Brunt...

Brunt... Mig
Vær sød at hjælpe mig! Jeg er virkelig ude på dybt vand!

Når mit det røde slutter kommer der noget brunt ud istedet for. I starten var det kun i få dage, men nu bliver det til det røde begynder igen!
Hvad er det? Er det farligt? Hvordan får jeg det til at gå væk?

rolig! MJ.
Nu ved jeg ikke hvor gammel du er men det brune der kommer kaldes udflød og det er forskelligt hvor meget der kommer af det ved hvem. Jeg havde en del udflød, men da jeg begyndte at tage p.piller forsvandt det igen, så måske det også er løsningen for dig:)

-MJ

Okay Mig
Tark...
Jeg er 16. Jeg skal os til at tage p-piller snart. Håber det virker.

Hmm ModenQ
Jeg vil lige sige, at det KAN da godt være udflåd,
MEN MEN, udflåd må IKKE have nogen farve eller lugte. Det er tegn på, der er noget galt. Godt du snart skal have p-piller, så får du nemlig en gynækologisk undersøgelse, og jeg synes faktisk du bør gøre det hurtigst muligt.Hej Christian
Hej dig

Du vil sikkert syntes det lyder lidt mærkeligt det her, men jeg kunne utrolig godt tænke mig at købe et par af dine brugte trusser med udflåd i. Du kan sagtens være helt anonym og vi skal ikke mødes eller noget. Er det noget du kan hjælpe mig med?

Kærligst, Christian

klamme skid bvadr
hvor er du bare ulækker, det er en ung pige på 16, lad dog være med at komme med så grumme forslag. Uf, du er da sygelig

Virkelig klamt!! Målløs
Ok normalt er jeg rimelig åben og frisindet. Men det her...AD, AD OG ATTER AD!!!!