brystpumpe

brystpumpe Anonym
Hej!
Jeg gar termin med andet barn om 6 uger, og skal ud og købe mig en ny prystpumpe! Men jeg er meget i tvivl om hvad jeg skal vælge. En manuel... en elektrisk m.batterier???? og hvad for et mærke??
Er der nogen der har nogle gode erfaringer, er jeg meget intereseret!!!

Hvorfor købe brystpumpe padborg1
før du overhovedet har født ?. Det må da have 1.prioritet at amme dit barn.

Godt råd !!! Anja Johansen
Det er de færreste kvinder, som har behov for en brystpumpe, så hvorfor ikke se tiden an ?! Jeg har selv født 2 dejlige børn og har aldrig haft brug for en . Ellers kan du altid leje en hos FALCK , der er døgn åbent og de bringer den ud , hvis man har behov for det . Deres tlf.nr. er 70 10 20 30 .

derfor... Anonym
Tak for jeres kloge ord... men jeg har god grund til at ville anskaffe mig en! Mit første barn ammede jeg også 7 mdr, så jeg ved hvad jeg havde brug for der! Jeg producerede mere mælk end min datter kunne spise og dette medførte brystbetændelse 3 gange,da mælken istedet satte sig til knuder i brystet, og har man først prøvet det... vil man gerne tage det i opløbet og få pumpet ud. Defor vil jeg gerne anskaffe mig en snarest muligt! Jeg har ikke brug for andres erfaringer om amning (jeg ved godt det kun er venligt ment), men vil meget gerne høre om nogen kender et godt mærke på en brystpumpe!!!

hejsa Anonym
jeg ville lige høre om du ved hvad det koster at leje den ved falck?

Falck.dk der kan du se det Malene V. Nielsen
Falck.dk .. der står alt med priser o.s.v