Bryllups Cirkus

Bryllups Cirkus annonym
Alt dette bryllups cirkus som er blæst helt op,er sku da bare for meget.Det bliver et rigtig kongeligt medie cirkus den daG D14-5-004.Heldigvis er det frivilligt om men vil se det cirkus,men her skal der kun lige kikkes et meget lille øjeblik,og det bliver køreturen gennem Strøget i kbh.

Afskaf det gejl res publica
Jeg jeg skal ikke have noget at gøre med den ulækre og hundske tilbedelse af kongehuset, denne anakronistiske rest af enevældens diktatur. Det ville svare til, at tyskerne begyndte at falde i svime over top-nazisternes efterkommere.

Lad os dog få afskaffet det monarki - det er alligevel kun for idioter og gamle koner.´Lad os i stedet få en sund og demokratisk republik.

Du har ret! Anonym
Men jeg aner ikke i hvad!
Hvor kommer sammenligningen mellem nazister og vores kongehus ind i billedet? Så vidt jeg erindrer stod kongen som samlingspunktet under krigen!
Og tak fordi du stempler alle der tænker anderledes end dig som idioter og gamle koner. Det er jo altid godt i starten af en debat at få sat tingene lidt i perspektiv. Det får en til at tage indlægget seriøst!
Men jeg kunne måske stemple alle der af samme mening som dig, som værende intolerante naive og blåøjede halvhjerne kommunister? Og bragte det os så egentlig videre?
Prøv at lære at debatere før du skriver indlæg i et offentligt medie!

Det samme har Anonym
Jeg synes det sammen som dig, det er alt for meget.

snævret seende menneske Anonym
Hvor er det sørgelidt at mennesket er så negativt og snæversynet. Den kongelige familie er en del af vores kultur og de gør et stort arbejde ud ad til. Det kongelige bryllup er ligeledes en stor fest til hele landet. Det er vel OK når der bliver brugt millioner til fly eskorte når vores landshold kommer hjem. At der kun bliver talt om det i flere uger?? lad dog for pokker folk selv vælge hvad de har lyst til uden at DØMME..
krig ville kunne undgåes hvis der var lidt mere tolerence.

Du har ret. Anonym
Det hele er nem'lig et spørgsmål om tolerance og det er bestemt ikke noget der vises i denne debat.
Det er som om at holdningen er, at hvis JEG siger sådan, så skal ALLE andre mene nøjagtigt det samme ellers er de blot nogle totale tåber. Man må eller vil ikke anskue tingene nuanceret!

Tolerance Anonym
Jeg giver dig ret - det er et spørgsmål om rummelighed for alle holdninger og mennesker eller begrænsninger, hvor man kun kan se lige til sin egen næsetip.
Personligt ? Jeg vil hellere have en Sommerstang!

Snæversynet-men sandt!?! Anonym
Jeg vil ikke begynde at kalde andre folk med andre meninger end mig selv for tåber-det handler denne her diskussion ikke om!Den handler om at der bliver brugt 142.5 Mio Danske kroner på noget som i virkeligheden bare er et levn fra fortiden! Ja det kan da godt ske at det er en folkefest, og meget romantiskt, men tænk dog på de mennesker i Danmark som ikke engang har råd til et tv for at se herligheden.. De 142.5 mio ville kunne bruges NYTTIGT på så mange andre ting end et bryllup for(undskyld det snæversynede udtryk)Danmarks rigeste bistandsklienter. Man har lige valgt at skære i SU'en, men man kan åbenbart godt spendere når det gælder et ROYALT bryllup...??!Nej lad os indse det, mens folk må gå på gaden og tigge (også i Danmark)holder Danmarks rigeste folk fest på skatteydernes regning! Er det rimeligt?!?

Skægt regnestykke anonym
Det sjove er, at en del af det beløb der hele tiden nævnes som noget af prisen for brylluppet er, at de offentlig ansatte får en halv fridag. Øh får de så mere i løn? Bliver der kaldt vikarer ind istedet eller hvor er det, at det på andet end papiret koster penge?
De opgaver som den enkelte skulle have udført på den halve dag, ligger der sq nok endnu på mandag, og så skal de blot løbe lidt hurtigere!
Næ beløbet ændrer ikke budgetterne, men det lyder selvfølgeligt voldsomt og er vand på misundelsens mølle!
Medmindre folk spenderer hele deres bistand på bajere eller junk, så behøver ingen at tigge i Danmark! Der er mange der ikke har ret meget og lever på et minimum, men at tigge er vist ikke lige nødvendigt. Jeg har da også mødt dem på bl.a. Hovedbanegården: "Har du 2 kroner til en kop kaffe?" Junkien havde sq aldrig drukket en kop kaffe! Hvorfor ikke bare sige at det var til næste fix?
Det er sådanne løse og udokumenterede påstande som dine der gør at jeg får løst til at skrive indlæg, så fortsæt endelig ;-)

Ja, afskaf monarkiet JeppeSN
Det kan jeg kun tilslutte mig.

Må jeg reklamere for min side: http://afskafmonarkiet.dk/