Califonien - Et godt forbillede for Danmark

Califonien - Et godt forbillede for Danmark hallodu
Danmark må se at indhente mange års forsømmelser i kampen mod røg fra cigaretterne. Rygeloven I er et godt stykke på vejen, men næste gang skal undtagelserne væk. Dvs. små værtshuse, rygebokse osv.

I Califonien hvor man har sparet milliarder på kampen mod rygning er der også forbud mange steder mod rygning i det offentlige rum, som i parker mm. Det bliver nok svært i Danmark, men så bør man sætte afgifterne klart op. Alene opsamlingen af rygernes skodder koster millioner af kroner.

Her er en oversigt over Califoniens regler.

Sidste ryger lukker og slukker [:D][:D][:D][:D][:D][:D]

http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_smoking_bans_in_the_United_States#California

Californien...Lad os følge deres love Nemlig ja
En stat der vælger skuespillere som ledere er da lige de rigtige for danskerne....NOT.

Hvorfor så ikke??? Prøv at tjekke deres stupide love: http://www.dumblaws.com/laws/united-states/california

det er så dejligt Anonym
at bo laaaannnngggttt fra lille pisse danmark. Et latterligt lille land med en latterlig lille dum befolkning (alle dem med hjerne er for længst flyttet). Danmark er stedet hvor man ikke må have skydevåben, men der sker sku næsten flere skuddramaer end der gør i Chicago med en befolkning noget nær hele danmarks. Danmark er også landet hvor en morder får 18 måneder mens en der stjæler lidt mad ryger ind i 4 år. Danmark er landet der har sluppet en masse gale islamister ind og nu vrider hænderne og spørger: "Hva' ska' vi dog gøre?"

Godt man kan kalde "gamle danmark" for fortid.

Koster det 1 mill. at samle skodder op Gammel sund ryger
nu er du kommer du ud der hvor du ikke kan bunde du er gået helt i selvsving, de samler andet op sammen med skodderne pizzapapir burger øldåser o.s.v og la`nu vær med at sige det er kun rygerne der smider det, - nu går rygerne udenfor vær dog glad , du hjælper ingen med dine indlæg, jeg får mere lyst til at tænde en smøg når jeg ser dine indlæg.

Califonien er faktisk mere udviklet end Danmark hallodu
Højere indkomst, elite universiteter, bedre udddannelsesniveau og et mere reelt forhold til rygningens skadelige virkninger. Califonien og USA er ikke perfekte, men faktisk er de 30 år forud for Danmark. Deres tobaksforbrug toppede i 1976, mens det i Danmark først toppede i 2004. Hvor mange liv tror du ikke at den danske hyggementalitet har på sin kappe?

Smider du også ispapir på gaden? hallodu
Folk der kaster pizzabakker ud på gaden er svin, men ser du folk der spiser is smide papiret ud på gaden? At andre er svin, gør da ikke problemet med skodderne mindre.

Jeg tror.. guldfinn6340
ikke DU skal ønske dig at skydevåben bliver almindeligt i Danmark.

Tænk på hvilket svar du så ville få fra rygerne hvis du optrådte overfor dem IRL som du gør herinde.

Men du.... guldfinn6340
stiller det op som at det er rygerne der er skyld i hele den udgift der bruges til at rense vejgrøfter.

"Smuk" logik.

Hvem smider ellers skoder på gaderne og i naturen? hallodu
Kan du svare på det finn?

Som en.... guldfinn6340
anden nævnte for dig er der andet end skodder der fjernes fra vejgrøfterne.

Alligevel stiller du det op som det er rygernes skyld altsammen.

Men det er jo ikke noget nyt for dig at give rygerne skylden for det hele.

Har sagt det ryger1
1 gang og siger det gerne igen. ikkeryger har svært ved at forklare, hvordan man kan dø af kræft når man er 36 år eller 45 år og aldrig har røget og så hvordan man kan blive 90 eller 100 år og er rask til trods for at man har røget hele livet.

Men som sagt alle ryger, lad være med at svare på de indlæg som ikke ryger sætter på, de laver bevist en hetz mod ryger og nyder at vi skriver på deres indlæg, så når alle vi ryger ikke gider at være med i deres hetz debat, dør deres debat ud og så må de jo så bare se hvem og hvilken befolkningsgruppe, de vil angribe, det kunne jo så være de fede de vil drive hetz imod.

Det eneste gode der kommer derfra... piglet45
...skulle da være at Californiens højesteret har omstødt Schwarzenegger forbud mod homobrylluper. Det er nu imod menneskelige rettigheder at forbyde homoseksuelle at giftes.

Man skal nok kigge lidt bedre på denne stats mange idiotiske love inden man bliver altfør attraheret af dem.

