Brøndby Fans uden for pædagoisk rækkevidde?

Brøndby Fans uden for pædagoisk rækkevidde? konsulinden
Så er det sket igen, at en flok bøller har prøvet at ødelægge en festlig oplevelse og endnu engang var det Brøndby Fans. Ifølge en artikel i Forza idag, viste en flok ballademagere på Brøndby IF,s fanafsnit efter kampen igår en mere trist side af dansk fodbolds udvikling og udøvede hærværk. Per Bjerregaard beklager da også denne gang. Men jeg synes efterhånden at de seriøse fans ( som da også findes i Brøndby) skulle tage og stoppe deres bøller. Det må da være flovt at gå i samme trøje som disse uromagere.

Det var ikke brøndbyfan FCKer Fan
Det var ikke brøndbyfans, der lavede hærværk, det var derimod nogle ballademagere, der havde kamoufleret sig som brøndbyfans og begyndte at ødelægge sæderne i parken.

De kan ikke stoppes privtaius
De er osse på sol.Nu er *FB* nok gået i seng sur som sædvanlig når noget går ham på, så kan han bare la vær at starte debat når han ikke kan klare sig.
Men tro ikke man kan få en seriøs dialog med ham, han kan heller ikke nås af pædsgogisk vej.
bundby er en håbløs sag, de fleste er vist på noget lightergas og lignende.

prøv nu lige og høre her djdaddy
det er brøndby fan's der laver det lort, og ikke
brøndby supporter der er stor forskel.

hvem skal ha skylden for fedes Poul Hjort
hetz og verbale dumheder.
han er ægte fan og ikke en supporter selvom han mener noget andet.
han er extrem snot dum.

Samme farve trøje? konsulinden
Jamen Fans eller Supportere skal de ikke forestille at støtte samme hold. De har da ens trøjer på. Fortsat God Aften.

Hvem er Fede? konsulinden
Måske et dumt spørgsmål, men nu er navnet FEDE poppet op flere gange og jeg er ret nysgerrig af natur. Hvem er den FEDE i skriver om??

Indrømmet B.I.F. tilhænger
Jeg er Brøndby supporter og har været det i mange år. Men jeg må ærligt indrømme, at jeg er ved at være lidt flov over det. Selvfølgelig pga. de udskud, der gang på gang laver ballade.
Det gør FCK fans også, men må sige at Brøndby går pænt i spidsen.
Jeg går ikke mere i Brøndby trøjen, da jeg nødig vil forveksles med en af disse tabertyper, som ballademagerne får os fremført som.
Tag jer sammen alle fodbold fans. Det er fodbold vi kan lide at se, ikke boksning og hærværk.

så drop det spil HRESUS
slut med fodbold. Luk det ned. Brug tilskudspengene og de kriminalpreventive midler i forbindelse med fodbold, til seriøse sportsudøvere, der kan finde ud af, at opfører sig ordentligt!Vi gider ikke at se det opreklamerede gang lort på TV. DROP DET.

Der er kun molly31
en udvej på fodboldvold,når der sker sådan noget skal de 2 klubber havde forbud mod at havde tilhænger med for de næste 5 år

Ingen tilskuer uden kort kæmpen for respekt
En mulig løsning på problemerne er, at hver tilskuer har et medlemskort til det hold man vil følge. Dette kort udstedes af pågældende klub. Tilskuerne indplaceres, på stadion, efter klub. Hvis der sker hærværk eller anden kriminalitet straffes pågældene klub med bøde og erstatningskrav.

nå men... B.I.F.
Hvad folk kan lide at se af sport, er vel ikke noget du skal gøre dig til herre over.
Jeg hader håndbold, men må pænt finde mig i,at det ofte vises i fjernsynet, fordi mange andre kan lide den sport.
Sådan er det bare.

så længe at klubberne ikke kan administrere HRESUS
deres fans, både på og uden for stadion så drop det. jeres forbandede fans tror at de kan te sig som det passer dem. laver røveri (odense) hæværk i diverse byer. Det kan vi bare ikke finde os i. det er jer som klub og fans/supportere der må skride ind over for disse elementer

Foreslag... B.I.F. tilhænger
Og hvad vil du så lige foreslå, at vi fans kan gøre.?
Der bliver opfordret til god moral ude i supportklubberne. De kan også smides ud af support klubben, hvis de laver ballade. Men man behøver jo ikke være supporter, for at komme ind på stadion.
Forslag ønskes, tak.

Der findes en løsning. Træt af hooliganisme
Løsningen på problemet er ikke at nægte de 2 klubbers fans adgang til stadion.
De nye sikkerhedskontroller som bl.a. bruges i amerikanske lufthavne, identificerer personen ved hjælp af de biometriske faktorer som er mere sikkert end fingeraftryk hvad angår pålidelighed. Hvis nu de store klubber satte en sådan scanner op ved hver eneste indgang til et stadion og fik hver fan til at kigge ind i apparatet, for derved at fastslå om hvorvidt vedkommende var roligan eller hooligan ville man kunne nægte vedkommende adgang. Det store problem i den sammenhæng er jo så ventetiden på at komme ind på stadion ville forøges betydeligt (tro mig, den er lang nok i forvejen), og de omkostninger det ville få at installere de omtalte scannere. Det andet med at nægte fans adgang er et meget drastisk skridt at tage. Hvad ville små børn ikke sige når de lige pludselig ikke kan komme ind og se de lokale helte?

