forringet) er der ikke noget de vil gøre ved det. Er det muligt selv at skubbe/brække næse tilbage på plads, jeg ved godt det lyder helt gak gak, men har læst om næse operationer som koster spidsen af en jetjager..

nææis Næis
Jeg har også brækket min for 4 år siden. Det er ret lang tid siden nu, og du jeg ønsker så meget, at jeg havde fået den opereret noget tidligere. Tro mig, du vil gerne have den operation. Ellers skal du glo på din skæve næse resten af livet, og det ødelægger bare dit fjæs fuldstændigt.

Men hvad sagde lægen ellers? Hvis man har vejrtrækningsproblemer kan man godt få den opereret gratis, eller hvordan foregår det? :)