Brev til min datter

Brev til min datter Anonym
Sikke dog en weekend du bød os og ikke mindst din lille datter.

Jeg beder dig mindeligt tænke dig rigtig godt om, inden du (forhåbentligt ikke) flytter sammen med din nye kæreste.
Det var åbenlyst for os, at du kommer under tøflen i det forhold. Og din lille datter - vores lille hjertebarn - kommer til at betale en alt for høj pris.
Vi er ulykkelige og frustrede over den måde, I behandlede hende på. Hun må ikke være glad, lege og synge højt, som man altså gør, når man kun er 2 år. Faktisk virkede det, som om hun kun var til besvær både for kæresten, hans datter og for dig.

Et er, at du gerne vil tækkes din kæreste (det har vi jo set før), men forlang ikke af en lille pige på 2 år, at hun skal vokse op under de forhold. Det vil ødelægge hende - og det vil vi aldrig tilgive dig.

Din mor

Hold da op !! mmi4ever
For det 1. så forstår jeg ikke lige hvad du mener med dette : Et er, at du gerne vil tækkes din kæreste.
Hvad mener du der ? Skulle der stå tæskes af din kæreste ?? ( håber jeg da bestemt ikk )

Og så for det 2. har man jo pligt til, at melde til kommunen hvis man ser der er noget helt galt i en familie. Noget hvor du vudere, at det skader barnet.[:/]

Held og lykke til dig og din datter.

/mmi4ever. [s]

Der står Anonym
jo tækkes, så mon ikke det er hvad personen mener??

Man kan vel godt have det dårligt i et forhold uden det ligefrem er strafbart. Der findes desværre masser af forhold hvor den ene er under tøflen og domineres af den anden. Hvor den ene bare skal behage (tækkes) den anden hele tiden og jeg tror ikke det nytter ret meget at klage sin nød til kommunen. Tror du?

Ja vejen ind..... Løvemor
i et håbløst forhold.

Den datter er inde i en midlertidig sindssyge, hvor det kun er kæresten der duer.

Jeg forstår godt den mor/mormor's bekymring [:*(]

Løvemor

Hold fast..... Løvemor
uanset hvad, du kære bekymrede mor/mormor.

Det skal nok gå, bare bliv der og vær der for dem. Kan i ikke tilbyde at tage jer af barnebarnet?

Dit indlæg slog mig, da det kunne være skrevet af min elskede mor, for bare 10 år siden, da hendes barnebarn var 2 år. Dengang var jeg blot syltet grundigt ind i hans spind.

Nå men hun kommer ud af det igen, alt du kan gøre er at støtte aflaste og hjælpe. Om ikke andet, så får du en ven for livet i dit barnebarn.

Så fat mod. Det skal nok gå [l]

Løvemor

Kære mormor ayla1978
Kan du ikke tage en alvorlig snak med din datter - jeg bliver godt nok rigtig trist af at læse dit brev [:*(]

Ja jeg ved ikke hvad du som sådan ellers kan gøre ?

Vær der ekstra meget for jeres lille guldklump, og vær ikke bange for at sætte grænser for den nye kærste og din datter når de er hos jer.

Bliver det er tubulent og dårligt forhold, ja så tøv ikke med at indberette jeres bekymring til kommunen, trods det må være meget svært når moderen er jeres egen datter.

Men man kan som voksen ikke blot se til, når et barn gøres fortræd.


Ayla

Hvorfor - mmi4ever - studt
- skulle der stå tæskes af? Det var da en underlig fortolkning? Hun skriver TÆKKES.

Alt har sin pris Mormor
Nej Ayla, det er vist helt umuligt at tale med min datter om det her. Jeg opnår bare, at jeg ikke må se den lille. Og det vil være meget ulykkeligt både for hende og jeg. Hun er glad og tryg ved mig - og ved at jeg passer godt på hende.

Og hvis jeg må ofre min datter, for at mit lille barnebarn får det godt, ja så er det den pris, jeg må betale. Jeg vil ikke sidde stille og se på det her.
Håber, naturligvis at min datter kommer til fornuft.

Ja, du kan tro, der vil blive sat grænser her i huset. Næste gang er jeg jo forberedt og kan jeg tage mine forholdsregler.

Knus

...... tror du? Mormor
Hej Løvemor.

Jeg er glad på dine, dit barns og din mors vegne, over at du har fået det godt igen.

Der er ikke noget, jeg hellere vil end at tage den lille med hjem nogle dage, men det får jeg vist aldrig lov til. Min datter kan ikke rumme hende lige nu - men vil heller ikke give slip.

Desværre er det ikke første gang, min datter er i kløerne på en underlig mand. Det er der jo nogle, der tiltrækkes af. Og vi har støttet, hjulpet og betalt i årevis. At der nu er et lille nyt menneske, der kommer i klemme, er det ulykkelige ved denne sag.

Jeg har allerede et meget tæt bånd til mit lille barnebarn. Men kan være bekymret for, hvornår vi får lov at ses igen. Jeg elsker hende overalt på jorden.

Tak for dine trøstende ord.

Knus

Jeg har bare mmi4ever
aldrig hørt det udtryk før. [:O] .. Hvad betyder det ??

/mmi4ever. [s]

Ja jeg har mmi4ever
forstået det nu. [:$] . Men skulle der så ikke stå TÆKKE og ikke TÆKKES. Syns ikk det s der skal på. Måske bare mig. Og undskyld hvis jeg firnærmet nogen ved og tro,at der skulle stå tæskes. [:)]

mmi4ever. [s]

Hver sin ting den lille dansklærer
Der er tale om to forskellige ting:
at tække = at lægge tag på
at tækkes = at holde sig gode venner med
Hvor kan man dog lære meget ved at følge med på SOL [:D][:D][:D]