Britney Spears og prins Joachim?

Britney Spears og prins Joachim? Gossipa
Bookmakerne sætter odds på, at Britnyes nye mand bliver prins Joachim. Der er gode penge at tjene, hvis den konstellation bliver til noget.

I mellemtiden har nyseparerede Britney Spears sat sit palæ i Malibu til salg.

Hun vil efter sigende af med den store villa, der skulle have dannet rammen om et lykkeligt familieliv.

Det bliver der imidlertid ikke noget af nu, hvor hun har opgivet at få ægteskabet med Kevin Federline til at fungere og sangerinden tager konsekvensen.

Hun vil formentlig flytte til noget mindre, der ikke minder hende om Federline.

Popprinsessen købte huset efter parrets bryllup i 2004. Det ligger i et eksklusivt kvarter i den eksklusive Los Angeles-forstad og rummer otte soveværelser.

Indendøre er der også både motionsrum og pladestudie, mens der udenfor er tennisbaner, spabad, køkken og en legeplads, Britney straks ved parrets indflytning fik indrettet til gemalens to børn med ekskæresten Shar Jackson.

Herlighederne kostede sangstjernen 6,9 millioner dollars, knap 41 millioner kroner, som hun selv betalte, da Federline var arbejdsløs.

Ifølge frokostavisen New York Post forlanger Spears 13,5 millioner dollars for ejendommen, små 80 millioner kroner, eller næsten det dobbelte af købesummen.

Bookmakerfirmaet Unibet har sat odds på Britney Spears og diverse nye mulige ægtemænd, blandt andre prins Joachim.

Ekstra Bladet skriver, at det giver pengene 700 gange igen, hvis den fraskilte Schackenborg-prins bliver den næste hr. Spears.

Samme udbytte giver indsatsen, hvis sangerinden sætter kløerne i enten prins William eller prins Harry.

Det giver mindre godt at spille på, at Britney får flere børn. Føder hun eksempelvis næste år, er der kun 20 gange indsatsen i vente.

Skulle popstjernen tage Kevin Federline til nåde igen og gifte sig med ham én gang til, dumper gevinsten ned på 15 gange indsatsen.

Spears søgte skilsmisse i tirsdags og dagen efter reagerede Federline.

Der er nu lagt op til en drabelig kamp om forældremyndigheden over parrets to små sønner Sean Preston og Jayden James på henholdsvis 14 og knap tre måneder.

Kilde: http://gossip.tv2.dk/article.php/id-5340420.html

til ovennævnte indlæg tusnelda
TRIST,at nogle gider bruge tid og kræfter på sådan en gang FIS

Charmerende Britney nimbuto
http://www.metacafe.com/watch/232451/britney_spears_stoned/