Bred båndpasta med rucolapesto (4 pers.)

Bred båndpasta med rucolapesto (4 pers.) charmetrollen
Ingredienser
Pesto:
1/2 l. rucola blade
1 tsk. Kapers
1 dl olie – gerne olivenolie
2 tsk. Flormelis
2 spsk. Hvid vineddike,
Gerne hvid balsamico
1 fed hvidløg
50 g pinjekerner eller valnødder
2 spsk. rasp eller brødkrummer
Salt og peber

Båndpasta:
1-2 courgetter
2 spsk. olivenolie
500 g bred båndpasta
1 1/2 l. vand
Salt og peber



Hvordan tilbereder man det så? Henrik
Det lyder lækkert men jeg savner en beskrivelse af den korrekte fremgangsmåde - jeg kan ikke forestille mig at jeg blot smider det hele sammen i en gryde og serverer det koldt.

Rucolapesto - fremgangsmåde.... Trille
Du skal bare blende det hele sammen - hvidløg skal selvfølgelig pilles først ;o)