Har haft mange af dem i børnehaven Pædagog
hvor vi ikke lod dem være drenge.

Luk Brøndby IF simon-says
Så er det problem løst.

*FB*

du er da hende27
ikke andet end en fucking nar hvad bilder du dig ind at kalde nogen fede? Hvor er din profil med billede ....? det tør du måske alligevel ikke at have en, det er folk som dig der gør at der er mindre og mindre med profil(også med billede). BÅTNAK

prøv at se HRESUS
kæmpens forslag (uden kort)

jamen HRESUS
så har vi jo fundet den ansvarlige. nu ved vi hvor regningen skal sendes hen. og hvad var adressen. lol

Er du GFer? 123 vupti
Forza AGF

Tag da lige konsulinden
og læs indlæggene ordentligt før du knalder ud din KLAPHAT!!!Angående profil med billede, så fej lige for din egen jordhule. Du TØR jo ikke engang stå frem med profil( feje ko) At underskrive sig hende27 også brokke sig er sg da for lamt. Find et andet forum. Hjernedøde fjols:)

Pletskud konsulinden
Ja....som århusianer har det for mig i over 20 år været en selvfølge at holde med byens hold, i medgang og de sidste år i modgang. Jeg må dog indrømme at efter de latterlige "supporters" som vi desværre også har her i byen, begyndte deres ballade & vold, har jeg IKKE båret min trøje....det er ligesom min måde at vise på, at jeg mener der SKAl gøres noget, inden de banditter helt ødelægger en dejlig festlig sport. Er der nogen gode ideer til hvordan vi kan protestere?? Og alle i BIF,er prøv nu lige at deltage seriøst i debatten. Det er fodbold vi taler om, ikke mudderkastning.....

Så så "FB" konsulinden
Hvis vi skulle lukke alle klubber med fans/supporter problemer, var der jo ingen hold tilbage.....Debatten drejer sig til din orientering om hvordan vi kan forsøge at stoppe balladen, så prøv at holde dig til emnet, dette er IKKE en kamp mellem BIF & FCK.

Ja nemli!!! Der er meget sjældent brok med os Sylvia
FORZA FCK FORZA

Du bliver da nød til at acceptere mit svar simon-says
Eller også er muligheden for at du ikke forstår ironi stærkt tilstede.

- Prøv i øvrigt at læse hvad du selv skriver, før du trykker på afsenderen.

*FB*

Ja ja om ikke andet konsulinden
så ved jeg da nu, hvem den "FEDE" er som åbenbart irriterer folk herinde så meget er. Hyggeligt at "møde" dig:) Og jo jeg forstår (og bruger forøvrigt indimellem selv)ironi og sarkasme.

Du behøves ikke spille dum eller uvidende simon-says
for min skyld. Jeg hentyder til naturligvis til du ikke har kendskab til mit nick. Der står jo en del mellem dine linier, der stærkt tyder på du har været her længe.

Men rart, du har fået et reg. nick. Hvis at logge ind hver gang ganske som mig, så opstår der ingen forvirringer. Dog kan du sikkert som du ved forvente at blive "forfulgt" etc.

- Jeg ville såmænd gerne havde bidraget til dit ellers udemærkede indlæg til debat (for det er sgu godt), - men fravælger af den enkle årsag at du valgte side fra starten.

*FB* - der ønsker dig en fortsat god dag/aften... klokken er jo 17.46

Du tager ganske fejl *FB* konsulinden
Jeg har IKKE været her længe. Faktisk var dette indlæg min "Debut" men jeg takker for at du synes det var godt. Synes dog ikke at jeg på nogen måde har valgt side, da jeg som jeg har skrevet er gammel GF,er fra Århus. Det som det drejer sig om for mig, er den stigende vold og trang til hærværk ved disse ellers festlige kampe.
Også God Aften til dig:)

Der er mange fans uden for pædagoisk rækkevidde babs-o-man
Du kan da ikke klantre Brøndby for alt.
Der er urostiftere i alle klubber.
Da Horsens rykkede op gjorde de sig hurtigt bemærket på den negative måde.
Der var jo også HIK-Lyngby dramaet osv osv
Pressen hader generelt BIF og holder ligesom hånden over FCK og længere er den ikke.

Det kan jeg ikke konsulinden
give dig helt ret i. Jeg kunne jo så også mene at pressen på et tidspunkt var efter AGF,s tilhængere. Pressen skriver når der er ballade med fans/supporterer uanset hvilken klub de støtter/kommer fra. Og længere er den altså IKKE.
Go Aften!!

Tillykke med din debut simon-says
*FB*