bunny kostume.. for/imod

bunny kostume.. for/imod Datteren
hej allesammen..

jeg har et spørgsmål..

syntes i det er okay at have et playboy bunny kostume på til 9. klassernes sidste skoledag?
vil gerne høre nogle rigtige meninger fra alle jeg sol-mødre..


knus
Datteren

.........! personligmening
Hvis man i forvejen er sådan en som udstiller sig selv med nedværdigene billeder på "voksen" sitet arto så gør det vel ingen forskel om man så kom nøgen til sidste skoledag.

Men ellers ville jeg sige at det ikke er noget jeg er for, da jeg ser det som noget nedværdigende og ikke sjovt. Da lige nettop et sådanne kostume udsender forkerte signaler til det modsatte køn. Igen selvf er det ligemeget hvis nu man allerede er på arto for så har drengen jo set det før mere eller mindre.

jeg ville heller ikke lade min datter ara
optræde med sådant et kostume. Det ville hun heller aldrig selv, for hun er godt nok blond men absolut ikke dum. Hun kunne ikke drømme om at nedværdige sig selv på den måde. Tænk også lige på, hvad det er for signaler du sender til resten af omverden: Jeg er billig, dum og let at komme i seng med.
Så mit råd - lad være hvis du vil have lidt selvrespekt i behold. Et Bunnykostume hører i øvrigt heller ikke til til en skoleafslutning.

Som mor ville jeg.... stjernehoved-mor 5
Hej "datter"
Personligt ville jeg jo synes at det er ikke noget heldigt signal når du er så ung. Hvad du selv beslutter er da helt op til dig selv, for som regel gør i teenagere selv hvad i vil.
Men det kommer an på om du vil tage imod et godt råd. Generelt til alle unge piger idag skal I passe ekstra godt på jer selv, for verden er ikke lavet candyflos og især hvis man har fået noget at drikke så ved man ikke altid lige hvad der er godt for en selv.

Hvilke holdninger har dine forældre til dette? Er de interesseret i hvordan det går dig og dine skolekammeaters sidsteskoledagsfest?

Jeg synes at det er iorden at I hygger jer bare I passer på hinanden og I kan få fat I jeres forældre. Knus "mor"

i Danmark... :-( anden kultur
kan du næppe gøre det uden fordømmelse.
For i Danmark, tolkes der straks en sexuel aktion ind i det outfit.
Hvis du boede i Japan, kunne du hver weekend dresse up lige så tosset ;-) du vil, og gå ud at møde andre lige så unge, der også går op i at dresse sig vild og flot.
Den går bare ikke i DK. Ret mærkeligt, taget i betragtning, at danskerne stadig tror de er ski...biiip-frisindede... og så kan en ung pige/kvinde ikke engang tage kanin-outfittet på uden at blive dømt ude som sexuel agressor... Mærkeligt og kedeligt land.

Om du gør det? Prøv at vej for og imod. Din lyst er der ikke noget i vejen med. Men det land du gør det i, har ikke tolerance for unge kvinder der udtrykker sig sådan. Tværtimod, hvis du blev voldtaget, ville mange mene du selv var ude om det. Ære er en mærkelig sag i Danmark, for ikke at sige en fraværende sag. Ære og respekt...

jo det kan da godt være ara
at vi er snerpede eller hvad du nu ville kalde det - vi forsøger på at give vores døtre en fornuftig indstilling til tilværelsen og lige netop ære. At rende rundt i et bunnykostume til en skoleafslutning har absolut intet som helst med ære at gøre. Det er tværtimod fordummende.

Nu nævner du lige netop Japan - Jeg holder meget af Japan, kulturen, landskaberne (jeg glemmer aldrig det syn jeg så en tidlig helt stille let diset morgen hvor skoleskibet Nippon Maru lå med Fuji i baggrunden - betagende syn) og japanerne selv.
Men i Japan har man måtte reservere specielle togvogne til udelukkende kvindelige passagerer, fordi de bliver groft chikaneret af de mandlige passagerer. Det synes jeg godt vi kan undvære her.

