Bryllup NEJ TAK.

Bryllup NEJ TAK. N.N. - FRB.
Lorteland - Opråb til danskerne.
Den kendte skuespiller Buster Larsen, havde en monolog i det kendte satireprogram HOV-HOV. Hvor han gav danskerne en ordentlig skideballe. Nu er det på tide, at danskerne får en ordentlig opsang. Her i 2004. Det eneste mange danskere tænker på i øjeblikket, er bryllupet, mellem Frederik (Pingo) og australieren Mary Donaldson.
Hvad rager det os, om jeg må spørge. Hvis Frederik vil giftes, så kan han invitere Mary, en tur på rådhuset, hvor Overborgmester Kramer - Mikkelsen kan vie dem. Efter bryllupet kan han invitere Mary på en meny, på Cafe fodkoldt (den lokale pølsevogn). Men vi danskere vil så gerne høre om alt det der sker i det danske kongehus, og ugebladene elsker at skrive om de kongelige, og DR & TV 2 sender hele dagen fra bryllupet.
LORTELAND....

hmmm mig
Okay hvis du ikk gider a se deres bryllup så la være med a se tv hvor svært kan det være......
Men vil nu gi dig rat i det med ugebladene, det kan være lidt for meget nogen gange, men men men bryllup og dåb syntes jeg nu det er okay.......
Vi kan jo ikk alle 5milioner gå til glo bryllup vel?

Gejlet op af medier Musse
Det hele er blevet gejlet op af medierne. Medierne skal jo sælge, så brylluppet er oplagt. Hvad kunne der ellers skrives om i dette land? Og hovedparten af befolkningen skaber deres liv gennem ugeblade. Dybt fordummende og tragisk!!!