champions league

champions league anonym
jeg kunne godt tænke mig, at få billetter til kampen på nou camp, mellem barcelona og liverpool.
er det helt umuligt, og hvor kan man købe dem??

Dyr fornøjelse men... Nanonym
Du kan købe dem igennem eksempelvis topticketshop.com, barcelonatickets.com,worldticketshop.com, men du skal regne med at slippe mellem 4500-5500 kroner pr. billet(men så får du en god plads også)
Skal du købe dem på barcelonas officelle hjemmeside skal du være medlem først og der sættes de til salg en måned før kampen, så ville du kunne spare et par tusind, men kan også risikere at få en elendig plads.
Når det er sagt er det selvfølgelig en dyr fornøjelse, men det er også en oplevelse for livet.

Topticketshop kajakroer
Hej, er der nogen der har gode erfaringer med toptichetshop?? Jeg har lige haft en dårlig oplevelse! Nemlig at ha købt billetter til Real Madrid og Mallorca..Nu få dsge før får jeg besked om de ikke kan levere...men at jeg selvfølgelig får pengene retur, hvilket jeg tvivler meget på.. De sælger stadig billetter af sammme kategori.. blot til mere end den dobbelte pris!!

Topticketshop 123445
BRUG ALDRIG TOPTICKETSHOP!!!!!!!!!!

Jeg har haft præcis samme oplevelse med dem! Jeg bestilte 2 billetter til samme kamp, men fik aldrig billetterne. Jeg har endnu ikke fået pengene tilbage. Efter at have googlet dem, har jeg fundet frem til, at de er et kæmpe fusker firma! De har enda solgt stjålne billetter og er derfor blevet meldt til politiet i Frankrig. Jeg har kontaktet min bank og gjort indsigelse mod betalingen for, at prøve, at få pengene tilbage.