BUPL er gidseltagere

BUPL er gidseltagere Forældresag !
De burde passe vores børn, men i stedet tar de vores børn som gidsler og os forældre med.
Det er ren og skær en rød kamp de fører, men os som våbenskjold.
BUUU til BUPL


http://www.bt.dk/nyheder/artikel:aid=472504/

Med Pædagokker som. Mjølner.
Lars Grenå ...... kan man vel ikke forvente andet !.

Nemlig... Anonym
mage til jubelfjols akal man lede længe efter! -Mon ikke også han er medlem af Greenpeace... haha

Det undrer mig faktisk Forældresag
At så mange forældre er hoppet med på møjvognen, tænker de er købt og betalt.

Det kan du jo mene dulkis
men så må du forklare mig, hvorfor situationen på daginstitutionsområdet er "godt nok" til dine børn, for de er bestemt ikke mine.

Men det er måske okay, når det ikke er dig det går ud over? men kun dine unger.

Mere vil have mere! Anonym
Mere egoistiske personer end forældre findes ikke!

Din fantasi fejler ikke noget. dulkis
....

Hvad er ikke godtnok? Odenseaner Q
Jeg ville da også strejke, hvis jeg var utilfreds med mine børns vilkår i deres børnehave. Men det er jeg ikke, faktisk er det blevet meget bedre efter en effektivisering. Når jeg kommer og henter mine børn, så virker pædagogerne endda langt mindre stressede end for 1 år siden.

Det kan ikke passe at Odense kommune er den eneste, hvor effektiviseringer og nedskæringer ikke betyder forringelser. Mange administrative udgifter kan spares helt væk uden nogen børn lider af den grund.

Dulkis, jeg vil gerne høre, hvorledes dine børn har fået det dårligere...for det er ikke oplevelsen med mine børn.

PS; jeg støtter ikke strejkerne.

Jeg er meget tilfreds Forældre sagen
Mine børn blir passet på bedste og ansvarligste vis.
Der er 1 gog til 4 børn, jeg kender mødre som har taget sig af 6 børn fra 0 - 7 altså alle under skolealderen.
Den må du længere ud på landet med min pige, du er osse socialist og har en forkvaklet holdning til samfundsmønstret i helhed.

Indledningsvis vil jeg lige sige at det dulkis
ikke er mine børn, men børnebørn - jeg har trods alt ikke haft børn i børnehave i 27 år.

Men jeg kan se at de tilbud der lå i mine børns dagligdag er en by i Rusland. Det handler ikke om stressede eller ikke stressede pædagoger, men om ensrettede børn, fordi der ikke er plads til udskejelser og slet ikke personale dertil.

De kommer sjældent udenfor instutionen. De må sætte deres lid til foræringer, når vi snakker materialer til kreative udfoldelser. Madlavning og gratismåltider er afskaffet. Udetid er reduceret - selv i skovbørnehaven, - og sådan kunne jeg blive ved.

I den ene af mine børnebørns børnehave har man taget snoren ud af samtlige vindjakker, så ungerne ikke kan "hænge sig" - man har nemlig ikke mulighed for tilstrækkeligt opsyn på legepladsen .

Er jeg det? dulkis
Er jeg også farvet?

Det beror på hvor man bor Hmm...
Her hvor jeg bor, er der en invasion af utilpassede skrigende børn i alderen 2-6 år. Det er ikke nogen behageligoplevelse, at påhøre 35-40 skrigende unger, der indtager det private grønne område med legepladser til boligselskabets børn.

Men når BUPL’s bleassistenter invaderer området dagligt fra 3-4 børneinstitutioner fra kl 9 til kl 14, så hører alt op. De dovne pædagoger har fundet fidusen, her er der alt hvad hjertet kan begære for småbørnene der nyder de mange redskaber kuperede grønne arealer, hvor de har helt frit løb, da bleassistenterne blot sidder ved bordene og sladrer.

Mens beboerne må plages af de meget skrigende eksalterede børns aktiviteter. Når så det påtales, at der ikke er offentligt adgang til privatområde, får man et imbecil næsvis svar tilbage fra bleassistenterne. Her er gode flotte legeredskaber, og de er til for at blive brugt. Vi kommer hvor vi mener børnene skal være, så kan du sku flytte hvis ikke du tåler dem. Hjernedøde blefascsiter…