Brevkasse

Brevkasse Brevkassen
Hej..
Jeg kan se at der er mange herinde der har det lidt svært..
Især unge teenager der døjer med incest, selvmord osv.
Og mange andre der søger efter musik..
Her er en e.mail i kan skrive til, og spørge mig om alt mellem himmel og jord.. Jeg sørger for at alle får svar efter SENEST 3 dage..
Venlig hilsen brevkassen..
brevkassen@mail-omline.dk

Rettesle brevkassen
rettelse: brevkassen@mail-online.dk

helt præcist hvorfor gnaek
skal folk som har problemer lægge deres skæbner i dine hænder? hvad er dine forudsætninger for at hjælpe folk i nød? er du psykolog eller måske superhelt? Det er meget fint du ønsker at hjælpe, men emner som incest og selvmord er altså ikke noget enhver kan rådgive omkring.

desuden det ville være eyas
en god ide at skrive hvem du er.

Med navn, adresse og telefon nummer så man kan se du er virkelig og ikke bare endnu en som vil udnytte andres elendighed. Såsom Jehovas vidner, scientologi, eller en og anden form for person der vil score et og andet på andres elendighed.

Du virker umiddelbart som en fusker, krejler.!

brevkasse. brevkassen
Jeg er uddannet psykolog, ja..
Og der er mange af min datters veninde osv. der klager over ikke at have nogen at snakke med om det, og der er mange der gerne ville kunne bruge en brevkasse.. Jeg besvarer faktisk nogen gange 10-15 e-mails hver dag, så kom ikke og sig at jeg ikke er til nogen nytte.. ;)

Hmm.. brevkassen
det kan da godt være, at du syntes det, men helt ærligt.. Hvad tror du selv, hvis jeg ikke var psykolog, ville jeg nok heller ikke bruge min tid på at hjælpe andre..
Tror ikke der er ret mange grøntsagsforhandlere der gør..??

som psykolog må gnaek
du da også sætte pris på lidt sund skepsis. Der er desværre mange der snylter på andres ulykke og misbruger den tillid andre viser dem. Læs dit eget indlæg een gang til, du må da indrømme at enhver kunne ha' skrevet det.
Når alt kommer til alt, ved vi jo faktisk stadig ikke om du er psykolog, eller om du er involveret i scientology...
Jeg sætter ikke spørgsmålstegn ved din faglige kompetence eller dit oprigtige ønske om at hjælpe andre, men hvad ville din mening være om sagen, hvis det var dig der havde læst indlægget? ville du som psykolog, ikke blive oprørt over at ufaglærte tilbød den form for hjælp?

faktisk kan en eyas
grøntsagshandler være mere til hjælp end mange psykologer. Jeg skal ikke gøre mig selv til herre og dømme hvorvidt du er god eller dårlig.

Men sådan som du skriver indlægget og stiller det op anonymt uden en profil eller noget som helst gør at jeg med det samme ikke kan tage dig særlig seriøs.

Måske er jeg født skeptisk eller også er det bare alt det jeg har været ude for som har gjort det. Gæt selv.

Jo.. brevkassen
Men jeg ER faglært.. Jeg kan godt se hvad du mener nu, alle kan have skrevet det, men jeg vil jo bare hjælpe..?Dengang jeg var ung, havde jeg heller ingen at snakke med, og jeg havde det bare SÅ svært med mig selv til sidst.. Indtil Jeg fik mig taget sammen til at kontakte en psykolog, og det var dér det hele startede..
Så nu tilbyder jeg selv min hjælp til andre..

Jeg vil.. brevkassen
ikke dømme dig, og nu ved jeg heller ikke så meget om dig, men jeg siger ´jo heller ikke DU skal skrive til mmig hvis du ikke vil..?
Du kan jo bare lade være, men det er svært at hjælpe stædige folk.. ;)

ofte er det vel gnaek
også bare et "lyttende øre" der skal til for at hjælpe, hvis man står og synes det hele stinker, og måske er det nemmere med én der er helt udenforstående. Så på den måde: FINT. Men det er et skråplan hvis anonyme begynder at tilbyde PROFESSIONEL hjælp over internettet. Jeg har da også nogle benzodiasepiner liggende, jeg kunne i princippet godt begynde at praktisere psykiatri over nettet... Jeg overdriver nu, og ved godt hvad at du (forhåbenligt) ikke tilbyder decideret psykologhjælp, men som nævnt, et lyttende øre, og hvorfor skulle andre ikke ha' gavn af din expertise og dine erfaringer? Men jeg synes diskussionen er interessant.

Der er kun en måde... maia
At finde ud af, hvad "Brevkassen" er for en....når han/hun nu er anonym og tilbyder hjælp, så står det jo også os frit for at skrive til mailadressen og udgive os for at være angstfyldte teenagere, deprimerede enlige mødre og hvad ved jeg. Ud fra de svar vi får, kunne vi så vurdere om det var en syg pædofil, der var ude på at skaffe sig kontakter, eller om det rent faktisk er en psykolog, der har så lidt at lave i sin fritid, at vedkommende tilbyder gratis mail-konsultationer til folk i nød.

Og til "Brevkassen" jeg er ked af at svine et måske smukt tilbud til, men hvis du virkelig var en dygtig psykolog, så kunne du vel bruge en del af dit overskud hos frivillige organisationer, der hjælper unge, udstødte og syge mennesker i nød - her ville de med kyshånd tage imod en gratis psykolog.
Det andet er decideret suspekt - og gør dig til sådan en mødre advarer deres teenagebørn om at tage kontakt til på nettet....ville du selv have det fedt med at dine egne børn modtog råd og vejledning fra en ukendt såkaldt "psykolog" via nettet? Eller ville du sætte pris på at vide mere om personen? Forsøger alle ikke at lære deres børn at stille sunde kritiske spørgsmål til den slags - og ikke følge med fremmede, der har slik, hundehvalpe og måske et diplom på væggen?

Hvis du er psykolog, så må du også vide, at børn og teenagere kan komme meget galt afsted med at have kontakt med manipulerende voksne på nettet.

Smukke motiver eller ej, this is not the way!

ENIG cece
jeg vil bare sige HØRT til maria
det kunne ikke være sagt bedre!!