Briterne vil gerne ud af Iraq

Briterne vil gerne ud af Iraq adam
Det skal vi høre meget om det imorgen.
Jeg mener også invasionen og besættelsen af Iraq har været med til at frembringe en helt ny generation terrorister og dermed er generelle terrortrusel forøget. Skal vores soldaterne også komme hjem?

Noget for noget bytte handel
Vi rejser ud af deres land og de rejser ud af vores. Er det en fair byttehandel?

Ja, og ? JegErForSexetTilDenneDebat
Ja, og de tager deres olie tilbage, og vi tager vores feta ost tilbage.

Noget for noget

ALLE vil gerne ud... ripeazy
...men nu har man besluttet sig for at vente indtil en Irakisk regering er i stand til at selv at tage vare på sikkerheden, så er man pinedød nød til at blive der, ellers har det hele været forgæves.

Invationen af Irak kaiogkaren
var en stor fejl. Det har gjort tingene værre. Flere lande har trukket sig ud. Baggrunden for vor tilstedeværelse forstår vidst kun krigsminister Gade.

det vil alle vel nye tider
amerikanske soldater vil også ud af europa engeng, det kom de, men det var i kister. I dag er vi glade for at de ofrede deres liv for at vi nu kan nyde solen og kun ser sporadiske spor af nazismen.
Lad os håbe at frihedes også vil indfinde sig i mellemøsten således at de også kan nyde deres frihed uden at risikere liv og lemmer, voldtægt og stening.

Underlig bagvendt situation slesviger
Det er en underlig bagvendt situationen i Irak. Den ulovlige invation og besættelse skulle aldrig have fundet sted. Og selv med et overfladisk kendskab til de etniske og religiøse modsætninger i landet kunne man forudse de borgerkrigslignende tilstande, der nu fiendes i landet.

Nu argumenterer krigsmagerne med, at man anstændigvis ikke bare kan forlade landet og overlade befolkningen til sig selv. De forbigår i tavshed, at de aldig skulle være rykket ind i landet. Men jeg må indrømme, at de på sin vis har ret i, at man bare ikke kan rykke ud. Folkeretsligt har besættelsesmagterne nemlig pligt til at sikre ro og orden for befolkningen.

Formentlig kan ro og orden kun skabes ved at acceptere en tredeling af landet. Og det nytter næppe meget at holde fast ved den nuværende regering, der allerede har vist, at den ikke vil eller kan leve op til almindelige demokratiske standarder.

Problemet er nu .... mandaabenraa
...at dem de kæmper imod , vil ikke have demokrati.
Derfor laver de terror handlinger , og det bliver de ved med.

Mange muslimere i Danmark vil ikke have demokrati , men sharia love.