Nej du du egner dig ikke til at hjælpe Tænkeren
nogen til rygestop , jeg kan fortælle dig om en der har succes med det og ved du hvad han er ski.. rar selv om han holdt med min gamle tante på 89 år da hun sagde at hun nød sine kaffesmøger (og hun er rask) i sit eget hjem så hun vil ikke stoppe,- nå tilbage til ham han er læge og tilbyder rygere at han gerne vil hjælpe hvis de ønsker at stoppe (da man skal være motiveret), til din orientering har han hjulpet rigtig mange, det er som han siger et meget følsomt emne, men man har tillid til ham og de rygere der er stoppet siger at man får lyst til at prøve og ikke mindst overfor ham vise at man kan, han fordømmer ingen. Jeg stoppede med at ryge nytårsaften på eget initiativ da jeg i forvejen gik udenfor havde jeg ingen problemer nogen steder og jeg ved da stadig ikke om det holder, men jeg kan love dig jeg bliver aldrig fordømmende, og det er du så uklogt som du skriver.

Siger du... Anonym
der bruger din fritid på at se film. Og naturligvis er ingen af disse produceret i Californien?

Den stat har, i lighed med alle andre stater i US og i øvrigt alle andre lande i verden, love man finder latterlige. Som f.eks. har Holland et meget liberalt synspunkt på hårde stoffer, som de fleste danskere ikke kan forholde sig til. Og visse mellemøstlige lande har svært ved at tackle Danmarks love om f.eks. ligestilling.

Men blot fordi visse lande har love man ikke er så vild med, behøver man jo ikke afvise alt hvad de ellers kommer med. Eller gør man? I så fald får man nok svært ved overhovedet at finde et sted hvor man kan finde sig godt tilpas.

Er det din undskyldning? Anonym
"Nå, der er allerede en der har svinet her, så kan jeg lige så godt fortætte."

Tænk hvis vi alle sagde sådan - hvordan mon her så ville se ud?

Sikke en drejning Anonym
du der lige gav debatten!

Hvad med at blive på emnet? Svineri på gaden - ikke om at du kender en olding der ryger. Jeg kender også en teenager der ryger. Skal jeg klappe hende på skulderen, og sige "godt gået, sveske - måske kan du alligevel godt blive 98 år."

Få da lidt realitet... piglet45
..bag ved dine argumenter inden du skriver. Hvad har det ene med det andet at gøre. Vi snakker love her, hvad snakker du om? Og hvorfor gøre det personligt og gå op i min fritid?

Hvor længe har du boet i USA?

Målet med alle Hallodu`s indlæg Tænkeren
er at alle skal stoppe fordi de er dumme og nogle svin sådan skriver personen, men den med svineri på fortov/gader o.s.v er meget mere omfattende både skodder/papir øldåser o.s.v intet af det kan stå alene der ser forfærdeligt ud i Rom skal man betale bøder når man smider papir der stod ikke noget om skodder men mon ikke , mit mål er at forklare Hallodu at hans/hendes fremgangsmåde er så dårlig at den virker modsat, som en ikke ryger skrev at man fik helt lyst til at ryge.
P.S jeg er eks.ryger

Syntes du.... guldfinn6340
selv det har noget med almindelig menneskelig behandling af andre at gøre at bure dem inde for livstid 3. gang de tages i at stjæle et æble i en forretning?

Har jeg.... guldfinn6340
da skrevet det?

Jeg gør dig blot opmærksom på at det du skriver får det til at se ud som om det kun er rygere der sviner vejgrøfterne til.

Jamen Tænker de 2 er den samme Gammel sund ryger
Hallodu og Anonym det er så synligt ellers bliver den ene ret alene, det er håbløst at svare, det er en der keder sig bravt og skal ha`nogen at pukke på i sit eget mislykkede liv og så er det jo bare at skrive referater fra Kræftens B. du har ret affald er meget og det er da alle der skal lade være med at smide nogetsomhelst.- flere kunne lære deres børn det helt fra de er små.

Slik papir Havaje
Fra ikke rygerne koster milioner at fjerne
slik papir fra rygerne koster kun 10 000 at fjerne,
siger statistikkerne,
så afgiften på slik skal op nu,
de tykke mennesker skal betale vægtafgift,
vi har altså ikke råd til at have den slags mennesker.
og så syntes jeg at vulkanudbrud skal forbydes
det er den kilde som ødelægger ozonlaget mest uha da.
Californien ja hvad skal vi dog med den stat som temmelig sikkert snart forsvinder
i et jordskælv alligevel.

Som sædvanligt ævler du Anonym
Og kun du selv ved hvad du ævler om!

Når er det med den på? Anonym
"Det eneste gode der kommer fra Californien" skrev du....

Men OK - hvis du sidder og bruger din tid på bras, så fint nok. Det matcher sikkert også meget godt når du samtidig fylder din krop med gift.

Igen tager du fejl Anonym
Der er efterhånden et meget tydligt mønster her.

