brystmælk

brystmælk brystelskeren
Hejsa
Jeg tænder helt vildt på kvinder som har mælk i deres dejlige bryster. Det jeg så mangler er en eller flere kvinder også gerne par som har lyst til at la mig kærtegne deres bryster og tømme dem for den dejlige mælk. evt hed sex hvor i sprøjter mælken ud over mig. skulle jeg være så heldig at der findes nogen her på vestsjælland, som er med på legen.

lad mig høre fra dig / jer

Fy for helved! Øh!
Nej!

Brystmælk i kaffen anonym
Så et docu-soap program om groteske skjulte optagelser fra overvågningskameraer

her var der også den her ammende kvinde der arbejdede i en kaffebar. Tro det eller ej, men hun blev snuppet i at hun malke sit bryst ned i kundernes kaffe, hvis de havde bestilt café latte. Mistanken opstod rent faktisk fordi der var flere af kunderne der syntes at deres café latte smagte sjovt.
Hun blev selvfølgelig straks fyret.

brystmælk brystelskeren
det synes jeg også er at gå over stregen, man skal ikke gøre sådan noget i det skjulte. det er noget man skal være enige om, og især da det er så stort et tabu emne. ind til videre har jeg ikke kunn efå en ordentlig forklaring på hvorfor at de fleste tar afstand til den lyst til at smage på en kvindes brystmælk.

Brystmælk Anonym
brystmælk er dejligt sødt vel til en vær tid nøde at sutter det ud af et mælke fylt bryst

Måske med mig...? Nora
Hej skatter *S*

Jeg har meget store og meget spændte babser for jeg har små børn som ikke rigtig kan lide smagen mere. Mit problem er at mine junger er meget store og tunge og at jeg ikke kan komme af med mælken fordi der ingen er der vil patte på mig her på landet hvor jeg bor. Vi bor i St. Magleby så hvis du vil kigge forbi så stiller jeg mig gerne til rådighed - men jeg advarer for vi snakker som seriøse! jader på ca. 6 kg stykket! Kan du ta' det?

kh.
Nora

lyder lækkert brystelskeren
hejsa

er det st.magleby ved skælskør????
sider og blir helt tændt, ved tanken om dine store fyldige bryster. er det noget din mand ved noget om? eller skal det foregå lidt hemmeligt

glæder mig vildt til at høre fra dig

glemte lige brystelskeren
du kan skrive til min mail den heder mrm5@sol.dk, venter spændt på dig

hvorfor bryst-elskeren
skriver mange en masse og så enten lader være med at skrive tilbage eller bare vil gøre grin med folk, som mener det seriøst. jeg forstår ikke helt hvad man for ud af det.

Der vil altid anonym
- være nogle der vil moresig på andres bekostning. Jeg må også indrømme at din forespørgsel er en smule langt ude. Eller jeg kan godt forstå din fetich, men at leve den ud i livet er og bliver svært. Tænk over det! For det første er de fleste kvinder, der giver bryst i et forhold. Så lader man ikke lige fremmede mænd få en tår. Er de alene mødre, så tror jeg, det sidste de tænker på eller har overskud til, er at opfylde en eller anden fremmed mands fantasi.

Personligt er der ikke andre mænd, der får lov til at smage min brystmælk udover min mand (han var bare nysgerrig *G*) og min søn.

Hallo...!!! Anonym
Er du ikke en smule naiv? En hver kan da se at det er en der tager pis på dig!!!

patte qsh
hejsa nora. jeg elsker et par bryster med mælk i. tænder på det.... har du en msn eller mobil så vi måske kan finde finde ud af noget.[:)]