Er det her snerpernes mødested ? ernst_kolding
Jeg kan ikke med min bedste vilje se der er noget galt i at en pige i 9. klasse møder op i Bunnykostume, at folk så er så sexfixerede at de ser sexuelle signaler alle vegne er en anden sag.

Tag du bare det kostume på, det er ikke værre end når din forældregeneration rigger sig ud som teenagere, du vil sikkert bare være udklædt til den dag, jeg ser mange underlige kostumer brugt på den slags dage og helt ærlig, jeg ser ikke noget sexuelt i en udklædning til en festdag.

Til de snerpede, eller måske til de kvinder som ikke mere har krop til den slags, gå en tur i byen en lørdag aften og se hvad de unge har på, eller måske ikke har på, de bliver sq ikke voldtaget fordi de møder op på et diskotek i miniskørt og G.streng eller noget der afslører mere end det skjuler, få dog et liv i stedet for at sidde her og fordømme mennesker med livsglæde.

helt ok Nora
det er da helt ok hvis du ikke i stedet foretrækker at være nøgen.
jeg kan ikke se der skulle være noget galt i det

tja mytzen
forlang at hun tager et par ugennemsigtige leggins under så det ikke sender fokerte signaler og derefter er det ikke det værste folk kommer i hvis det er... dog kan du tage en snak med hende og prøve at finde et andet kostume, men vær villig til at gå på kompromis for det er trods alt 9. klasse så hun vil nok gerne bestemme lidt selv

Bær stolt jeres kostume Chantal
Man skal nok have lidt indsigt i hele Playboys historie, for at forstå at der ikke er noget nedværdigende i at bære et bunny kostume...tværtimod.
Måske skulle I smide jeres skyklapper og sætte jer ind i hvad kostumet står for, hvis detr er så vigtigt for jer, hvad det signalerer.
Jeg kunne sagtens komme med et resume her, af hele Playboys historie, men ser ingen grund til det, da det ikke er mig som har et problem med bunny kostumet.
Jeg ved at det står for kvinders frigørelse og aldeles ikke repræsenterer noget snavs.
Måske blander i det sammen med Hugh Hefners Playmates, men det er en helt anden historie, som I selv må følge op på.

danmark eller japan om kostumer og unge piger anden kultur
hej Datteren,

det spørgsmål har været rejst af en mor.

Her er linket:

http://debat.sol.dk/show.fcgi?category=16&conference=323&posting=1451607#1451607

fordømmende og generealisernde japan hilsen
nå ara, tid til fordomme og generaliseringer igen? [:D]

Nej, I japan har man ikke generelt specielle togvogne til kvinder for at de undgår gramserier i myldretiden. Det er indført på nogle tider af døgnet i myldretiden.

Og det er ikke kun for at undgå gramserier og chikane. Det er lige så meget af respekt for kvinderne for at de ikke skal stå presset ekstremt tæt op ad mænd (der ikke gramser).

Fordi de i japan har så tætpakkede myldretidstoge, at det får ethvert dsb tog til at ligne et tomt fodboldstadion [;)]

I Danmark skulle vi måske til ære vores respektable borgere lave specielle fortovsbaner til dem, hvor vi ka gå uden at blive væltet af kluntede vrantende ligeglade morgesure (og morgengrimme) egoistiske dansker der slingrer rundt over hele fortovet og ikke aner hvordan man holder sin plads i køen!

Bunny costumer, cos play, er ikke fordummende i Japan. Men nok for dig, uanset i hvilket land, så lænnge du ikke respekterer kvinders ret til at klæde sig som de vil![s]

japan hilsen [;)]

Det lyder da vældigt smukt ara
http://www.berlingske.dk/apps/pbcs.dll/article?aid=/20050407/abmverden/104070157/

På Take-Off- http://www.takeoff.dk/news.cfm?nNewsWeekly=0&nNewsId=4350 - kan man læse: TOGVOGNE KUN FOR KVINDER
I øvrigt, skriver Berlingske, har Tokyo fået togvogne kun for kvinder i myldretiden på Saikyo-linien, som har været særligt ramt af befamlingsproblemer.

