C++ ccApp fejlmeddelelse

C++ ccApp fejlmeddelelse nobert
Hej
Jeg har fået et problem med min bærbare, den opfører sig underligt i og med at den ofte starter op og så nægter at udføre nogle som helst funktioner, hvilket nødvendiggør at jeg må genstarte den indtil den igen virker. Enkelte gange er det kun hotmail jeg ikke kan logge på, andre gange virker ingenting overhovedet.
Den fejlbesked jeg hyppigst får er denne:
Microsoft Visual C++ Runtime Library

Runtime Error!

Program: C:\Programmer\Fælles filer\Symantec Shared\ccApp.exe

This application has requested the Runtime to terminate it in an unusual way. Please contact the application's support team for more information.

Enkelte gange har jeg også fået en fejlbesked vedrørende min quickbar.
Jeg har for nyligt geninstalleret alle windows komponenter, og kørt utallige antivirus programmer så jeg ved at det ikke er løsningen.
Er der nogen som kan hjælpe mig???

nej! 2112Knud
jeg kan ikke hjælpe dig

Problem med virus/antivirus sushiplanet
"Symantec" er et firma der laver programmer til virusbeskyttelse. De udgiver bl.a. Norton Antivirus. Jeg vil antage at programmet måtte mene der er virus i et windowskomponent, som det forsøger at lukke ned. Problemet er bare at det giver Windows ikke have. Det er svært at sige noget om en konkret årsag.

Den bedste måde at slippe af med problemet er at formatere harddisken og derpå geninstallere Windows. Alternativt forsøg at afinstallere dit antivirusprogram.

/sushiplanet

Har du norton antivirus? Anonym
Jeg har haft dette program og det fik min PC til at opføre sig vildt underligt. Masser af programsammenbrud og kryptiske fejlmeddelelser.

Nok fanger programmet virus med programmet er en virus i sig selv.
Jeg gider ikke bruge det mere og har ikke haft problemer siden jeg skiftede til AVG antivirus.