Cadeau til M47.... ;-))

Cadeau til M47.... ;-)) sjoveren
Hej,,,, Str.47. ;-))

Jeg tænkte du måske lige så på SOL, bare et kort øjeblik,,,,,, jeg har kun et par små ligegyldige ord til dig,,,,,,, en masse bogstaver,,, jeg har prøvet at sætte i en fornuftig og forståelig rækkefølge,,,,, det er sikkert ikke lykkedes helt som ment, men så må du selv bytte rundt på dem, så de passer i dit kram, det er du jo perfekt til ;-))

Du takker af…….. det finder jeg trist,,,,,,hvem i alverden skal jeg så hade? Det er muligt du finder det passende, men tager bare lige beslutningen uden at spørge om lov først. Det tyder på en vis grad af selvstændighed og beslutsomhed,,,,, ja, ja, det er nogle varme dage, dem har der været en del af, ikke mindst om vinteren, da arbejdsløsheden m.m. var på sit højeste i lille DK. ;-))

Måske du bare vil nyde din teresse, din rødvin og conag samt en enkelt stor cigar………. Mennnn.... du slipper squ ikke for mig der ;-)) Du ved da jeg holder af rødvin…Ikk? Ellers må du lære det ;-))

Kære M47.

Tak for din underholdning, tak for at pisse mig hen i et hjørne og surmule….tak for at have drillet, at have fået mig til at koge, til at le, til at smile og tænke……

Du har trods din væmmelige måde at være på beskæftiget mig i mine triste stunder, fået mig til at glemme at være sur…..fået mig til at være sur og fået mig til at …………klikke ind på SOL, dag efter dag, hvor træls ;-)) Det er okay, med en pause, det kan vi alle trænge til. Men led os ikke alle i fristelse og fordærv……. Kedsomheden skulle nødig få overtaget ;-))

Ikke tak for nu….. men på gensyn.!!

Aftale?

Lars. =;-))....... Stadig med kort strithår, men heldigvis uden bums!

Jeg tilslutter mig Sjoverens Nikita- den udvalgte
ovenstående.
M47!- du har været et yndet hadeobjekt på Sol, og du har også været et afholdt menneske, der har
aktiveret vores "små grå".
Jeg håber inderligt, at du i een eller anden form
vender tilbage til os på debatten.
Hvis du afskriver os totalt, så kommer jeg måske til at samle en gruppe af vennerne med henblik på et besøg, for at få dig overtalt til ny opstandelse. Dette er absolut ikke ment som en trussel.
Kærlige hilsner fra Nikita

dejligt icarus
du er kommet af med din bums ;)