Brystvorter

Brystvorter anonym
ja bryster er da noget lækkert synes i ikk?

Jeg kan blive helt sindsyg af at blive nivet i mine bryster.. Hvis de hele tiden bliver presset lidt kan jeg nærmest ik holde det ud fordi det er så RART! Ahh jeg elsker det.. og når fyren/kvinden begynder at kysse/slikke på brystvorterne er det mega lækkert, og jeg kan ikke lade være at komme med ahh-åhh lyde fordi det er så lækkert.. Det kan slet ik beskrives - er der nogen der har det på samme måde?

Noget af det frækkeste er da, synes jeg, når fyren ligger og niver, river sådan halvblidt på brystvorten mens man gerne vil sove.. det gør en så frisk og man kan slet ikk ligge stille.. man ved slet ik hvor man skal gøre af sig selv. Fuck jeg elsker når der bliver suttet på mine brystvorter, jeg elsker det bare.. Uh jeg savner det lige nu..

Det er også super frækt når ens hænder/arme bliver holdt hårdt fast oppe over hovedet mens man ligge ned og fyren niver i brystvorten og giver finger.. Ahhhh

Hvor jeg savner det lige nu!

Og specielt når man siger til sig selv at man vil modstå at have sex med fyren selvom han ligger og klemmer bryster.. ahh miss it!

Andre der har det lidt ligesådan?

Har det.... Lulle-Lise
På fuldstændig samme måde, kan blive så liderlig af at blive rørt på nipples... Uhm det er godt!

avvvvvvvs nøgen pige
Elsker når en fyr, sutter mine brystvorter blidt, men avvvv
det gør ondt når han kommer til at bide i dem [sol]