Brøndby IF på slingrekurs

Brøndby IF på slingrekurs simon-says
Med udgangspunktet i dagens kamp, der blev afviklet på Danmark’s smukkeste, dejligste og bedste stadion hvor stemningen altid er i top (Beliggende ude på Vestegnen) - så ser det sløjt ud kære venner og ’fjender’.

Selvom skadesliste er katastrofal lang, og der sikkert kom et par stykker yderligere til i dag, så nytter det ikke at klynke som Anette Heick der blev smidt på møddingen i ”Vild med dans”, realiteten er at det står sløjt til.

Men krise, ~…Nej! - jeg nøjes med at kalde det for slingrekurs, for et slingrende emne kan rettes op, ganske som min ultralækre krop.

Værd er dog at bemærke at de ægte Brøndby fans og Brøndby tilhængere, betragter tilhørsforholdet til klubben/holdet som værende et ægteskab i god gammeldags sjagon, hvor man ej forlader partneren bare fordi vedkommende havde glemt at varme tøflerne.

- Jeg vil personligt tage kontakt til Hr. Flemming Østergaard (red. Don Ø) som det første i morgen, og anmode om hans hjælp. Det ville være rart hvis Flemse kunne gøre Brøndby den tjeneste at løbe ned bag målet de sidste 10 minutter, så der kunne blive scoret i overtiden.

*FedeBritt* - der ikke er skuffet, da der er lang vej endnu

Slingrekurs fusses
Nejj de er da ikke på Slingrekurs... nummer 6 i de to sidste spillerunder er da meget stabilt!!

Go vind ;-)

haha stabil Kannibanel
Ustabil det gir tryghed tros alt

hehe solid god humor simon-says
Tak for svaret.

*FB*