Brøndby - FCK

Brøndby - FCK Mirja
Hvad er det lige der gør at Brøndby fans mener de er bedre end FCK. Er det ikke nøjagtigt det samme bortset fra at de kommer fra hver deres hold. Jeg mener, kvaliteten af spillet og antal vundne kampe er vel næsten det samme

Nu er jeg ikke fan simon-says
men tilhænger.

- Kan derfor ikke hjælpe dig med din skoleopgave.

*FB*

PS: God kamp i aften simon-says
Det glemte jeg lige, ~...er dog høflig i dagens anledning.

*FB*

Efter alt at dømme er det Brøndby-fan Soberface
Dit oplæg er en oplagt shance for fcktilhængere til at hetze bifferne, men se lige det er ikke sket, kun dumme fedesen er på banen fra bif, men ikke en svinsk fcker har kommenteret negativt og hetzet.
Det er og blir dem fra Brøndby der er mest krigsliderlige på debatten, man ser så at sige aldrig nogen af fckerne tage til genmæle.
Er det fordi de er bedre opdraget ?
Er det fordi de har mere selvdiciplin?
Er det fordi de er Københavnere og mere kultiverede?
Eller er de bare klogere og mindre påvirket af alkohol og stoffer.
Jeg skal ikke kunne svare, men der er markant forskel på de to holds tilhængere, hvis man lige ser bort fra sylvia men det står for hendes egne regning.Hun er en ener i den uheldige retning, og passer meget bedre i bifklubben. Der er desværre brådne kar alle vegne, for fck er det en undtagelse, for bif er det reglen med en dårlig gadedrengeopførsel
Hvad er forklaringen på at fckfolket opfører sig mere passende ?
soberface

hold dog op riisager
med at genere andre folk på den måde,i må da have et småligt liv siden i kan sådan op i det og så vil jeg da påstå at i er snævertsynede,for der er da tumper i begge supporterlejre,så kunne i ikke starte med at rose dem der kan finde ud af det og så tier vi de andre ihjel.

Sylvia ødelægger det for fck Krapylet
som Fedebritt ødelægger det for bif, den ene har ikke noget at lade den anden høre.
Sørgeligt men sandt nok !!

hey amigo rotterotte
hhvad er forskellen på fan og tilhænger ??? En tilhænger er mindre fanatisk eller hvad ?? :0)Lang tid siden i øvrigt. Har du det godt ?? :0)

fede er ikke fan Ikkebedre
men en fantastisk fanatiker :-(