Brug for hjælp! Seriøse svar.

Brug for hjælp! Seriøse svar. Help Me
Jeg har et probelm Jeg kan godt lide at se på håndled der er skåret over.

Er jeg psygisk syg? Har jeg brug for hjælp?

hm... socle
øh... er det dine egne håndled eller andres håndled, du tænker på?
Det gør en kæmpe forskel!

Hvis du tænker på dine egne håndled, er det på tide at tale med én, du stoler på. For så er det tænkeligt, at du har brug for hjælp.

... coward
Hvis der er tale om dine egne håndled, så tror jeg nok du bør snakke med en psykolog om det.

Men det gør dig altså ikke til psykisk syg, alene fordi du kan lide at se på det (fx hvis det er sket én gang på på en snusket hjemmeside, at du har set et billede og blevet fascineret af det, mange mennesker finder den slags fascinerende, fordi det er noget ikke mange mennesker ser i virkeligheden).

Hvis du fx ser på et autentisk billede af 'det' og det tydeligvis gør ondt på et menneske, men at du ikke kan sætte dig ind i personens smerte og istedet blot fryder dig over det, uden at blive utilpads i nogen henseende og iøvrigt bliver opstemt, kan det udfra definitionen af det man kalder psykopat, godt være at du har nogle psykopatiske træk (men det kan man jo selvfølgelig ikke bedømme udfra så lidt).

En helt tredje ting er om du kan 'lide' det, eller om du, hvordan kan jeg sige dette på en pæn måde... bliver (seksuelt) opstemt af det.

Begge svar Help me
Jeg kan nok bedst lide at se det på andre. Jeg forestiller mig også selv ha det selvom jeg aldrig kunne finde på at gøre det. Og hvis jeg ser blod på en lækker pige krop bliver jeg opstemt. (Jeg er selv en pige men tror ikke jeg er lesbisk for for det meste hader jeg piger) Og når jeg forestiller mig det forestiller jeg mig aldrig deres ansigt. Om de er i smerte tænker jeg ikke over.

Mon ikke ? LIs
Jeg tager dig ikke seriøst...det lyder lidt poppet det du skrive....jeg tror du har et kæmpe stort problem : DU KEDER DIG !
Det er selvfølgelig alvorligt nok, find dig nogle interesser.

Syg i bolden annonym
OPsøg din læge,du er sku da syg i roen.
Uanset om det er alvor eller gas fra din side,
spøger man nu ikke med den slags.

Bliv læge paladinbee
hvor du skærer folk op og lapper dem sammen igen.

hmm OK da paladinbee
lyder lidt skummelt, Men vi har jo alle vores lyster og ting vi kan lide.

du kunne vel blive special læge, og operere folk, lyder som noget for dig min ven.

BARE du ikke skærer i nogle eller myrder dem, så er det da ok.

Hvad sker der? Lasse
Hvad går der galt i din knold?
Psykisk problem- ? - JA
Søge hjælp? - JA
Spilde vores tid?- JA
Seriøst indlæg?- Håber jeg fandme ikke!!

Undskyld "Ironcross" Lasse
Undskyld, det var ikke dit svar jeg ville svine til, men hovedindlægget. Undskyld igen!

Fantasi er fantasi coward
Så længe du ikke tænker på at begå noget kriminelt, eller at skade digselv, så synes jeg ikke at din fantasi kan være til særlig stor gene.
Du siger ikke hvor gammel du er, men mange mennesker lærer at tøjle den slags med alderen og acceptere det.
Jeg tror ikke at du er lesbisk, jeg tror bare generelt at kvinder tillader sig mere, når det gælder deres eget køn (fx synes at en anden kvinde er lækker). Modsat de fleste mænd som bliver vildt bange alene ved tanken om, at synes en anden fyr ser godt ud.

Hvis man skulle stole på idéerne i psykoterapi, så kunne dit tilfælde skyldes at du som barn har haft en oplevelse med blod, som du aldrig er kommet dig over.

... Anonym
prøv lige at hør her ja personen har selvfølgelig et problem. men det lyder som er ret kraftigt problem og hvis det er et serigøst endlæg. så syntes jeg det er reet uandsvarligt af dig at skrive svar på den måde man ved jo ikke nhvad personen har været igennem og hvordan hun reagera ved at du skriver sådan noget. det er fint nok at det er din holdning, i bund og grund også min men skriv det lidt mere sødt!
og til personen ja det er nok bedst hvis du finder dig en phsogolog eller noget sådan
held og lykke med at få det til at gå væk. for det syntes jeg du skal prøve på