Brystvorte Piercing info ?

Brystvorte Piercing info ? Sof17
Jeg er en pige på 17 som tænkte op at på en piercing i brystvorten. Er det rigtigt at det kan ødelægge brystvævet ?
Kan der ske noget andet. Og hvad med det med at amme hvis man beslutter sig for at få børn på et tidspunkt?

Jeg har tænkt meget over at få en. Men jeg er bange for hvad der kan ske senere hen ?

Naturlig er lang bedre Nature
Ikke alting i verden kan garanteres. Selvom de siger at det ikke ødelægger ens krop, men det gøre det da. Et naturlig udseende er lang bedre end alt andet. Elsker du kun piercing eller også livet og barnet, hvis du sku have en, en dag. Tænk over det. Det er hvad jeg tror på og har hørt ret meget om det.

..... Mmmprada
Jeg har haft min i 5 år og jeg har ingen problemer. Selvfølgelig ved jeg ikke om jeg er istand til at amme da jeg endnu ingen børn har, men den ryger ud til den tid.

Vis os et billede af dem Benzo
Om det er en god ide kommer også an på udseendet.

Post et link til et billede af dem, så skal vi nok komme med vores vurdering.

Det kan godt lade sig gøre mussmus
Jeg fik selv begge brystvorter piercede for snart et år siden, og har ikke haft nogle problemer med dem. Det er vigtigt at den der laver piercingen er prof, det mindsker risikoen for fejl og betændelse. Mens piercingen heler er skal den have meget ro, og man skal helst undgå stramme bh´er. Hvis piercingen får ro og man eer omhyggelig med at holde den ren, så dannes der nødvendigvis ikke så meget arvæv. Man kan godt amme selv om man har piercede brystvorter, bare der er gået mere end et år siden man er blevet piercet. Da man er nød til at tage piercingen ud, mens man fodrer ungen,. Derfor er det vigtigt at man er helet så godt op, at man uden besvær kan tage staven/ringen ud og sætte den i igen.
Jeg er selv super glad for mine piercinger, og har ikke mistet følelsen i brysterne.[:)]

brystpiercing mortil2-24år
jeg har fået 2 børn indtil videre, jeg har haft taget den ud når jeg blev gravid. Ammet begge gange[:)][l] Og så har jeg sat den i igen. jeg har slet ikke haft nogen problemer med det!![s]