Bule, ved Betændelse.

Bule, ved Betændelse. hmm..
hej alle.
her for ca. 2 uger siden fik jeg lavet et hul i øret, der øvert oppe i brusket (hvis i forstår).
den blev skudt i.. I starten gik det helt fint, men her forleden da jeg ville skifte den, fandt jeg ud af at der er en bule på bagsiden af mit øre nu, ved piercingen.. som om at hullet er svulmet op, på en måde :s ?
Hvad kan jeg gøre, jeg renser det med sæbe, og klorhexidin? :S

Hold øje Florence N.
Lyder rigtigt det du gør, men hvis det skulle vise sig ikke at være betændelse, så må du jo en tur op til lægen og få undersøgt hvad det så er.

..læs) Lille mig
Hej !
Jeg har ialt fem øreringe, og den ene er også deroppe. Jeg har godt nok ikke skiftet den ud endnu, selvom den har siddet i de fire uger guldsmeden anbefaler. Men i de andre jeg har, har der somme tider siddet sådan noget størknet blød eller sådan noget bagpå øret. det kan sagtens pilles af, og jeg tror det er ret normalt.
Hvis du har sådan en "bule", kan det være det er betændelse. Men kan du godt få øreringen igennem?
Knus mig . :)

tja tre gange
hej...
øh ja jeg har prøvet at få øreringe i mange gange... tre gange sølv, guld og sidst titanium... og jeg oplevede det samme som dig fik en bule der indeholdte betændelse - dette var dog ikke i den øverste del af øret men i selve øreflippen--- betændelsen gjorde mega ondt og var ved lægen for at få det fjernet dog efter je havde været ved guldsmeden for at få et råd til hvad man kunne gøre - men fik af vide jeg skulle få det fjernet og vente 2-3 år min. og måske prøve igen..

så mit svar vil nok være få det fjernet ved lægen...

ps har stadig ikke ikke fået mine øreringe

Har det samme ! kold
Jeg har det samme, og jeg gar været til lægen med det. han siger at det er meget´normalt ved nogen, og det ikke er noget farligt :)

Få den ud sinebine
Du ødelægger brusken og bulen bliver permanent. Taler af erfaring

ørering Guppi
Jeg har selv ørering i helix som det så smart hedder.. Bulen forsvinder af sig selv .. med mindre at det går ondt .. så er det nok en betændelse .. det har jeg selv haft rimelig mange gange... og det går sindsygt ondt at røre ved det xD men Rens det med en saltopløsning eller noget klorhexodin .. så går det væk efter et stykke tid

Der er ikke noget galt. Frede :
Heej, jeg har selv sådan et hul men har så taget den ud i sidste uge:)
og det samme skete for mig, det vidst bare normalt, men hvis du tager den ud forsvinder det stille og roligt :)

Bule, ved Betændelse. Anonym
Hej, jeg kan godt forstå du er nervøs over bulen.
jeg har selv 3 huller deroppe i øret (hvor brusket sidder) og har en bule ved hver.
det er ikke noget der går over. når man får en hul deroppe komme de fleste mennesker til at få en bule. det er ikke farligt eller noget. derimod rens betændelse med sæbe. for for meget klortingting kan fjerne de positive bakterier. :-)