brug for råd

brug for råd Anonym
Jeg har kendt min kæreste i næsten 4 år. I den tid har han gjordt det forbi utrolig mange gange, og enten er han eller jeg gået tilbage, men oftest har det været mig som har kravlede tilbage. En af gangene hvor vi brød op var han sammen med en anden sexuelt, og sagde bagefter at det var "fordi han troede jeg havde gjort det". ( kunne jeg aldrig finde på da jeg er imod løs sex ). Sidst vi gik fra hinanden varede det næsten et halvt år og jeg nåede i den tid at få rimelig meget fod på livet igen, intil han kom tilbage. Denne gang havde han haft et "forhold" med en anden men sagde a han ikke kunne gør andet end at tænke på mig.Jeg gik tilbage til ham igen.

Det korte af det lange er nu at han endnu engang har gjordt det forbi på grundlag af jeg accepteret en billet til en koncert med en veninde i weekenden.

Jeg føler han prøver at styre mig med hans evig svigt som jeg oplever det og forstår ikke hvordan jeg kan blive ved med at elske ham når han vender og drejer mine ord og tanker til han få mig til at føle at det er mig der er noget galt med.

Han har 2 børn og jeg har 2. Fredag skal de til et arg. hvor hans datter ikke vil have mine piger med fordi hun er bange for hendes venner vil være mere sammen med min datter end hende. Jeg opfordrede ham til at tale med hende om denne jalousi men det vil han ikke, så i solidaritet til mine børn valgte jeg heller ikke at tag med og det kan han ikke forstå.

Er det mig som der er noget galdt med???

Har det ad H. til :-(

Han kører rundt med dig ! Anonymkvinde
Det lader ikke til at han holder nok af dig !!!

Mit råd til dig er at du skal holde dig rigtig langt væk fra ham ...... han vil med tiden, nedbryde dig .... allerede nu kan du ikke sige nej til ham ......

I har begge børn skriver du ...... hvad med dem ? Du er nødt til at tænke dig om, for dine børns skyld ..... vil du virkelig ha´ at de skal se deres mor med en mand som ikke respekterer hende, som ikke kan finde ud af at forpligte én gang for alle, og som svigter i tide og i utide ..... ??

Se du at komme væk - jeg er sikker på at du får det meget bedre med tiden ...

NEJ ! me-undercover
Der er ikke noget galt med dig...
Men om der er noget galt med ham !?! - JA det tror jeg vist nok der er.

Du skal ik deltage i hans små lege -

Nu vil jeg - ej ik alligevel.

Hvad tror han lige du er!?
Det er da at lege med dine følelser og selvtillid :o/

Jeg har selv været i et forhold der ik var særlig sundt for sjælen..
Han fik mig til at tro at det var mig den var gal med (sikkert ik bevidst),men den var der...
Det var også on and off hele tiden,slet ik til at holde ud!

Jeg elskede ham over alt på jorden og selvom jeg godt vidste det ik var helt rigtig,så var min trang til at være sammen med ham så stor at det tog mig 5 år at komme ud af...

Jeg følte jeg ikke kunne leve uden ham og ville det heller ik,samtidig med jeg ikke var lykkelig og på en måde også var sur over han bestemt over mig og mine følelser...

Det var ekstremt belastende.

Idag hvor jeg har det hele på afstand og kan se klart ved jeg med mig selv at det var tryghed og en vanesag (selvfølgelig os kærlighed),men ikke noget jeg ikke kunne undvære :o)

Du må være stærk,meget stærk...
Hvis du vil det bedste for dig selv,vil mit råd være at komme ud af det forhold...
Det virker dødsdømt,sådan noget on and off og når han har lyst - tid - mulighed - føler for - og savner...

NEJ dutter bare ikke :o/

Få styr på dine følelser og selvtillid,du kan hvad du vil og det er vel,det bedste for dig :o)

Det lyder nemt,men tro mig det kan lade sig gøre...

Håber det bedste for dig og jeg føler med dig...

IHHH hvor jeg kender det :o/