Det er ikke mig der har skrevet noget om hvem der smider hvad og hvor. Jeg konstaterer bare, at du bortforklarer skodderne på gaden, med at der også ligger pizzabakker. Du bruger altså pizzabakkerne som undskyldning for at smide dine skodder. Der skal jo alligevel ryddes op efter andre, så vil du også gerne deltage i svineriet.

Øh - nej! Anonym
Hvornår mon SOL viser IP adresser sammen afsenderen? Det kunne være forfriskende at se hvem der bruger flere nicks her!

Rygerne Havaje
Smider skodderne
ikke rygerne smider resten
det er bevist i århus at det er ikke rygere der fylder op med affald
ved århus å

Rygere ER svin! Anonym
Se dig omkring! Der er skodder alle vegne. Selv der hvor der er opstillet askebægere, ligger de istedet på jorden og flyder.

Hvad andre sviner med på gaden - det er en anden debat!!!

Hvor i alverden ved du det fra??? Anonym
At al slikpapir er fra ikke-rygere?

Det næste bliver vel, at du påstår at det er ikke-rygerne der render og smider skodderne, for at bringe rygerne i dårligt lys.

Og hvor har du så den statistik der viser hvad det koster at fjerne skodder i forhold til slikpapir?

Og hvorfor stoler du på den statistik, når du ikke stoler på nogen anden statistik omkring rygning?

Fylder min krop med gift....? piglet45
Tag nu lige og vågne op, ikke. Hvilke gifter skulle det være....?

Alle dem.... guldfinn6340
der er i den mad du spiser og i den luft du indånder.

Men du snakker "Anonym" og "hallodu" imod og så er du automatisk fanatisk ryger. Uanset om du nogensinde har smagt en smøg eller ej.

Nå på den måde.... piglet45
Jeg sad lige og undrede mig over den personlige retning indlæggene havde taget. [:D]

Tak for forklaringen. [:D]

sådan er det bare Havaje
i århus ved århus å
fandt de
54 pizza æsker
27 burgerbakker
61 pomfrit bakker
87 øl dåser 4 øl flasker
16 sodavands dåser 13 sodavands flasker
6 vinflasker
1 flødebolle kasse
243 stk slik papir
og sidst men ikke minst 4 skodder
stik den

Det er noget svineri at kaste pizzabakker på gaden hallodu
Det er vi vel enige i, men i modsætning til pizzakøbere eller dem der køber en is, er det langt de færreste af dem der smider deres efterladenskaber på gaden eller i naturen. Omvendt er det stort set alle rygerne der smider deres skodder på gaden eller i naturen, medmindre der lige står et eller andet man kan skodde cigaretten i. Rygerene er så hensynslyse at de bare smider om sig med det overalt. Har du nogensinde været på en strand og set hvor mange klamme skodder der ligger i strandsandet ?[:(][:(]

Står der hjælper på ryggen af mig ? hallodu
Næ, du. Jeg har ikke i sinde at hjælpe Gammel sund ryger eller billy eller andre af de fanatiske rygere. Det her er en debat og det jeg har frembragt en række alment kendte fakta om rygnings skader og argumenteret for at bekæmpe rygningen. Ikke pga moralske grunde eller fordi jeg synes det er synd for voksne mennesker at de formodentligt ender med en dygelig sygdom pga deres misbrug. Mit holdning er at rygning skal bekæmpes, dels pga den passive rygning, men også fordi rygere beslaglægger knappe resourcer i sundhedsvæsenet. Dem som insistere på at ryge, men stadig væk kræver behandling for deres rygersygdomme er egoister og indskrænkede. Dem mener du vel ikke at vi skal stryge over håret ?

Det tror jeg ikke på hallodu
Det er en manipulerende statistik som rygerne normalt påstår [:D][:D][:D][:D]

Slikpapir er svineri, men det forgår hurtigt imodsætning til filterskodderne. Der er pant på dåser og flasker for at motivere til genbrug, men hvis folk blot smidder deres pizzabakker i naturen kan det skyldes at de gennem mange år har set rygerne smide deres affald fra sig uden at nogen protesterede.

Naturligvis tror.... guldfinn6340
du ikke på den, den taler jo imod din "virkelighed". Og så er den jo automatisk løgn.

Og naturligvis skal rygerne have skylden for alt det andet affald også. Sådan er det jo bare. Det har du bestemt.

Sådan er de nu engang Havaje
Ikke rygere er lige så store natur svin som rygerne
om du tror på det eller ej er ikke mit problem,
men kensgerningerne er helt klare og du kan intet stille op.
syntes bare du skulle vide det inden du kom for godt igang

Dåserne og flaskerne er måske impoteret fra tyskland,
så her er lige lidt oplysninger
I naturen:
Aluminiumsdåser er 300 år om at nedbrydes i naturen.

Plastflasker er 450 år om at nedbrydes i naturen.

Glas er 1 million år om at nedbrydes i naturen.

samlignet med
Det tager naturen 5 år at nedbryde et cigaratfilter
men det er stadig noget gris bare at smide skrald
ryger som ikke ryger