brok

brok Eurotopia
Jeg må erkende at jeg er en stor ynder af sol debatten, selvom jeg ikke selv er aktiv medvirkende, men engang skal være den første.
der er en debattør, lady in red, der er meget aktiv, de fleste af indlæggene har et politisk anstrøg, hvor ladyen går meget efter Dansk Folkeparti og lidt mindre efter regeringspartierne. jeg mindes ikke ar der har været negative indlæg mod oppositionspartierne.
Der er også to andre debattører der ligger nogenlunde på samme politiske linie som ladyen, deres indlæg har dog en noget mindre debatpotentiale end ladyens.
Men nu er det sådan at jeg gerne vil debattere lidt her på solen og jeg kunne godt benytte samme indfaldsvinken til debatten som Ladyen, men jeg mener at hvis man brokker sig må man have et alternativ, og derfor ville jeg gerne at ladyen kom med lidt konstrultivt kritik, ikke om regeringspartierne eller Dansk folkeparti, men kom med ideer til et bedre Dansk / europæisk / verdens samfund, jeg ville meget gerne kunne forstå hvilket idealsamfund ladyen ønsker.

Ud med navnene og ikke det pjat Filosof(en)
basta!!!!

Jeg er også... Mig selv
ret træt af ladyen - der kommer ikke andet end lort hele tiden. Og intet konstruktivt.

velbekomme eurotopia
det var dog ellers en rigtig debut for en uerfaren debattør, tak for kaffe.
Jeg stillede bare et helt almindeligt og, synes jeg, seriøst spørgsmål til en af de garvede debattører, for at få en lidt dybere debat om samfundet igang, men der er der altså nogle der ikke vil være med til.
Er det virkeligt sådant at hele debatten skal køre på et meget lausi plan.

Velkommen :) modild
:):):) Nu kan du jo se, hvor længe du kan holde stilen, uden at falde ned i samme elendighed.:)

Få dig en profil, så bliver det da lidt nemmere.:)

Jeg synes det er et godt spørgsmål, du har indsat her. Det kunne faktisk godt bidrage til en god debat, hvis "man" kan ignorere alt det lort, der vil blive smidt ind.

Hvordan ser lige den gode fremtid ud? :)Har du selv et bud?

Et sådant spørgsmål peger mere på principielle overvejelser, end på politiske bogstavskombinationer.... jeg tror det vil fratage mange muligheden for at deltage.:) (Sorry, det var en driller, men jeg har været her længe, og fået lidt hård hud på sjælen) :)

V.H. Modild

Velkommen i solen 1-2-3
... jeg kan sagtens se hvad du påpeger, men en god måde at "sparke igang" er selv at komme op med noget.

Nu kender jeg jo ikke ladyen og skal derfor ikke udtale mig om hendes bevægegrunde, men jeg kan skrive min egen og det er faktisk meget simpelt.

Når jeg går efter regeringen, DF, de borgerlige medier, debattonen osv så er det fordi jeg ser fremmeddebatten som det største onde i DK siden den kolde krig. I min optik er vi ude i en glidebane der måske kan ændre samfundet fundamentalt og væk fra alt det jeg forstår ved det at være dansk. Derfor har jeg svært ved at komme med noget konstruktivt *fremadrettet* fordi det er en kamp imod noget. Ved at være *imod* er jeg samtidig også *for* de værdier som *jeg* forstår ved det at være dansk.
Om en regering hedder det ene eller det andet er for mig sekundært, på trods af at jeg er gammel socialist. Velfærdsdagsorden, skattepolitik osv osv er mig inderligt ligegyldigt fordi det nu handler om noget andet og HELT grundlæggende.

1-2-3

mange tak eurotopia
for de positive svar fra nogle af jer, jeg kan godt se at jeg ikke bibringer med noget fra mig selv, men jer er lidt usikker på hvordan mine meninger bliver modtaget, jeg mener godt at kritik kan siges på en positiv måde, men jeg er ikke sikker på hvordan det er her på solen, jeg synes ihvertfald at tonen engang imellem er under bæltestedet.
men tak for de positive tilkendegivelser.

lady debat terrorist citat
Hun svarer aldrig og sletter indlæg når hun er uenig med folk.

citat:
Skrevet af lady-in-red , 13.okt.2006, kl.00:50


Jeg sletter ikke en tråd, før den er blevet tilspammet af debatterroristerne, for der er ingen grund til at deres budskaber bliver læst.