Burde du være hundeejer??

Burde du være hundeejer?? Bazoom
Er du parat til at samle stinkende ’prutter’ op på gaden?

Er du klar til at gribe ind hvis din hund bliver overfaldet eller overfalder en anden hund?

Lader du din hund gå løs selvom den ’næsten altid eller måske’ kommer, når du kalder?

Når du er i hundeskoven, er du opmærksom på din hunds aktiviteter og adfærd overfor de andre hunde, eller står du med ryggen til og socialiserer med andre hundeejere?

For mig er en uansvarlig hundeejer en som står måbende tilbage mens dennes hund bliver overfaldet eller overfalder en anden hund. Har du hund, så forstå at læs den signaler. Jeg har desværre flere gange oplevet at min hund er blevet overfaldet og ejerne har stået passivt tilbage med et’ det plejer han da ellers ikke at gøre’…….Lige et hint – begynder din hund at knurre, blotte tænder og gå efter halsen på en anden hund, så er det sgu dit ansvar at gribe ind!!! Lige såvel som det er mit ansvar at beskytte min hund mod et eventuelt angreb.

Jeg har mødt mange, som afholder sig fra at gå i hundeskove, netop fordi de har meget dårlige oplevelser med uansvarlige hundeejere, som ikke har styr på deres hund, hvilket mange gange har ført til hundeslagsmål. Hundeskove er for hunde der er velsocialiserede, der lystre en basis træning – så som ejeren kan kalde hunden til sig i forskellige situationer – læs reglementet ved indgange af hundeskoven!. Hvorfor er det så lige at man kan møde hundeejere, hvis hund ’ikke kan så godt’ med bestemte racer sådan et sted??? Eller hundeejere, hvis hund kun kan med bestemte hund den kender fra hvalp???

Selvom en hundeskov eller et andet frit areal er et muligt sted for hunde at socialisere med hinanden, er din hund stadig DIT ansvar. Hold øje med din hund og dens signaler, når den er sammen med andre og vær parat til at gribe ind, hvis der er optræk til ballade. Det er jo ligesom ikke alle hunde der kan sammen, men derfor er det DIN opgave at sikre, at din hund ikke får mén for livet eller giver en anden hund en dårlig oplevelse.

rigtig hunde ejer mis1234
hold altid din hund i snor, og samle altid

op efter din hund og lad den ikke gå hen til andre hunde uden du har snakket med dens herre det samme gælder børn

så sker der ikke noget.

det er en rigtig HUNDE EJER

Hvad hvis du var en hund? H. Undekoldt
Jeg syntes, sådan helt generelt, at mennesker burde afholde sig fra samkvem med hunde. Det er dybest set ikke andet end en slags erstatning for fraværet af menneskelige relationer. Hunde er et skadedyr. En sørgelig erstatning for menneskers mentale potentiale.

sikke en gang icarus
pladder! du er da vist selv et skadedyr!

Saare simpelt Paalle
En hund maa i foelge loven ikke gaa loes medmindre den er under fuldt herredoemme... heller ikke i hundeparker.

Hvad er dit budskab? irene54
..................

Min hund skal ikke i nærheden af børn irene54
ikke fordi han gør dem noget, men fordi børn gør den noget.

Holder mig langt væk fra børn, medmindre børnene er i følgeskab med en voksen og en hund.

Den har jeg ikke hørt før irene54
hvorledes er hunden et skadedyr?