Ifølge japansk politi blev der sidste år anmeldt 2.201 sager om befamling og grovere seksuelle krænkelser af primært gymnasiepiger i togene."

Gad vide, hvordan det så skal tolkes?

Nix de kan ej nope de kan ej...
Hvis at de virkelig kunne klæde sig lige så frit som Piger kan i Dagens Danmark, så kunne de frit bevæge sig rundt i Kvindetøj, uden at det vækkede specielt opmærksomhed, eller fordømmelse - men sådan er det ikke...

Piger kan i Danmark i dag, klæde sig i cowboybukser, hættetrøjer, klippe sig korthårede, med drengefrisyrer, gå i jakkesæt osv...

Hvorimod at drenge/mænd, stadig kun kan bevæge sig inden for den samme snævre mængde som de har gjort de sidste 500 år - cowboybukser og jakkesæt...

... Ret mig, hvis jeg er hel gal på den...![:/]

127 millioner ... anden kultru
127 millioner mennesker bor i japan. Hvad havde du forventet? Et land helt uden brådne kar?


I betragtning af hvor mange mennesker og hvor tæt man bor i japan, er der ufatteligt lidt kriminalitet. Og man kan gå sikkert på gaden, også om natten. Det kan man ikke engang ved højlys dag i Kbh.

Befamling er irriterende. Men ikke nær så krænkende som vold eller voldtægt.
Og at Japanere tager det seriøst, ses af at det kan anmeldes! - prøv du at anmelde voldtægt i Danmark. Det kan næsten ikke lade sig gøre...


Men hvad har din respons lige at gøre med bunnykostumet?

.... tina siger:
jeg synes at det lyder lidt våget,
når at små børn skal se på det.
jeg ville helst ikke have det var
min datter, der havde et afslørende kostume
på. (:

Bunny oprindeligt.. Læs ;) deaddollface
Ved at det følgende er lidt langt.. Men læs det lige alligevel..

The Playboy Bunnies were waitresses who served drinks at Playboy Clubs. There were different types of Bunnies, including the Door Bunny, Cigarette Bunny, Floor Bunny, Playmate Bunny and the Jet Bunnies (waitresses that served on the Playboy Jet). To become a Bunny women were first carefully chosen and selected from auditions. Then they underwent thorough and strict training before officially becoming a Bunny. Bunnies were required to be able to identify 143 brands of liquor and know how to garnish 20 cocktail variations. Dating or mingling with customers was strictly forbidden. Customers were also not allowed to touch the Bunnies, and demerits were given if a Bunny's appearance was not properly organised. Only the C1, most important "Keyholders" (members of the Playboy Club), were allowed to date a Bunny.

(..)

Contrary to the rumors and opinions that many have assumed, Playboy Bunnies were not prostitutes. Bunnies were not allowed to give out their last names, much less sleep with a patron. Working at the Club was very safe and the high wage was unheard of for women in the 1960s, so the job became very popular among women.

(..)

Bunnies should not be confused with Playboy Playmates, women who appear in the centerfold pictorials of "Playboy" magazine, although a few bunnies went on to become Playmates (see below).

Playboy kanin Hingsten
Det er okay til en hvis grænse. Det er okay at være playboy kanin uden at tage vildt små hotpants og korset på. Hilsen Mor-Hingsten.

Min "rigtige" mening Bente
Hej datter

For det første vil jeg gerne høre hvad du mener med en "rigtig" mening? ;)

I forhold til spørgsmålet mener jeg, at når man går i 9. klasse burde den unge selv kunne vurdere hvad der ville være rigtig eller forkert. Jeg mener ikke det er noget problem hvis det er for sjov man er klædt sådan ud. Bare han/hun selv kan styre det og man ikke klæder sig sådan ud for at skulle vise "det hele" frem. Hvis man kan passe på sig selv syntes jeg ikke det er noget problem.

Find en fyr der kan være klædt ud som Hugh Hefner for så virker det mere sjovt og velovervejet i stedet for at være vulgært.

Mvh
Bente